ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για 24.251 προσλήψεις στους δήμους



Μην κρίνεις έναν άνθρωπο από αυτά που λένε οι άλλοι γι’ αυτόν. ( Γκιόργκι Γκουρτζίεφ )


…ΘΕΜΑΤΑ …24-01-2017



Μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή  αιτήσεων για 24.251 προσλήψεις στους δήμους






















Η διαδικασία υποβολής από τους ενδιαφερόμενους, ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου - Δείτε τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι.Aπό την Τρίτη 24/01/2017 και ώρα 10η πρωινή ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την κάλυψη  24.251 θέσεων πλήρους απασχόλησης σε όλους τους Δήμους της χώρας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω  ολοκληρώνεται την Παρασκευή 03/02/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή.Οι υποψήφιοι χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από πιστοποιημένους χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, θα επιλέξουν μία (1) μόνο ειδικότητα τοποθέτησης από τις αναφερόμενες στη σχετική λίστα του Παραρτήματος Ι και μέχρι τρεις (3) Επιβλέποντες Φορείς.Οσοι κατοικούν σε Δήμους με υψηλή ανεργία πριμοδοτούνται και με το κριτήριο της εντοπιότητας.Επιπρόσθετα, η δράση στοχεύει διττά, αφενός, στην άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία και αφετέρου, στην αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξή τους στην αγορά εργασίας με παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και κατάρτιση.Αναφορικά με τη συμβουλευτική, στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. (ΚΠΑ2) θα προσφέρονται δύο υποχρεωτικές συνεδρίες (συμβουλευτικών υπηρεσιών) στους ωφελούμενους, κατά την είσοδο και την έξοδό τους στην πράξη. Η δράση της κατάρτισης θα υλοποιηθεί με το σύστημα επιταγών κατάρτισης (voucher) στο σύνολο των ωφελουμένων. Οι ωφελούμενοι θα εργάζονται στη θέση για την οποία έχουν επιλεχθεί και μία ημέρα της εβδομάδας θα συμμετέχουν σε προγράμματα κατάρτισης. Η κατάρτιση θα ξεκινήσει μετά τον 2ο μήνα του προγράμματος. Στην περίπτωση που κάποιος ωφελούμενος δεν επιλέξει να παρακολουθήσει το παραπάνω πρόγραμμα Κατάρτισης, θα εργάζεται και τις πέντε (5) ημέρες της εβδομάδας.Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε -τουλάχιστον- μία από τις παρακάτω κατηγορίες:
1. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
2. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς
3. εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
4. άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων πτυχιούχων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους
5. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών
6. εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ
7. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του «Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), πρώην «Ελαχίστου Εγγυημένου Εισοδήματος».
 Υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών δικαιολογητικών στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων (03-02-2017) έχουν μόνο οι δυνητικά ωφελούμενοι α) άνεργοι μονογονεϊκών οικογενειών, β) άνεργοι που ανήκουν στην κατηγορία των ΑμεΑ, αλλά έχουν εγγραφεί ως κανονικοί άνεργοι στο γενικό μητρώο του Οργανισμού και επιθυμούν να μεταφερθούν στο ειδικό μητρώο ΑμεΑ του ΟΑΕΔ και γ) οι εγγεγραμμένοι άνεργοι γονείς προστατευόμενων τέκνων ΑμεΑ, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΑΕΔ.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΣΤΟΡΓΗ»


















Ο Σύλλογος «Στοργή» ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους που προσήλθαν μαζικά να ψηφίσουν στην εκλογική διαδικασία της 18ης Ιανουαρίου 2017 για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και των εκπροσώπων στα όργανα των Α.με.Α. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. που προέκυψε μετά το πέρας των αρχαιρεσιών και τη συγκρότηση σε Σώμα έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κάσσαρη Έλενα
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ανδριανάκη Ζουμπουλία
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Παπαγιάννη Άννα
ΤΑΜΙΑΣ: Μώκου Χριστίνα
ΜΕΛΗ: Κάτσινου Δέσποινα, Νίκου Σοφία ,Τσώνης Βαγγέλης
Η  πολύπλευρη στήριξη των μελών και των φίλων του Συλλόγου «Στοργή» οπλίζει με δύναμη το Δ.Σ. να συνεχίσει το δύσκολο έργο του. Το νεοσύστατο Δ.Σ. υπόσχεται με τη σειρά του καλή συνεργασία και πολλή δράση σε όλους τους τομείς του Συλλόγου!

Έναρξη Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα






















Από σήμερα Τρίτη 24/01/2017, ξεκινά η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) έως και την Παρασκευή 03/02/2017 και ώρα 12η μεσημβρινή.Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Τελικά ΣΥΡΙΖΑ χωρίς παπαριές δεν υπάρχει…- «Τις 115 ερωτήσεις που έχει η νέα αίτηση για σύνταξη »
Διαβάστε τις αποφάσεις της «Αριστεράς»
























Από ανάκριση «τρίτου βαθμού» περνούν οι ασφαλισμένοι που θέλουν να υποβάλλουν αίτηση συνταξιοδότησης, καθώς οι νέες αιτήσεις προς το νεοσύστατο Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) περιλαμβάνουν 100 έως 115 ερωτήσεις, στις οποίες υποχρεούνται να απαντήσουν όλοι όσοι επιθυμούν να λάβουν σύνταξή εξ ιδίου δικαιώματος (γήρατος), αναπηρίας ή λόγω θανάτου.Όπως αναφέρει το insider.gr ενδεικτικό παράδειγμα του κυκεώνα των 115 ερωτήσεων που περιπλέκουν και βασανίζουν τους ασφαλισμένους, είναι το εξής: ερωτάται ασφαλισμένος των ΝΠΔΔ για σύνταξη αναπηρίας αν επιθυμεί να συνταξιοδοτηθεί με τις διατάξεις του Ν 3163/1955, του ΝΔ 4277/1962, ή του Α.Ν 1846/1951;Είναι σαφές ότι ακόμη και δικηγόρος αδυνατεί να απαντήσει στο ερώτημα αυτό, χωρίς προηγουμένως να αναζητήσει και να μελετήσει τις αναφερόμενες αυτές νομοθετικές ρυθμίσεις. Επομένως, τι απάντηση μπορεί να δώσει στην ερώτηση αυτή ο οποιοσδήποτε ασφαλισμένος;Η σωστή συμπεριφορά του Φορέα Ασφάλισης θα ήταν να εξηγήσει στον αιτούνται ποια νομοθετική επιλογή είναι η πλέον συμφέρουσα στην περίπτωσή του και να εφαρμόσει ακολούθως στην περίπτωσή του τη λύση αυτή.Στο ίδιο μήκος κύματος, ερωτάται ασφαλισμένος στον πρώην ΟΓΑ που θέλει να βγει στη σύνταξη, αν απουσίασε από τον τόπο των επαγγελματικών του ασχολιών, από πότε μέχρι πότε και για ποιο λόγο; Ουδείς γνωρίζει για ποιο λόγο ενδιαφέρεται ο ασφαλιστικός φορέας να παραστήσει τον «απουσιολόγο», τσεκάροντας τις απουσίες του ασφαλισμένου. Αυτό που θα έπρεπε να μετράει είναι αν ο υποψήφιος έχει συμπληρώσει τα απαραίτητα έτη ασφάλισης και το ηλικιακό όριο για να ανοίξει την πόρτα της εξόδου.Αντίστοιχα, ερωτάται ασφαλισμένος που υποβάλλει αίτηση για σύνταξη αναπηρίας, τι επίπεδο εκπαίδευσης έχει (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ή ΥΕ), και τι επαγγελματικές γνώσεις έχει (του ζητείται να γράψει την ειδικότητά του). Για ποιο λόγο ένας φορέας απονομής συντάξεων ενδιαφέρεται για το εκπαιδευτικό επίπεδο του υποψήφιου συνταξιούχου, είναι απορίας άξιον. Η σχέση που μπορεί να έχουν οι γραμματικές γνώσεις και η ειδίκευση στην διαδικασία πρόσληψης είναι γνωστή και απολύτως κατανοητή. Όμως για την απονομή σύνταξης, τι χρειάζεται;Η ερώτηση σε χήρα/χήρο αν ο θάνατος του ασφαλισμένου οφείλεται σε ατύχημα, βίαιο συμβάν, ή τρομοκρατική ενέργεια επίσης προκαλεί απορίες και ερωτηματικά, καθώς για ως γνωστόν η σύνταξη χηρείας δεν είναι συνάρτηση του τρόπου θανάτου του ασφαλισμένου…

Αντιμέτωποι με ποινές φυλάκισης
Πέραν του γραφειοκρατικού αλαλούμ που επικρατεί στη συμπλήρωση της αίτησης συνταξιοδότησης και της συνεπαγόμενης ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων, όλοι ανεξαιρέτως οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να υποβάλλουν μαζί με την αίτηση και Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 παρ. 4 του Ν. 1599/1986.Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που η Υπεύθυνη Δήλωση εμπεριέχει ανακριβή στοιχεία, ο δηλών αντιμετωπίζει ποινικές ευθύνες και τιμωρείται με ποινές κυμαινόμενες από φυλάκιση 3 μηνών, μέχρι κάθειρξη 10 ετών.Στο κείμενο, λοιπόν, αυτό της Υπεύθυνης Δήλωσης που συνυποβάλλεται υποχρεωτικά με την αίτηση συνταξιοδότησης, ο ασφαλισμένος βεβαιώνει με ατομική του ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις του νόμου, ότι, μεταξύ και άλλων στοιχείων, «γνωρίζει και πληροί τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησής του σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία».Δηλαδή αν κάποιος κάνει αίτηση για τη χορήγηση σύνταξης και νομίζει ότι συγκεντρώνει τις απαραίτητες προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, αλλά στη συνέχεια ο ΕΦΚΑ διαπιστώσει ότι δεν τις πληροί, κινδυνεύει να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης, ή ενδεχομένως και κάθειρξης.Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, την υποχρέωση ελέγχου των προϋποθέσεων συνταξιοδότησης την έχει ο ασφαλιστικός φορέας, δηλαδή ο ΕΦΚΑ και όχι ο εκάστοτε υποψήφιος συνταξιούχος.Αντιθέτως, οι ασφαλισμένοι έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν την αίτηση συνταξιοδότησης και σε περίπτωση απόρριψής της μπορούν να διεκδικήσουν τη δικαίωσή τους με την τήρηση συγκεκριμένης προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας.

Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση


















 


Οι δράστες, οι οποίοι στερούνταν επιπρόσθετα  νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, επέβαιναν σε λεωφορείο, ενώ στις αποσκευές τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -21.708- γραμμάρια κάνναβης .Συνελήφθησαν, σήμερα (23-01-2017) το μεσημέρι στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και ελέγχων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 18 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα. Συγκεκριμένα, η αυτόφωρη σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, μετά από έλεγχο που έγινε στους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι επέβαιναν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Αθήνα.Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες μετέφεραν στις αποσκευές τους, δεκαοκτώ δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (21.708) γραμμάριων. Επίσης, στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες, οι οποίοι επιπρόσθετα στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία της Έκθεσης Τροχαίας, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας 























Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί μέσα από διαπροσωπική επικοινωνία με τροχονόμους, αλλά και με έντυπο ενημερωτικό υλικό για θέματα οδικής ασφάλειας.Προτεραιότητα δόθηκε στην ενημέρωση των μικρών μαθητών με διαδραστικά μέσα, με στόχο την εμπέδωση κυκλοφοριακής αγωγής .Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λειτουργία της Έκθεσης Τροχαίας, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των οδηγών και των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.Η Έκθεση Τροχαίας, παρέμεινε ανοιχτή προς τους πολίτες, κατά το χρονικό  διάστημα από 16 έως 20-01-2017 και υποδέχτηκε πλήθος κόσμου, εκπροσώπους φορέων και τοπικών αρχών, μέλη των σωματείων φορτηγών και ταξί καθώς και περίπου 1.200 μαθητές.Στο πλαίσιο της πενθήμερης λειτουργίας της Έκθεσης, οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, μέσα από διαδραστικά μέσα και χρήση προσομοιωτή σύγκρουσης, προκειμένου να αντιληφθούν πρώτον τη σπουδαιότητα χρήσης της ζώνης ασφάλειας και δεύτερον την οδηγική συμπεριφορά ενός οχήματος σε διάφορες συνθήκες οδήγησης.Ιδιαίτερη προτεραιότητα δόθηκε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από έμπειρους και εκπαιδευμένους τροχονόμους, σε θέματα οδικής ασφάλειας, με στόχο την εμπέδωση της κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής παιδείας. Στο πλαίσιο αυτό, στον χώρο της Έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Θεσπρωτίας, ενώ στους μικρούς επισκέπτες διανεμήθηκαν φυλλάδια και έντυπα με συμβουλές κυκλοφοριακής αγωγής.

Εξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένης ημεδαπής στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων





















Για την υπόθεση, συνελήφθησαν ύστερα από αναζητήσεις, στο Κηπάκι Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 20 ετών ενώ αναζητείται και ένας 19χρονος συνεργός τους.Εξιχνιάστηκε άμεσα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, περίπτωση ληστείας, που έγινε χθες (23-01-2017) το πρωί, σε σπίτι ηλικιωμένης ημεδαπής, στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων.Για την υπόθεση, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Κηπάκι Τρικάλων, στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία.Οι ίδιες κατηγορίες βαραίνουν και έναν 19χρονο συνεργό τους, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, προέκυψε ότι χθες το πρωί, στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, ο 20χρονος μαζί με τον 19χρονο,  μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι 87χρονης ημεδαπής και αφού την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν χρήματα και τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο, όπου ανέμενε ο 29χρονος συνεργός τους. Αστυνομικοί διενήργησαν εκτεταμένες αναζητήσεις και μετά από επισταμένη έρευνα, συλλέγοντας και αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ των δραστών και να εντοπίσουν και να συλλάβουν, χθες το απόγευμα, τους δύο εξ αυτών, στο Κηπάκι Τρικάλων.Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων ενώ επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος και διαφυγής. Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, για τον εντοπισμό του συνεργού τους και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: