ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στα μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν φέτος οι Πανελλαδικές Εξετάσεις



Η φύση δεν γνωρίζει εξαφάνιση αλλά μόνο μεταμόρφωση ! … ( Αναξαγόρας )

…ΘΕΜΑΤΑ …17-12-2016

Στα μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν φέτος οι Πανελλαδικές Εξετάσεις



















Στα μέσα Ιουνίου θα διεξαχθούν φέτος οι πανελλήνιες εξετάσεις σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Παιδείας, ενώ μέχρι και πέρυσι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις πραγματοποιούνταν το μήνα Μάιο. Φέτος, οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου θα εξετασθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις μετά τις ενδοσχολικές εξετάσεις που θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαίου, με ένα κενό διάστημα 5-10 ημέρων ανάμεσα στις δύο εξεταστικές διαδικασίες, προκειμένου οι μαθητές να έχουν χρόνο για να κάνουν τις απαραίτητες επαναλήψεις. Ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας για τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν φέτος οι μαθητές ενώ το Φεβρουάριο θα γίνει η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις πανελλαδικές του 2017.

Προσφορά αγάπης στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Παραμυθιάς

























Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Παραμυθιάς, επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης, αντιπροσωπία του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Αλέκο Πάσχο και τον αντιπρόεδρο Αντρέα Σταύρου, αλλά και η Δήμαρχος Σουλίου κα Σταυρούλα Μπραΐμη και ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδωρος Μπάτσης, όπου παρέδωσαν στους μαθητές και τους καθηγητές, μια κουζίνα και έναν απορροφητήρα, δωρεά του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.  Είχε προηγηθεί επικοινωνία του σχολείου με το επιμελητήριο ύστερα από πρωτοβουλία του Αλέκου Πάσχου, όπου και συζητήθηκαν οι ανάγκες του ΕΕΕΕΚ, ώστε να καταλήξουν στην συγκεκριμένη χορηγία.  Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, σημείωσε πως χρέος της επιχειρηματικής κοινότητας, είναι η έμπρακτη βοήθεια με κάθε τρόπο στους μαθητές των ειδικών σχολείων, ειδικά τις εορταστικές μέρες που διανύουμε, ενώ τόνισε πως το επιμελητήριο Θεσπρωτίας θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια των παιδιών αυτών που είναι παράδειγμα δύναμης και που δίνουν μαθήματα ζωής σε όλους μας. Η Δήμαρχος Σουλίου ευχαρίστησε το προεδρείο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, το οποίο, όπως δήλωσε, βρίσκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες και τις ανάγκες του Δήμου.



ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
 
























Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στη Χώρα
Ο δράστης μετέφερε με αυτοκίνητο τρεις υπηκόους Αλβανίας που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων .Συνελήφθη, σήμερα (18-12-2016) μετά τα μεσάνυκτα, στο 27ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης, από αστυνομικούς της Μεικτής Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στη Χώρα. Για την ίδια υπόθεση, με τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου και παραμονής στη Χώρα συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28, 32 και 30 ετών. Ειδικότερα, ο 42χρονος διακινητής, συνελήφθη διότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, τους παραπάνω μη νόμιμους αλλοδαπούς. Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά, κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στα Ιωάννινα και στην Κακαβιά Ιωαννίνων, για διωκτικά έγγραφα και καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, στα Ιωάννινα και στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 46 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα και καταδικαστικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή του 11ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, για απόπειρα ληστείας καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παράβαση του ΚΟΚ. Σε βάρος του 46χρονου εκκρεμούσαν Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Σερρών και επτά καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο ετών και οκτώ μηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, κλοπή και απόπειρα κλοπής.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών από σπίτια και αποθήκη, που διαπράχθηκαν στα Ιωάννινα και την Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων
Για τις παραπάνω υποθέσεις σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 35χρονου υπηκόου Αλβανίας .Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις διαρρήξεων - κλοπών από σπίτια και αποθήκη, που διαπράχθηκαν στα Ιωάννινα και στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 35χρονου υπηκόου Αλβανίας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και την ανάλυση του modus operandi, ο  35χρονος εμπλέκεται στις παρακάτω κλοπές:
•την 22/23-10-2016, διέρρηξε αποθήκη στην Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων και αφαίρεσε διάφορα εργαλεία, είδη ρουχισμού και χρηματικό ποσό.
•την 23-10-2016, διέρρηξε διαμέρισμα στα Ιωάννινα και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
•την 24-10-2016, διέρρηξε μονοκατοικία στα Ιωάννινα, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, χρυσαφικά - κοσμήματα, μία χρυσή εικόνα και ηλεκτρονικές συσκευές.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 48χρονος υπήκοος Αλβανίας στο Καλπάκι Ιωαννίνων, ο οποίος μετέφερε παράνομα με το αυτοκίνητό του, δύο ομοεθνείς του μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, χθες (17-12-2016) το μεσημέρι στη διασταύρωση Καλπακίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών.Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ως οδηγός ο 48χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετάφερε παράνομα δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 32 και 22 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.  To Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 48χρονου αλλοδαπού, κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.












                                                           



Δεν υπάρχουν σχόλια: