ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
























Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ, στην Ηγουμενίτσα, η τελετή υποδοχής των νέων πρωτοετών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Ο κ. Δήμαρχος, καλωσορίζοντας τους πρωτοετείς, ανέφερε τη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας.Ο Πρόεδρος του Τμήματος, Αναπλ. Καθηγητής κ. Θεμιστοκλής Γκόγκας, επεσήμανε την ιδιαιτερότητα του συνδυαστικού χαρακτήρα και του διαπολιτισμικού πλαισίου στο Πρόγραμμα Σπουδών. Τόνισε με τη σειρά του το εύρος αλληλεπίδρασης του Τμήματος με την τοπική κοινωνία και τους φορείς της και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΗΓ Α.Ε. για την ευγενική χορηγία της εκδήλωσης.Ακολούθησε ενημέρωση των πρωτοετών από τους υπεύθυνους καθηγητές των τομέων και στο κλείσιμο της εκδήλωσης, ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Δημάρχου κ. Γεώργιος Ντάνης παρουσίασε την πόλη και επεσήμανε τις δυνατότητες που προσφέρει στους νέους φοιτητές.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, στην Πρέβεζα
Για τη διάπραξη της συγκεκριμένης κλοπής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονης ημεδαπής.Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, στην Πρέβεζα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονης ημεδαπής, για κλοπή.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 50χρονη, χθες (04-10-2016) το πρωί στην Πρέβεζα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από 75χρονο ημεδαπό, χρηματικό ποσό.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας.  
Ενημέρωση για την έρευνα σχετικά με την προχθεσινή σύλληψη δύο ημεδαπών εμπόρων ναρκωτικών



















Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας σχετικά με την προχθεσινή σύλληψη δύο ημεδαπών εμπόρων ναρκωτικών στο Δεσποτικό Ιωαννίνων, εξακριβώθηκε ότι ένα από τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών, ήταν κλεμμένο.Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε σε επαγγελματικό χώρο του 37χρονου συλληφθέντα σε περιοχή της Αττικής, παράνομο εργαστήριο παρασκευής, επεξεργασίας, συσκευασίας και τυποποίησης  αναβολικών ουσιών.Σε συνέχεια του προχθεσινού (02.10.2016) Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας σχετικά με τη σύλληψη δύο ημεδαπών στο Δεσποτικό Ιωαννίνων για εισαγωγή στη χώρα και μεταφορά ναρκωτικών, συμπληρωματικά ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης,  εξακριβώθηκε ότι:
•το ένα από τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών και το οποίο οδηγούσε ο 38χρονος συλληφθείς, ήταν κλεμμένο και συγκεκριμένα είχε κλαπεί την 21-07-2016, από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής Αττικής.
•το κλεμμένο αυτοκίνητο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα.
Επίσης, στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Παιανίας, εντοπίστηκε σε επαγγελματικό χώρο ιδιοκτησίας του 37χρονου συλληφθέντα, εργαστήριο παρασκευής, συσκευασίας, επεξεργασίας και τυποποίησης απαγορευμένων αναβολικών ουσιών, όπου κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
•ένας μεταλλικός αναδευτήρας και ένας μεταλλικός συσκευαστής κάψουλας
•έξι νάιλον συσκευασίες με λευκή σκόνη, άγνωστης χημικής σύστασης, συνολικού βάρους (6.047) γραμμαρίων
•ένα κουτί με λευκή σκόνη, άγνωστης χημικής σύστασης, βάρους (240) γραμμαρίων
•ένα κουτί με καφέ σκόνη, άγνωστης χημικής σύστασης, βάρους (998) γραμμαρίων
•(384) κενά γυάλινα φιαλίδια, πλήθος συσκευασιών που περιείχαν κενές κάψουλες ζελατίνης και διάφορα σύνεργα συσκευασίας και αποθήκευσης ουσιών
Τέλος, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 61χρονου συλληφθέντα σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Παιανίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
•δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (32,3) γραμμαρίων καθώς και ένας τρίφτης κάνναβης
•έξι ζευγάρια γυαλιών ηλίου και πέντε ρολόγια, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
Οι συμπληρωματικές δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής τροχοφόρων και του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και της αθλητικής νομοθεσίας θα υποβληθούν αρμοδίως ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 64χρονος ημεδαπός φυγόποινος στα Ιωάννινα
Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης επτά ετών για υπεξαίρεση στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση .Συνελήφθη, χθες (04-10-2016) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 64χρονος ημεδαπός, για καταδικαστική απόφαση.Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 64χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης επτά ετών, για υπεξαίρεση στην υπηρεσία κατ’ εξακολούθηση.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.





Δεν υπάρχουν σχόλια: