ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Περιφερειακό τμήμα Ηγουμενίτσας- βοήθεια των εθελοντών



…ΘΕΜΑΤΑ …26-12-2016


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΕΡΥΘΡΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ - Περιφερειακό τμήμα Ηγουμενίτσας - βοήθεια των εθελοντών










 







Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας συνεχίζοντας το μεγάλο ανθρωπιστικό του έργο και αυτές τις εορτές προσέφερε ανιδιοτελώς την βοήθεια του σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες τις περιοχής μας.Συνοδοιπόρος σε ένα όραμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης αφουγκραζόμενο τα οξυμένα προβλήματα των κοινωνικών ομάδων παρείχε την ηθική και υλική υποστήριξη σε 129 ευπαθείς οικογένειες του Νομού μας.Με την ανεκτίμητη βοήθεια των εθελοντών μας, έχοντας να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση των οξυμένων προβλημάτων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την παρατεταμένη κρίση,καταφέραμε και φέτος να σταθούμε στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη και να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις.
Την Τρίτη 20/12/2016 Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας πραγματοποίησαν εορταστικές επισκέψεις





















Την Τρίτη 20/12/2016 οι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας, με πίστη στην ερυθροσταυρίτικη δεοντολογία πραγματοποίησαν εορταστικές επισκέψεις στο Ψυχαργώ Φιλιατών, στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών και στο Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσπρωτίας και μοίρασαν μελομακάρονα και γλυκίσματα σε ασθενείς συνοδούς και ηλικιωμένους.Οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που πλησιάζουν έδωσαν την ευκαιρία να στρέψουμε το βλέμμα μας και να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στους ανθρώπους που δίνουν τον προσωπικό τους αγώνα επιβίωσης.Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας με την ανεκτίμητη βοήθεια των εθελοντών του αποδεικνύει την ανθρωπιστική του παρέμβαση και αποτελεί ισχυρό κίνητρο για αφύπνιση όλων προκειμένου να επιτύχουμε μια ενεργότερη συμμετοχή σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης .

Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, τέσσερις αλλοδαποί, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα 





















Συνελήφθησαν, χθες (26-12-2016) αργά το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, τέσσερις αλλοδαποί,  για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.Πρόκειται για δύο υπηκόους Ιράν (έναν 28χρονο άνδρα και μία 45χρονη γυναίκα) καθώς και δύο υπηκόους Ιράκ (έναν 27χρονο άνδρα και μία 25χρονη γυναίκα, η οποία συνόδευε και το ανήλικο παιδί της).Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά έγγραφα και συγκεκριμένα πλαστά διαβατήρια Δανίας και πλαστές ταυτότητες Ιταλίας.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τέσσερις αλλοδαποί είχαν προμηθευθεί τα πλαστά έγγραφα από περιοχή της Αττικής, έναντι του συνολικού χρηματικού ποσού των (1.600) ευρώ, ενώ είχαν σκοπό να ταξιδέψουν λάθρα στο εξωτερικό μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός στην Πυρσόγιαννη Ιωαννίνων για κλοπή



















Συνελήφθη, χθες (26-12-2016) το μεσημέρι στην Πυρσόγιαννη Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυρσόγιαννης, ένας 24χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για  κλοπή.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 24χρονος δράστης, χθες νωρίς το πρωί, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στην Πυρσόγιαννη Ιωαννίνων, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό.Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου δράστη κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυρσόγιαννης.





                                                           














           


Δεν υπάρχουν σχόλια: