ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ο κ. Γιάννης Δρόσος ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ



ΘΕΜΑΤΑ

Ο κ. Γιάννης Δρόσος ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ




















Το μελος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ανακοίνωσε τη σύνθεση της επιτροπής εξομάλυνσης της ΕΠΟ. Μπίκας στην ΚΕΔ, Βρύζας στις Εθνικές ομάδες..Ο Κύπριος παράγοντας ξεκίνησε στη συνέντευξη Τύπου και είπε μεταξύ άλλων: "Η FIFA αποφάσισε να υπάρξει Επιτροπή Εξομάλυνσης και ακολούθως να προκύψουν εκλογές.Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή είναι αναγκαία ώστε να διορθωθούν ζητήματα του ποδοσφαίρου της χώρας και ενδεχομένως το νομοθετικό πλαίσιο".Στη συνέχεια αποκάλυψε τη σύνθεση της διοικούσας επιτροπής που σύμφωνα με τον κ. Κουτσοκούμνη θα έχει διάρκεια μέχρι τον Μάιο, εκτός κι αν χρειαστεί να παραταθεί η διάρκεια της.Αναλυτικά τα μέλη:
Γιάννης Δρόσος: Πρόεδρος της ΕΠΟ.
Νικόλαος Μπάρτζης: Αναπληρωτής πρόεδρος.
Γιώργος Μπίκας: Υπεύθυνος διαιτησίας/ πρόεδρος ΚΕΔ.
Ζήσης Βρύζας: Υπεύθυνος εθνικών ομάδων.
Αλέξης Δέδες: Εσωτερικός γραμματέας διοικούσας.
Απόστολος Γέροντας: Μέλος επιτροπής.
Ιάκωβος Φιλιππούσης (δημοσιογράφος) και Γιώργος Στράτος (πρόεδρος Super League) θα είναι δυο ακόμα μέλη που θα έχουν ενεργό ρόλο στην επιτροπή.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS















 
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Περάνθη Άρτας
Συνελήφθη, χθες (27-10-2016) το πρωί στην Περάνθη Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (4,76) γραμμαρίων καθώς και διάφορα αντικείμενα με υπολείμματα ηρωίνης.
Σύλληψη αλλοδαπού για ψευδή ανώμοτη κατάθεση στην Άρτα
Συνελήφθη, χθες (27-10-2016) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση. Αναλυτικότερα, κατά τη διαδικασία διοικητικής επιστροφής και ταυτοποίηση υπηκοότητας (Screening), ο 37χρονος αλλοδαπός δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Πέτρα Άρτας
Συνελήφθη, προχθές (26-10-2016) το πρωί στην Πέτρα Άρτας, από αστυνομικούς της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ένας 33χρονος για διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθη στα Πατήσια Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.Στο σπίτι του 33χρονου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα «φιξάκια» κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών και ένα αναισθητικό σπρέι.Συνελήφθη, χθες (27-10-2016) το απόγευμα στα Πατήσια Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφορίας, για αλλοδαπό ο οποίος χρησιμοποιεί το σπίτι του ως χώρο αποθήκευσης και διακίνησης ποσοτήτων κοκαΐνης, πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα, έρευνα στην οικία του στα  Πατήσια Αττικής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
•δώδεκα συσκευασίες (φιξάκια) με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (18,2) γραμμαρίων
•μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους (3,6) γραμμαρίων
•μία συσκευή αναισθητικού σπρέι
•το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών
•δύο κινητά τηλέφωνα
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 22χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Κακαβιά Ιωαννίνων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη, χθες (28-10-2016) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.Συγκεκριμένα, ο 22χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Ιταλικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές από οικίες, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2016, σε περιοχές της βόρειας Ιταλίας.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, προχθές (27-10-2016) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, ποινής φυλάκισης δύο μηνών και χρηματικής ποινής (200) ευρώ, για παραβάσεις του ΚΟΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: