ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθη σήμερα στην περιοχή της Τριανταφυλλούλας Αμφιλοχίας με (392) κιλά κάνναβης



Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά πρέπει να ξέρουμε τι είναι αυτό που αγιάζει το σκοπό. : ( Λέων Τρότσκυ )


…ΘΕΜΑΤΑ …15-02-2017


Συνελήφθη σήμερα στην περιοχή της Τριανταφυλλούλας Αμφιλοχίας με (392) κιλά κάνναβης   
                                                                        
































Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στην περιοχή της Τριανταφυλλούλας Αμφιλοχίας, ένας 44χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εμπλέκεται στη διακίνηση των (392) κιλών κάνναβης και αναζητούνταν ως οδηγός του δεύτερου οχήματος καθώς και μία 42χρονη ημεδαπή, η οποία συμμετείχε στη διακίνηση των ναρκωτικών ως προπομπός με αλλο αυτοκίνητο.


Εξιχνιάσθηκε κλοπή από σπίτι στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, όπου αφαιρέθηκαν μεγάλο χρηματικό ποσό, χρυσές λίρες και κοσμήματα 

Προσθήκη λεζάντας




















Ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και εκβίασης.Η ανάλυση του τρόπου δράσης, η αξιοποίηση στοιχείων και η ενδελεχής έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οδήγησαν στην εξιχνίαση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού, χρυσών λιρών και κοσμημάτων, από σπίτι στον Άγιο Δημήτριο Άρτας. Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και εκβίασης. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος δράστης, το απόγευμα της 15-09-2016, εισήλθε σε κατοικία στον Άγιο Δημήτριο Άρτας και αφαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό, δεκατρείς χρυσές λίρες  και κοσμήματα. Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε επίσης ότι ο 21χρονος κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, εκβίαζε με απειλές κατά της ζωή του, 31χρονο ημεδαπό, προκειμένου να πωλεί τα κλεμμένα κοσμήματα, παραδίδοντάς του στη συνέχεια το αντίτιμο.Η κακουργηματική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 21χρονου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ η έρευνα ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, για κλοπή



















Ο συλληφθείς εισήλθε σε γραφείο ιατρών σε νοσοκομείο της πόλης και αφαίρεσε μία οθόνη υπολογιστή .Συνελήφθη, σήμερα (15-01-2017) μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος, σήμερα μετά τα μεσάνυκτα, εισήλθε σε γραφείο ιατρών του Νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα» στα Ιωάννινα και αφαίρεσε μία οθόνη υπολογιστή.  Ακολούθησαν επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό του 37χρονου και τη σύλληψή του.Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του δράστη η κλεμμένη οθόνη, η οποία και κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Συνελήφθη 36χρονη υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή από σπίτι στο Νεοχώρι Άρτας 






























Συνελήφθη, χθες (14-01-2017) το απόγευμα στο Σταθά Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού Αιτωλοακαρνανίας, μία 36χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενη για κλοπή. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από 41χρονη ημεδαπή, χθες το πρωί στο Νεοχώρι Άρτας, η 36χρονη αλλοδαπή αφαίρεσε από το σπίτι της 41χρονης, διάφορα χρυσά κοσμήματα.Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: