ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΛ.ΑΣ. - Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα για την βία κατά των γυναικών



ΘΕΜΑΤΑ

Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα για την βία κατά των γυναικών από το Δήμο Αρταίων και την Αστυνομία Άρτας

























Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Αρταίων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την βία κατά των γυναικών, πραγματοποιούν ημερίδα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6μμ στην αίθουσα «Μακρυγιάννη», με θέμα: «Η Α-όρατη πλευρά της βίας. Βγες από τον κύκλο».Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:
  Ευαγγελία Μαμαλάκη, Κοινωνική λειτουργός της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Άρτας, με θέμα «Η βία κατά των γυναικών στην Άρτα – Παρουσίαση ερευνητικών δεδομένων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Άρτας»,
 Βασιλική Ρομοσιού,  Αξιωματικός της Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας με θέμα «Ενδοοικογενειακή βία και σωματεμπορία (trafficking) - Ο ρόλος της αστυνομίας» και η 
 Χαρά Γουρνάρη, Στέλεχος ψυχολογικής υποστήριξης στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δ. Αρταίων, με θέμα «Η θυματοποίηση της γυναίκας στη βίαιη σχέση».

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS















 
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 38 και 18 ετών, για κλοπή στην Άρτα
Οι δράστες αφαίρεσαν  μηχανικά, ηλεκτρολογικά και μεταλλικά μέρη από αυτοκίνητο,  με σκοπό να τα μεταπωλήσουν .Συνελήφθησαν, χθες (19-11-2016) αργά το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Άρτας, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 38 και 18 ετών για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 12χρονο ανήλικο συνεργό τους. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες αργά το βράδυ στη Φιλοθέη Άρτας, οι δράστες αφαίρεσαν μηχανικά, ηλεκτρολογικά και μεταλλικά μέρη από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους από την μετέπειτα μεταπώλησή τους.Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί βρήκαν τα κλοπιμαία, τα οποία θα αποδοθούν στον ιδιοκτήτη.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η δράση τους.
Εξιχνίαση απάτης σε βάρος 31χρονης ημεδαπής στην Άρτα
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού .Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση απάτης, σε βάρος 31χρονης ημεδαπής και ταυτοποιήθηκε  ως δράστης 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Αναλυτικότερα, όπως καταγγέλθηκε, η 31χρονη εντόπισε αγγελία σε εφημερίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση δικαιωμάτων αγροτεμαχίων και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. Κατά την επικοινωνία τους, ο δράστης κατάφερε να εξαπατήσει την 31χρονη, πείθοντάς την να καταθέσει την 15-11-2016, σε τραπεζικό λογαριασμό, χρηματικό ποσό,  χωρίς να πραγματοποιηθεί η συμφωνηθείσα αγοραπωλησία.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στο Καναλλάκι
Συνελήφθη, χθες (19-11-2016) το απόγευμα στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης τριών μηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια: