ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ προς ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥΚ. ΜΗΝΑ ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΥ



ΘΕΜΑΤΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ Κ. ΜΗΝΑ ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΥ























Εκδήλωση – Βράβευση από τον Δήμο Φιλιατών έγινε την 12 Νοεμβρίου 2016 στις 19.00 μ.μ.,στον Φιλιατιώτη Ιατρό Μαιευτήρα Γυναικολόγο ,Καθηγητή Πανεπιστημίου και Προέδρου Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου. Παρών ήταν πολλές προσωπικότητες και πολιτικοί, οι Δήμαρχοι ΦΙΛΙΑΤΩΝ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Β. Γιόγιακας , Σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης και περιφερειακοί σύμβουλοι η κα Φίλη και η αξιότιμη κα Σπανοπούλου/Σάρα.Μαζί με τον Καθηγητή κ Μ.Πασχόπουλο ήρθαν και διακεκριμένοι Γιατροί από τα Ιωάννινα που ανέπτυξαν ιατρικά θέματα για τον προστάτη και την γυναίκα. Τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Φιλιατών για χαιρετισμό – καλωσόρισμα και στην συνέχεια ο κ. Μηνάς Πασχόπουλος που απεύθυνε χαιρετισμό. Ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Μ. Γκίκας έκανε στο Ραδιοφιλιάτι την καλοπροαίρετη δήλωση:       


« Βρισκόμαστε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Φιλιατών για να τιμήσουμε με την παρουσία μας τον διακεκριμένο γυναικολόγο Ιατρό συμπατριώτη μας κ. Μηνά Πασχόπουλο που είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.Ετσι με τούτη την ευκαιρία θέλω να παρακολουθήσουμε τους διακεκριμένους επιστήμονες που είναι καλεσμένοι στην εκδήλωση και οι οποίοι έχουν έρθει από Ιωάννινα,για να μας ενημερώσουν και να μας δώσουν τις δικές τους οδηγίες σε ιατρικά θέματα.Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπύρο Παππά και όλο το δημοτικό Συμβούλιο που πήραν την απόφαση να τιμήσουν τον συμπατριώτη μας κ. Μηνά Πασχόπουλο.Εύχομαι ολόψυχα στον Καθηγητή Ιατρικής και φίλο Μηνά και εις ανώτερα, να είναι πάντα μπροστά και να προσφέρει στους συμπατριώτες μας και στην Ιατρική τις οδηγίες του.Ευχαριστώ Θερμά…! »

Δεν υπάρχουν σχόλια: