ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΝΑΥΑΓΙΟ για το ΕΣΡ! Υποχώρησε η κυβέρνηση για Πολύδωρα και Μουλόπουλο- ΟΧΙ από ΝΔ



ΘΕΜΑΤΑ

ΝΑΥΑΓΙΟ για το ΕΣΡ! Υποχώρησε η κυβέρνηση για Πολύδωρα και Μουλόπουλο- ΟΧΙ από ΝΔ
..σαβά - σαβά ντε Πριζντέντε.., γιατί νουκ επιτρέψει ασύμμετρο γκομάρι ντε πεζοδρόμιο;;
Ο Νίκος Βούτσης πρότεινε για Πρόεδρο τον Μορώνη και Αντιπρόεδρο τον Κιάο

























Στο κενό έπεσε, όπως είχε προβλεφθεί, η σημερινή και 5η κατά σειρά συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση ΕΣΡ.Αφού αποσύρθηκε η υποψηφιότητα του Βύρωνα Πολύδωρα που είχε κατακεραυνωθεί από σύσσωμη την αντιπολίτευση, ο Νίκος Βούτσης πρότεινε εκ νέου στη θέση του Προέδρου τον Ροδόλφο Μορώνη και στη θέση του αντιπροέδρου, τον Βασίλη Μουλόπουλο.Όμως και αυτή η πρόταση δέχτηκε επικρίσεις, ειδικά για την υποψηφιότητα Μουλόπουλου, κι έτσι ο Νίκος Βούτσης έκανε νέα πρόταση, θέτοντας υποψήφιο  αντιπρόεδρο τον Νίκο Κιάο.Εν τέλει η εισήγηση δεν έγινε δεκτή, με ψήφους 16 «ΝΑΙ», 6 παρών, 1 «ΟΧΙ» και μια απουσία (αυτή της Χρυσής Αυγής). Η πρόταση της κυβέρνησης για τη σύνθεση του ΕΣΡ χρειαζόταν ακόμη τρεις ψήφους.Υπέρ ψήφισαν στην τελική πρόταση, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι. «Παρών» η Νέα Δημοκρατία και το ΚΚΕ (ανεξαρτήτως προσώπων). Όχι η Ένωση Κεντρώων.
 ΟΧΙ από ΝΔ
«Είναι φανερή η διακριτική συνεννόηση στην προσπάθεια διασπάσεως του αυτονόητου μετώπου», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας και δήλωσε ότι «δεν θα ψηφίσει καμία πρόταση».«Δεν έχει νόημα η συζήτηση επί προσώπων αν δεν έχει διασφαλιστεί η διακριτική συναίνεση επ’ αυτών. Ανασκευάζετε την στάση σας αυτή και προκαλείτε νέα ψηφοφορία. Είναι άσκοπο, ατελέσφορο, ανώφελο και δεν επιδιώκει την σκοπιμότητα της σύστασης του ΕΣΡ. Να σταματήσουμε την Διάσκεψη εδώ, να συμφωνήσουμε στο κείμενο της τροπολογίας και αμέσως μετά να πάμε στα πρόσωπα  Καταλαβαίνω ότι έχει υπάρξει επαφή με άλλα κόμματα. Κάθε κόμμα έχει τη στάση του, δεν θα την κρίνω. Υπογραμμίζω ότι είναι φανερή η διακριτική συννενόηση. Εμείς δεν θα ψηφίσουμε την πρόταση. Και σας μιλώ ευθέως δεν θα ψηφίσουμε καμία άλλη πρόταση. Να συμφωνήσουμε στο κείμενο και μετά θα συσταθεί το ΕΣΡ», τόνισε.
Διαφωνία από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι λόγω Μουλόπουλου
«Να γίνει διαδικασία ακρόασης. Είναι θεσμός διαφάνειας. Ξανασκεφτείτε το. Αυτό που είπε ο Νίκος Δένδιας για συννενόηση της κυβέρνησης με μας, είναι άστοχο. Ό,τι είπαμε εδώ προκύπτει από τη σταθερή μας στάση χωρίς να τη μεταβάλουμε. Να λέμε άλλα μέσα και άλλα έξω και να λέει το κάθε στέλεχος ό,τι θέλει. Με προσοχή η κριτική σε μας.  Εμείς είπαμε ότι δεν μας βρίσκει σύμφωνους η διατύπωση "αναστολή" και θέλουμε "κατάργηση" .Σωστή η απόσυρση Πολύδωρα. Η πρώτη πρόταση είχε στόχο να μην βγει ΕΣΡ από τη διάσκεψη. Απολύτως άστοχη. Και απεσύρθη. Είναι βήμα καλής θέλησης. Δεν συμφωνούμε με τον Βασίλη Μουλόπουλο. Να δείτε τη σύνθεση της θέσης προέδρου - αντιπροέδρου. Θέλουμε να βγούμε από εδώ με διοίκηση του ΕΣΡ συγκεκριμένη» επισήμανε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ποτάμι
«Η δική σας προσωπική εγγύηση μας καλύπτει για την τροπολογία. Επειδή ο κ. Δένδιας λάθος αντελήφθη ότι υπήρχε οποιαδήποτε συνεννόηση. Δεν έχουμε αντίρρηση στη σύνθεση, έχουμε αντίθεση προς την ιδιότητα του αντιπροέδρου για τον Μουλόπουλο. Καλύτερα να μην είναι ταυτισμένος με κομματικό χώρο ο αντιπρόεδρος. Ζητούμε να γίνει προσπάθεια να αλλάξει ο αντιπρόεδρος, χωρίς να αλλάξει η σύνθεση της πρότασης».
Ένωση Κεντρώων
«Εμείς διαφωνούμε με όλο το νόμο Παππά, όχι μόνο με το 2Α. Σεβόμαστε τον ΠτΒ, δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση ότι δεν θα σας εκθέσει. Με λύπη είδα ότι φέρατε μια πρόταση που ξέρατε ότι θα την αποσύρετε. Βλέπω σαν να γίνεται εσκεμμένα για να εκτεθεί η ΝΔ. Εμείς ζητήσαμε την αναβολή της διάσκεψης» τόνισε ο Μάριος Γεωργιάδης από την Ένωση Κεντρώων.

Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Ιράν στην Άρτα, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών 




















Συνελήφθη, χθες (31-10-2016) το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 26χρονος υπήκοος Ιράν, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατοχή ναρκωτικών.Ειδικότερα, χθες σε διαφορετικά σημεία της πόλης της Άρτας, ο 26χρονος πλησίασε τέσσερις ανήλικους (ηλικίας 15 και 16 ετών)  και προέβη σε ασελγείς χειρονομίες και προτάσεις σε βάρος τους, προσβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους.Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: