ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 22η έτους 2016



…ΘΕΜΑΤΑ …15-12-2016

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση   22η έτους 2016





















Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 19η του μηνός Δεκέμβρη  του έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18: 30, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1.Έγκριση αναμόρφωσης  προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Παππά Ουρανία
2.Ορισμός εκπροσώπου για τη συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής της παρ. 4 του άρθρου 4 ΤΟΥ Π.Δ. 236/1984 (ΦΕΚ 95/α/22-6-84) «Για τις περιφράξεις γηπέδων μέσα σε ζώνη πλάτους 500 μέτρων από την ακτή ή την όχθη δημοσίων λιμνών σύμφωνα με το άρθρο 23, παρ. 1 του Ν 1337/83» στους της Περιφέρειας Ηπείρου.
Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης 
3.Λύση και εκκαθάριση της Νέας Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φιλιατών.
Εισηγητές :  Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Παππάς και Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης 
4.Απόφαση επί της αιτήσεως ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Δημητρίου α) για πρόωρη λύση μίσθωσης δημοτικού ξενώνα Φιλιατών, β) κατάπτωση η μη της εγγυητικής επιστολής.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
5.Ανάκληση της υπ΄αριθμ.70/2010 απόφασης Δ.Σ περί παραχώρησης της χρήσης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Σίδερης και νυν Ξενώνα στον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Σίδερης,
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
6.Παραχώρηση της χρήσης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Σίδερης και νυν Ξενώνα στην Αδελφότητα των εν Αθήναις Σιδεριτών ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
7.Παραχώρηση της χρήσης μιας αίθουσας στο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου στο Σύλλογο Πρόνοιας Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
8.Διαγραφή οφειλής από χρήση Κοινόχρηστου χώρου ( Πλατείας).
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ.Παππά Ουρανία
9.Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Λιά για λειτουργία σταθμού σταθερής τηλεφωνίας.
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Κόρος Ιωάννης
10.Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου ( αίθουσας ) στο ισόγειο του Παλαιού Δημαρχείου στους Φιλιάτες για τη λειτουργία καταστήματος ηλεκτρολογικών ειδών – υλικού.
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Κόρος Ιωάννης
11.Λύση συμβάσεων εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Σμέρτου ( Εκ νέου εκμίσθωση αυτού).
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Κόρος Ιωάννης
12.Υποβολή πρότασης του Δήμου Φιλιατών στη Δράση ΑΝΑΠΤΥΞΗ/ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ του  Επιχειρησιακού Προγράμματος ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2016 της Περιφέρειας Ηπείρου.
Εισηγητής : Δήμαρχος Παππάς Σπυρίδων
13.Γνωμοδότηση επί αιτήματος της εταιρείας Ιχθυοκαλλιεργειών << ΛΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε>>, για την παραχώρηση δημοσίων εκτάσεων ( από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας ) με σκοπό την δημιουργία χερσαίων εγκαταστάσεων στη Λωρίδα Σαγιάδας της Τ.Κ. Σαγιάδας.
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος Κόρος Ιωάννης
14.Έκφραση γνώμης επί των νέων προτάσεων για την μελέτη «Προωθημένη Αναγνωριστική Μελέτη Οδοποιίας για τον Οδικό Άξονα “Ηγουμενίτσα – Σαγιάδα – Μαυρομάτι”»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
15.Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου "Βελτίωση – Εκσυγχρονισμός αρδευτικού έργου Δήμου Φιλιατών (Περιοχή Λιάτσιλα)”
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
16.Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου "Συντήρηση – Βελτίωση οδικού δικτύου του Δήμου Φιλιατών Νομού Θεσπρωτίας”
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
17.Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου "Αποκατάσταση δρόμου συνοικισμού Σαγιάδας”
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
18.Ανάκληση της υπ΄αριθμ.227/2016 απόφασης Δ.Σ Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου ο οποίος ορίστηκε με την υπ΄ αριθμ.225/2016  απόφαση της οικονομικής Επιτροπής για τον χειρισμό εκάστης υπόθεσης και Μελέτης – Σύνταξης Ενδικοφανούς Προσφυγής στην Επιτροπή Γενικής Γραμματείας Δημοσίων εσόδων ως προς την υπεράσπιση πρώην και νυν αιρετών ( Προέδρων & Αντιπροέδρων) στη Νέα Κοινωφελή επιχείρηση  Δήμου Φιλιατών για τα έτη 1999 έως και σήμερα.
 Εισηγητής : Δήμαρχος Παππάς Σπυρίδων
19.Ανάκληση της υπ΄αριθμ.  228/2016 απόφασης Δ.Σ Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου ο οποίος ορίστηκε με την υπ΄ αριθμ.229/2016  απόφαση της οικονομικής Επιτροπής για τον χειρισμό εκάστης υπόθεσης και Μελέτης – Σύνταξης  της αιτήσεως  αναστολής επί της ειδικής έκθεσης ελέγχου διασφάλισης συμφερόντων του δημοσίου ως προς την υπεράσπιση πρώην και νυν αιρετών ( Προέδρων & Αντιπροέδρων)στη Νέα Κοινωφελή επιχείρηση  Δήμου Φιλιατών για τα έτη 1999 έως και σήμερα.
Εισηγητής : Δήμαρχος Παππάς Σπυρίδων        
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  : Γκίζας Ν.  Χρήστος

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, τρείς μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, χθες (11-12-2016) το απόγευμα στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τριών μη νόμιμων μεταναστών. Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 44χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός προωθούσε στην ενδοχώρα, τρείς αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 47, 20 και 24 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.
Συλλήψεις στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για διάφορα αδικήματα, στην Ήπειρο
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών υπηρεσιών της Ηπείρου, συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, τέσσερα άτομα για διάφορα αδικήματα.Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
           Χθες το απόγευμα, στους Λιγκιάδες Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με υπαλλήλους της Εθνικής Επιτροπής Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών (Ε.Ε.Τ.Τ.), ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών. Ειδικότερα, ο 38χρονος κατελήφθη στο πάρκο εκπομπής στους Λιγκιάδες Ιωαννίνων, να έχει προβεί παράνομα στην εγκατάσταση σταθμού εκπομπής και λήψης ραδιοσήματος και κατασκευής κεραίας καθώς και στη χρήση σταθμού εκπομπής ραδιοσήματος, χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή.
           Χθες το μεσημέρι, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κέρκυρας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων ετών και χρηματικής ποινής (5.000) ευρώ, για παράνομη διακίνηση μεταναστών.
           Χθες το απόγευμα, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με λαθραίο καπνό, βάρους (1.390) ευρώ. Επιπρόσθετα, ο 39χρονος αλλοδαπός είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen. 
           Χθες το απόγευμα, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, μία 56χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Ιωαννίνων, για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων.  Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθη 36χρονος υπήκοος Αλβανίας στην ευρύτερη περιοχή της Κακαβιάς Ιωαννίνων, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, με σκοπό την διακίνηση




























Κατασχέθηκαν  πάνω από (135) κιλά κάνναβης, που βρέθηκαν στην καμπίνα Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου.Συνελήφθη, χθες (13-12-2016) αργά το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Κακαβιάς Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση. Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε χθες αργά το βράδυ, σταθμευμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ως οδηγός ο 36χρονος αλλοδαπός.Σε έρευνα που ακολούθησε στο παραπάνω όχημα, βρέθηκαν στην καμπίνα του οχήματος, πέντε σάκοι που περιείχαν εκατόν είκοσι ένα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (135.650) γραμμαρίων.  Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών, το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, για καταδικαστικές αποφάσεις
Σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε, μεταξύ άλλων, καταδικαστική απόφαση ποινής κάθειρξης δέκα ετών, για το αδίκημα της έκθεσης.Συνελήφθη, χθες (13-12-2016) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:
           απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πειραιά, ποινής κάθειρξης δέκα ετών, για το αδίκημα της έκθεσης
           απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, ποινής φυλάκισης δέκα μηνών, για σωματική βλάβη από αμέλεια
           απόφαση του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματικής ποινής (2.000) ευρώ, για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας και
           απόφαση του Α΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, ποινής φυλάκισης δεκαπέντε μηνών, για λειτουργία μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων χωρίς άδεια από αρμόδια αρχή.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές παρουσιάσεις σε μαθητές σχολείων των Ιωαννίνων και της Θεσπρωτίας για την Οδική Ασφάλεια 
























Συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές παρουσιάσεις κυκλοφοριακής αγωγής από τα Τμήματα Τροχαίας Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας σε μαθητές σχολείων, στοχεύοντας στην ενημέρωσή τους για τη σπουδαιότητα των κανόνων οδικής ασφάλειας. Ειδικότερα, οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα στους μαθητές του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων, του 8ου Λυκείου Ιωαννίνων και του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου Θεσπρωτίας.Στις παρουσιάσεις αυτές συμμετείχαν περισσότεροι από 600 μαθητές, οι οποίοι μέσω της διαδραστικής συμμετοχής τους ενημερώθηκαν για την πρακτική χρηστικότητα καθημερινών κανόνων οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, με αντικειμενικό στόχο την προετοιμασία τους και ως υπεύθυνων αυριανών οδηγών.Συγκεκριμένα, οι μαθητές ενημερώθηκαν από  Αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, σχετικά:
           με τη σημασία και την αναγκαιότητα τήρησης των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
           τη σημασία στην προστασία της ανθρώπινης ζωής της χρήσης προστατευτικού κράνους και ζώνης ασφαλείας
           την ασφαλή χρήση και κίνηση με ποδήλατο
           την σημασία των διαβάσεων πεζών και των λοιπών οδικών σημάνσεων
Οι εκπαιδευτικές διαλέξεις κυκλοφοριακής αγωγής θα συνεχιστούν από Αξιωματικούς της Τροχαίας, καθ όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου, σε όλη την περιφέρεια της Ηπείρου.

Συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα, με πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο
Συνελήφθη, σήμερα (13-12-2016) τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 21χρονος υπήκοος Σρι Λάνκα, για πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, κατείχε και επέδειξε σε αυτούς, διαβατήριο γερμανικών αρχών, το οποίο είχε εκδοθεί για άλλο πρόσωπο.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος είχε προμηθευθεί το παραπάνω έγγραφο από περιοχή της Αττικής, έναντι του χρηματικού ποσού των (100) ευρώ.Το πλαστό διαβατήριο κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 46 και 19 ετών, για διάρρηξη καταστήματος στην Άρτα
Συνελήφθησαν, σήμερα (13-12-2016) τα ξημερώματα στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 46 και 19 ετών, κατηγορούμενοι για διάρρηξη καταστήματος. Ειδικότερα, οι δύο δράστες συνελήφθησαν, διότι εμπλέκονται σε διάρρηξη – κλοπή από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στην Άρτα.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή στον Άγιο Κοσμά Πωγωνίου Ιωαννίνων, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν πέντε σάκοι  που περιείχαν πενήντα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού  βάρους (98.800) γραμμαρίων .Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση.Στo πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας καταπολέμησης της εισαγωγής στη χώρα και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή στον Άγιο Κοσμά Πωγωνίου Ιωαννίνων, μεγάλη ποσότητα  ναρκωτικών ουσιών.Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν και περισυλλέγησαν χθες (11-12-2016) το βράδυ στην ανωτέρω περιοχή, πέντε σάκοι, οι οποίοι περιείχαν πενήντα δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (98.800) γραμμαρίων.Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.








Δεν υπάρχουν σχόλια: