ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών Θεσπρωτίας, για μεταφορά και διακίνηση 118 κιλών περίπου ακατέργαστης κάνναβης

ΘΕΜΑΤΑ…@...


Συνελήφθησαν  δύο ημεδαπές στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών Θεσπρωτίας, για μεταφορά και διακίνηση 118 κιλών περίπου ακατέργαστης κάνναβης


























Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, οδήγησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 33 και 26 ετών, οι οποίες κατηγορούνται για  μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, σήμερα νωρίς το πρωί συνελήφθησαν στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών οι προαναφερόμενες, η μεν 33χρονη γιατί μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας -110- δέματα που περιείχαν (118) κιλά και (700) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, η δε 26χρονη ως οδηγός άλλου Ι.Χ.Ε. οχήματος που λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου οχήματος, ενημερώνοντας την 33χρονη για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.Τα ναρκωτικά καθώς και τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα κατασχέθηκαν.Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθείσες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.


ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS 
Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός στην Πρέβεζα, για κατοχή κοκαΐνης

















Συνελήφθη, χθες (27-11-2016) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή κοκαΐνης.Ειδικότερα, ο 29χρονος συνελήφθη διότι μετά από έρευνα που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε καθώς και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
•τέσσερα φιξάκια με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (6,6) γραμμαρίων, οι οποίες ήταν κρυμμένες στην καμπίνα του αυτοκινήτου
•διάφορα αντικείμενα με υπολείμματα λευκής σκόνης, άγνωστης χημικής σύστασης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Σύλληψη 23χρονου ημεδαπού για κλοπή από αυτοκίνητο στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (27-11-2016) το απόγευμα στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, ένας 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή από αυτοκίνητο στα Ιωάννινα.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 23χρονος  μεσημβρινές ώρες της 26-11-2016 στα Ιωάννινα, αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού, ένα ράδιο-cd, χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε στην κατοχή του 23χρονου μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο και αποδόθηκε στον παθόντα.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στο Ελεύθερο Κόνιτσας,  για υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, (23.150) γραμμάρια κάνναβης.Συνελήφθησαν, σήμερα (28-11-2016) τα ξημερώματα στο Ελεύθερο Κόνιτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, δύο ημεδαποί, ένας 56χρονος άνδρας και μία 84χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, η αυτόφωρη σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Ελεύθερο Κόνιτσας, όταν εντοπίστηκε ένα ύποπτο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο κατηγορούμενοι και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.Από την έρευνα που επακολούθησε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα του οχήματος, (17) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (23.150) γραμμαρίων. Επίσης, στην κατοχή του 56χρονου βρέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (2,9) γραμμαρίων.Τα ναρκωτικά, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: