ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων στο "Ήπειρος 2014-2020" για τον Εξοπλισμό Εργαστηρίων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης



…ΘΕΜΑΤΑ …09-02-2017


Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων στο "Ήπειρος 2014-2020" για τον Εξοπλισμό Εργαστηρίων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

















Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα πρόκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου, για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ήπειρος", στον Άξονα Προτεραιότητας 4 "Ενίσχυση υποδομών Εκπαίδευσης, Υγείας και Πρόνοιας" με τίτλο "Εξοπλισμός εργαστηρίων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης".  Δυνητικοί Δικαιούχοι είναι οι φορείς Γ΄ βάθμιας εκπαίδευσης Περιφέρειας Ηπείρου, ήτοι Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ΤΕΙ Ηπείρου, Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Βελλάς Ιωαννίνων, Ειδικοί Λογαριασμοί αυτών. Στο πλαίσιο της πρόσκλησης παρέχεται η δυνατότητα χρηματοδότησης της αναβάθμισης, συμπλήρωσης, επέκτασης και αντικατάστασης του εργαστηριακού εξοπλισμού των Ιδρυμάτων (Σχολών, Τμημάτων, θεσμοθετημένων εργαστηρίων αυτών), για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.  Η ενδεικτική κατανομή συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης, ανέρχεται σε 4.400.000 ευρώ, ως μέγιστος προϋπολογισμός των υποβαλλόμενων πράξεων ορίζεται το ποσό των 3.100.000 ευρώ. Η περίοδος υποβολής προτάσεων, είναι από  20/01/2017 έως   10/03/2017 και ώρα 14.00.

Παράταση για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης  για το έτος 2016
















Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, σας ενημερώνει ότι με Δελτίο Τύπου ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ότι παρατείνεται η ημερομηνία οριστικοποίησης των ηλεκτρονικών αιτήσεων για το υπομέτρο 6.1«Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) μέχρι τη Δευτέρα, 16.1.2017 και αντίστοιχα, παρατείνεται η ημερομηνία προσκόμισης του φυσικού φακέλου σε έντυπη μορφή, στις οικείες ΔΑΟΚ, μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2017.

Συνελήφθησαν  δύο αλλοδαποί στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, οι οποίοι μετέφεραν με  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 22 κιλά και 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, με σκοπό τη διακίνηση 

























Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, οδήγησαν στη σύλληψη δυο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 31 και 34 χρονών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, της παράνομης εισόδου καθώς και παραβάσεων του ΚΟΚ. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, σήμερα (09-01-2017) νωρίς το πρωί, συνελήφθησαν στην είσοδο της Περιφερειακής Οδού Ιωαννίνων, οι δύο προαναφερόμενοι. Ειδικότερα, οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφεραν με αυτό, προς το εσωτερικό της χώρας, τρεις σάκους, που περιείχαν εννέα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (22.300) γραμμαρίων. Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα, κατασχέθηκαν. Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου στην Κακαβιά Ιωαννίνων

























Συνελήφθη, προχθές (07-01-2017) το μεσημέρι στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αργοστολίου Κεφαλληνίας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στη Φιλοθέη Άρτας














 




Συνελήφθη, χθες (08-01-2017) το βράδυ στη Φιλοθέη Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη, βάρους (5,06) γραμμαρίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: