ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας ΚΑΛΕΣΜΑ



ΘΕΜΑΤΑ

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας ΚΑΛΕΣΜΑ











Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας με αφορμή τη δημιουργία του Υπέρ-Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων και την Ιδιωτικοποίηση του Ο.Λ.ΗΓ, διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση με θέμα:
“Οι ιδιωτικοποιήσεις, οι εξελίξεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και οι θέσεις του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας” με σκοπό να αναδείξει την ουσία των εξελίξεων, που αφορά τους στρατηγικούς στόχους των μονοπωλίων και προσθέτει νέα βάσανα στη ζωή των εργαζομένων και του λαού, αλλά και το ποια θα πρέπει να είναι η λαϊκή απάντηση και πως αυτή θα οργανωθεί.Καλούμε όλους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς ΕΒΕ, τους κατοίκους της πόλης, τους συλλόγους εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους Μαζικούς Φορείς του τόπου, τα επιμελητήρια, τις επιστημονικές ενώσεις, δημοτικούς και περιφερικούς συμβούλους καθώς και τα ΜΜΕ, να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7:00μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ













•ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ
•8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΗ –ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.
Επιστρέφουμε ως απαράδεκτα τα πορίσματά τους, τις συμφωνίες τους. Απαιτούμε δικαιώματα στην εργασία και τη ζωή, με βάση την εποχή μας – τον 21ο αιώνα, τις ανάγκες μας!
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, άνεργοι, νέοι  και νέες εργαζόμενοι, εργαζόμενες μητέρες.
Παλεύουμε για σταθερή δουλειά με δικαιώματα, επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας κατάργηση των ελαστικών μορφών, αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, μείωση του εργάσιμου χρόνου.Διεκδικούμε τη Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας, την οποία δεν τη βλέπουμε συντεχνιακά και ξεκομμένα από το ζήτημα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.Κόντρα στην προσπάθεια της κυβέρνησης και των επιτελείων του συστήματος να επιβάλουν κλίμα ¨εθνικής συναίνεσης¨, προσπάθεια στην οποία σπεύδουν να συνδράμουν οι κυβερνητικοί εργοδοτικοί συνδικαλιστές και στη ΓΣΕΕ και στην ΟΙΥΕ, το Σωματείο μας έχει θέσει στόχο την κλιμάκωση της πάλης με μαζική απεργιακή κινητοποίηση στις 8 Δεκέμβρη.Συμμετέχουμε στη δράση του κλαδικού μας σωματείου. Χτίζουμε το δικό μας αντίπαλο δέος για την υπεράσπιση της ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας, σήμερα απαιτείται συνολική αλλαγή πορείας.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστου, ο οποίος σήμερα το πρωί πυροβόλησε κατά αστυνομικών

















Σε δύσβατη δασική περιοχή στον Αναβρυτό Φιλιατών Θεσπρωτίας,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε «καβάντζα» πέντε ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιέχουν πάνω από (114) κιλά κάνναβης .Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστου, ο οποίος σήμερα το πρωί πυροβόλησε κατά αστυνομικών, σε δύσβατη δασική περιοχή της Θεσπρωτίας.Ειδικότερα, σήμερα (04-11-2016) το πρωί, σε δασική περιοχή στον Αναβρυτό Φιλιατών Θεσπρωτίας, κατά τη διάρκεια περιπολίας, αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δέχθηκαν πυρά από άνδρα, ο οποίος επιτηρούσε σημείο με κρυμμένη ποσότητα κάνναβης (καβάντζα).Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ ο δράστης εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής, τράπηκε σε φυγή.Σε έρευνα που έγινε στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιέχουν (70) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (114.106) γραμμαρίων.Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός στην Άρτα, για κλοπή
Συνελήφθη, σήμερα (05-11-2016) μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, σήμερα μετά τα μεσάνυκτα στην πόλη της Άρτας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο να κινείται πεζός και σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του μία σακούλα που περιείχε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα δραπανοκατσάβιδο.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 32χρονος είχε διαρρήξει λίγο νωρίτερα σχολή οδηγών στην Άρτα, απ’ όπου είχε αφαιρέσει τα παραπάνω αντικείμενα. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Εντοπίστηκε διαμέρισμα στα Ιωάννινα, στο οποίο αλλοδαπός, προσποιούμενος το μέντιουμ, εξαπατούσε ανυποψίαστα θύματα
Το μέντιουμ, επικαλούμενο ειδικές πνευματικές δυνάμεις που δήθεν διέθετε, υποσχόταν την επίλυση διαφόρων προβλημάτων .Συνελήφθησαν, μετά από προκαθορισμένο ραντεβού, δύο υπήκοοι Γκάμπιας, ηλικίας 35 και 46 ετών, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της απάτης .Εντοπίστηκε διαμέρισμα στην πόλη των Ιωαννίνων, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στο οποίο 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γκάμπιας, προσποιούμενος το μέντιουμ, εξαπατούσε ανυποψίαστα θύματα. Συνελήφθησαν, χθες (04-11-2016) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο αλλοδαποί και συγκεκριμένα 35χρονος υπήκοος Γκάμπιας καθώς και ένας 46χρονος ομοεθνής του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια προκαθορισμένου ραντεβού στο εν λόγω διαμέρισμα μεταξύ του μέντιουμ και αστυνομικού, προσποιούμενης την πελάτισσα, για δήθεν επίλυση προβλήματος υγείας, ο 46χρονος υποδέχτηκε στην είσοδο του διαμερίσματος την αστυνομικό, η οποία συνοδευόταν και από έτερο αστυνομικό. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του μέντιουμ με την αστυνομικό, κατά την οποία της υποσχέθηκε την επίλυση του προβλήματός της, παραλαμβάνοντας προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Ακολούθως, επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 35χρονο, καθώς επίσης και τον 46χρονο συνεργό του που βρισκόταν στο διαμέρισμα.
Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων αντικειμένων που χρησιμοποιούνταν για την εξαπάτηση των θυμάτων, χαρτάκια που διαφημίζουν τις υποτιθέμενες ικανότητες του μέντιουμ, εκτυπωμένα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς και έξι κινητά τηλέφωνα.Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στο Καλπάκι
Συνελήφθη, προχθές (03-11-2016) το μεσημέρι στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης  Μαστοροχωρίων, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρο απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης δεκατριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: