ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Ηγουμενίτσα, με κλεμμένα - πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα



…ΘΕΜΑΤΑ …25-12-2016

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Ηγουμενίτσα, με κλεμμένα - πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα



















Συνελήφθησαν, χθες (24.12.2016) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας και του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 21 ετών, για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των αλλοδαπών, που είχαν σκοπό να ταξιδέψουν στο εξωτερικό μέσω του Λιμανιού της Ηγουμενίτσας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν πλαστά - κλεμμένα. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πλαστές  γερμανικές ταυτότητες ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στα διόδια Ακτίου Πρέβεζας


















Κατασχέθηκαν (50) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητα ηρωίνης.Συνελήφθη, χθες (24-12-2016) το βράδυ, στα διόδια Ακτίου Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, 37χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του δράστη, εντόπισαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (50) γραμμαρίων και μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.


ΕΠΑΜ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: