ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ



ΘΕΜΑΤΑ

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ




















Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
                Δευτέρα (28-11-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
                Τρίτη (29-11-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
                Τετάρτη (30-11-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
                Πέμπτη  (01-12-2016)   και   ώρες    από    08.00  έως     15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα
                Παρασκευή   (02-12-2016)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
                Σάββατο    (03-12-2016)   και   ώρες   από    18.00   έως   01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή - Λεπτοκαρυά.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 















Εξιχνιάστηκε υπόθεση εξαπάτησης πολίτη στην Ηγουμενίτσα
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, ο οποίος προσποιούμενος τον πωλητή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου και παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία, εξαπάτησε 41χρονο ημεδαπό, αποσπώντας χρηματικό ποσό,Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, υπόθεση εξαπάτησης 41χρονου ημεδαπού στην Ηγουμενίτσα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για απάτη. Ειδικότερα, την 15-11-2016, ο 56χρονος δράστης, προσποιούμενος τον πωλητή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, ήρθε σε επαφή με τον 41χρονο ημεδαπό και αφού τον έπεισε για τη φερεγγυότητά του και για το ότι λειτουργούσε κατόπιν εξουσιοδότησης του ιδιοκτήτη του οχήματος, τον εξαπάτησε, αποσπώντας του χρηματικό ποσό, χωρίς να πραγματοποιηθεί η υποτιθέμενη αγοραπωλησία.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η έρευνα διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας  Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Πρέβεζα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν, χθες (26-11-2016) αργά το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες, βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (1,3) γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην κατοχή του 19χρονου  μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (51,2) γραμμαρίων ενώ στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (26,6) γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, την (25-11-2016) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (20,8) γραμμαρίων.Σύλληψη ημεδαπού για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.Συνελήφθη, χθες (25-11-2016) το πρωί στους Λογγάδες Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, ένας 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να ασκεί δραστηριότητα υπαίθριου εμπορίου, στερούμενος την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.
Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδή ανώμοτη κατάθεση
Συνελήφθη, την (25-11-2016) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδή ανώμοτη κατάθεση.Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος μετέβη χθες το πρωί στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων και δηλώνοντας ψευδή στοιχεία, επιχείρησε να πετύχει την επιστροφή των πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων, πλην όμως οι πράξεις του έγιναν αντιληπτές και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί διαρρήκτες στα Ιωάννινα
Σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.Εμπλέκονται σε δύο διαρρήξεις καταστημάτων στην πόλη των Ιωαννίνων.Συνελήφθησαν, χθες (24.11.2016) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα στην πόλη των Ιωαννίνων, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν καφετέρια στην πόλη των Ιωαννίνων και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή, χρηματικό ποσό. Κατά τη διάρκεια της κλοπής, ένας εκ των δραστών επιτηρούσε εξωτερικά το χώρο ως «τσιλιαδόρος»Ύστερα από αναζητήσεις, εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς από τη συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής.Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 24χρονος δράστης, την 18/19-11-2016 διέρρηξε ζαχαροπλαστείο στα Ιωάννινα, αφαιρώντας από το εσωτερικό του καταστήματος χρηματικό ποσό.Στο πλαίσιο ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή των δραστών μέρος των κλοπιμαίων καθώς και διάφορα μέσα τέλεσης κλοπών (γάντια, λίμα) ενώ επίσης κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης της διάπραξης των κλοπών και τρία κινητά τηλέφωνα.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.
Συνελήφθη στην Άρτα, 42χρονος ημεδαπός που μετέφερε ηρωίνη, με σκοπό την διακίνησή της 
Κατασχέθηκαν -45,68- γραμμάρια ηρωίνης .Συνελήφθη, χθες (24.11.2016) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 42χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή - μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 42χρονο και σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά του, αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, απέρριψε στο έδαφος μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (40,7) γραμμαρίων.Το ανωτέρω όχημα ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση, όπου και συνελήφθη ο προαναφερόμενος.  Στην κατοχή του 42χρονου και μετά από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης τα παρακάτω:
                μία συσκευασία που περιέχει ηρωίνη, βάρους (4,98) γραμμαρίων
                αντικείμενα με υπολείμματα ηρωίνης
                το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ
                ένα κινητό τηλέφωνο.
Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Άρτα
Συνελήφθη, χθες (24-11-2016) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς  της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 38χρονος ημεδαπός,  ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,66) γραμμαρίων.Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (26-11-2016) το πρωί στον Άγιο Ιωάννη Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: