ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Αναρτήθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα "Εγκατάσταση νέων Γεωργών"



ΘΕΜΑΤΑ

Αναρτήθηκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα "Εγκατάσταση νέων Γεωργών"




















Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνει ότι αναρτήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων, για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» για το έτος 2016. Δικαίωμα υποβολής αίτησης στήριξης έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία ή οι εκπρόσωποι των οποίων θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 41 ετών και να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Περιφέρειας Ηπείρου. Λοιπά κριτήρια επιλεξιμότητας παρουσιάζονται στο Άρθρο 2 της πρόσκλησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις κατά την περίοδο από 31-10-2016 έως 30-11-2016 ενώ η κατάθεση του φυσικού φακέλου γίνεται από 1-12-2016 έως 7-12-2016 στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής του τόπου μόνιμης κατοικίας των υποψηφίων.Το ποσό της οικονομικής στήριξης κυμαίνεται από 17.000€ έως 22.000€ ανάλογα με την μελλοντική κατεύθυνση της εκμετάλλευσης (φυτική, κτηνοτροφική ή μικτή) και του χαρακτηρισμού της περιοχής κατοικίας του αρχηγού της εκμετάλλευσης ως ορεινή, μειονεκτική ή λοιπή. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου καθώς και να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.agrotikianaptixi.gr/index.php?obj=e6dc5789517d0ecd.Παρατείνεται για ένα χρόνο, μέσω του Ε.Π. "Ήπειρος 2014-2020" η λειτουργία των ΚΗΦΗ Φιλιατών και πρώην  Δήμου Παμβώτιδος. Υπεγράφησαν από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη δύο ακόμη αποφάσεις ένταξης συνέχισης λειτουργίας Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020. Πρόκειται για τα ΚΗΦΗ Δήμου Φιλιατών και πρώην Δήμου Παμβώτιδας.Ειδικότερα, στο Ε.Π. «Ήπειρος» εντάσσονται οι πράξεις:
«Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Δήμου Φιλιατών», προϋπολογισμού 157.398,08 ευρώ.
Το έργο έχει ως αντικείμενο τη συνέχιση λειτουργίας για ένα έτος, των Κ.Η.Φ.Η. Κεστρίνης και Φιλιατών. Πρόκειται για δύο δομές που λειτουργούν στο Δήμο Φιλιατών και συγκεκριμένα στη Τοπική Κοινότητα Κεστρίνης και στη Δημοτική Κοινότητα Φιλιατών, σε κτίρια κατάλληλα διαμορφωμένα για 30 ωφελούμενους συνολικά (15 ωφελούμενους το κάθε Κ.Η.Φ.Η.). Η χρηματοδότηση της πράξης αφορά την μισθοδοσία του υφιστάμενου προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.). Το έργο θα χρηματοδοτήσει εκτός από τη μισθοδοσία του προσωπικού (υφιστάμενου και νέου) και δαπάνες λειτουργίας των ΚΗΦΗ με το 30% επί των άμεσων δαπανών που είναι η μισθοδοσία του προσωπικού.
«Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων για τον πρώην Δήμο Παμβώτιδας», προϋπολογισμού 113,182.37 ευρώ.
Το έργο που θα υλοποιηθεί έχει ως αντικείμενο τη συνέχιση της λειτουργίας για ένα έτος, του ΚΗΦH της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Η Μέριμνα» Πρόκειται για μία δομή που λειτουργεί στον Κατσικά του δήμου Ιωαννιτών σε παραχωρημένο κτίριο κατάλληλα διαμορφωμένο για 30 ωφελούμενους. Η χρηματοδότηση της πράξης αφορά την μισθοδοσία του υφιστάμενου προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενός εξωτερικού συνεργάτη, καθώς και τις δαπάνες λειτουργίας ως 30% επί των άμεσων δαπανών του προσωπικού.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS














 
Εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι, που διαπράχθηκε στην πόλη της Πρέβεζας
Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής για κλοπή.Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι  που διαπράχθηκε στην πόλη της Πρέβεζας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής. Συγκεκριμένα, 87χρονη ημεδαπή κατήγγειλε ότι το πρωί της 22-09-2016, άγνωστος δράστης, αφού διέρρηξε παράθυρο του σπιτιού της στην πόλη της Πρέβεζας, αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι την κλοπή διέπραξε 45χρονη ημεδαπή. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι, που διαπράχθηκε στη Γραμμενίτσα Άρτας
Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού για κλοπή.Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, εξιχνιάστηκε κλοπή από σπίτι  που διαπράχθηκε στη Γραμμενίτσα Άρτας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού. Συγκεκριμένα, 93χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι το πρωί της 23-10-2016, άγνωστος δράστης  εισήλθε στο σπίτι του και αφαίρεσε από το χώρο του υπνοδωματίου χρηματικό ποσό. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι την κλοπή διέπραξε 35χρονος ημεδαπός. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Νέα ευρήματα προέκυψαν στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας μετά τη χθεσινή σύλληψη στην Πρωτόπαππα Ιωαννίνων
Νέα ευρήματα προέκυψαν στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, μετά τη χθεσινή σύλληψη στην Πρωτόπαππα Ιωαννίνων δύο ομογενών για διακίνηση και εισαγωγή στη χώρα ποσότητας κάνναβης.Βρέθηκε και κατασχέθηκε στο σπίτι του 42χρονου συλληφθέντα σε περιοχή της Αττικής, ποσότητα κάνναβης βάρους (2.320,5) γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ.Σε συνέχεια του χθεσινού (25.10.2016) Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας σχετικά με τη σύλληψη στην Πρωτόπαππα Ιωαννίνων δύο ομογενών, ηλικίας 42 και 51 ετών, για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ανακοινώνεται ότι:
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε έρευνα, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Ασφάλειας Περιστερίου Αττικής, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 42χρονου συλληφθέντα στο Περιστέρι Αττικής, όπου βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
•πέντε συσκευασίες περιέχουσες ινδική κάνναβη, συνολικού βάρους (2.320,5) γραμμαρίων
•το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ, ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
•μία ζυγαριά ακριβείας και
•ένα κινητό τηλέφωνο
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Συλλήψεις δύο φυγόποινων στα Ιωάννινα και στην Πρέβεζα
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο στα Ιωάννινα και στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων και Πρέβεζας, δύο ημεδαποί φυγόποινοι. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
•Χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης είκοσι πέντε μηνών, για απάτη και πλαστογραφία.
•Σήμερα το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 47χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών, για πολεοδομικές παραβάσεις.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
















Απόφαση Περιφερειάρχη για κήρυξη των Δ.Ε. Λούρου και Ζαλόγγου σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
Με απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, (μετά το αίτημα του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Πρέβεζας και της Περιφέρειας Ηπείρου και την  εξουσιοδότηση που παρείχε με έγγραφό του ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης), κηρύχθηκαν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι Δημοτικές Ενότητες Λούρου και Ζαλόγγου του Δήμου Πρέβεζας προκειμένου να γίνει διαχείριση των συνεπειών και των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο οδικό δίκτυο, σε κατοικίες, επιχειρήσεις, κτηνοτροφικές μονάδες και καλλιέργειες.Η ισχύς της απόφασης είναι τρίμηνης διάρκειας και εκπνέει στις 23 Ιανουαρίου 2017.
Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων
Τη Δευτέρα 31-10-2016  και ώρα 12.00   συνεδριάζει η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης. Θέμα κας Ρ. Βαβέτση, αναφορικά με τη συμμετοχή της στην Π.ΕΠ.ΙΣ..
2.Ενημέρωση για τον προγραμματισμό επισκέψεων από τα μέλη της Π.ΕΠ.ΙΣ. στους χώρους που δραστηριοποιούνται γυναίκες, συνεταιρισμοί, αγροτικές επιχειρήσεις στην Ήπειρο και προβολή αυτών κλπ.(Ημέρα της Γυναίκας της Υπαίθρου 15/10)
3.Ενημέρωση για την εξέλιξη της διοργάνωσης ημερίδας σχετικής με προγράμματα αγροτικά και την γυναικεία επιχειρηματικότητα σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων (γρ. Γεν. Γραμματέα).
4.Ενημέρωση των μελών και επεξεργασία του σχεδίου δράσης για την ευαισθητοποίηση των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα θέματα ισότητας.
5.Ενημέρωση των μελών για την συνδιοργάνωση με την Ένωση Γυναικών Ελλάδας-Παράρτημα Ιωαννίνων εκδήλωσης για την «Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών».
6.Οριστική έγκριση και αίτηση χρηματοδότησης για την έκδοση του περιοδικού «SELENE» Οι γυναίκες αλλάζουν τον κόσμο.
7.Ενημέρωση  των μελών για το αφιέρωμα της Ένωσης Περιφερειών στο newsletter που εκδόθηκε τον Ιούλιο 2016.   
8.Ενημέρωση από εκπροσώπους των Συμβουλευτικών Κέντρων Γυναικών Ηπείρου.
Ημερήσια Διάταξη Επιτροπής Κοινωνικών Θεμάτων
Tην Παρασκευή  4-11-2016  και ώρα 12.00  συνεδριάζει η  Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.Έγκριση πρακτικών προηγουμένης συνεδρίασης.
2.Αίτημα Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ιωαννίνων.
3.Διοργάνωση συναυλίας κοινωνικής αλληλεγγύης, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, το Δήμο Ιωαννιτών και την Ορχήστρα Νέων Θεσσαλονίκης.
4.Διοργάνωση έκθεσης ξυλογλύπτων.
5.Προσπάθεια καταγραφής ανηλίκων που έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας.
6.Καταγραφή ιατρικών και κοινωνικών δομών στην Περιφέρεια Ηπείρου.
Στο Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020 ο οδικός άξονας σύνδεσης του Α/Κ Τερόβου Ιόνιας Οδού με τη Γέφυρα Πλάκας
Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη η απόφαση ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος» 2014-2020 της πράξης «Οδός σύνδεσης του Α/Κ Τερόβου της Ιόνιας Οδού με τη 2η Επαρχιακή Οδό Ιωαννίνων - Γέφυρα Πλάκας», προϋπολογισμού 30.132.544 ευρώ. Φορέας υλοποίησης του έργου, με το οποίο θα αναβαθμιστεί η ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων,   είναι η Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία έχει εκπονήσει όλες τις απαιτούμενες μελέτες και έχει διεκπεραιώσει με απόλυτη επιτυχία τις σχετικές διαδικασίες. Στο πλαίσιο του έργου θα κατασκευαστεί οδικός άξονας μήκους 9,809.27 m, γέφυρα μήκους 134 m, πέντε ισόπεδοι κόμβοι, οδοφωτισμοί γέφυρας και κόμβων, και τεχνικά έργα απορροής ομβρίων. Θα γίνουν εργασίες  οδοστρωσίας - ασφαλτικών και εργασίες σήμανσης - ασφάλισης. Το βασικό αντικείμενο του έργου είναι ο κύριος οδικός άξονας σύνδεσης, του Α/Κ Τερόβου της Ιόνιας Οδού (επί της 7ης Επαρχιακής Οδού Ιωαννίνων - Πηγαδιών) με την 2η Επαρχιακή Οδό Ιωαννίνων - Γέφυρα Πλάκας με συνολικό μήκος 9,809.27 m, που αποτελεί σχεδόν καθολικά νέα χάραξη και όχι βελτίωση κάποιας προϋφιστάμενης οδού. Το έργο περιλαμβάνει δύο ισόπεδες συνδέσεις αυτού με την 7η και την 2η Επαρχιακή Οδό καθώς και άλλες τρείς που αποκαθιστούν την οδική σύνδεση με το υπάρχον οδικό δίκτυο. Με σκοπό την ομαλή απορροή των ομβρίων, τόσο από τις λεκάνες απορροής της ευρύτερης περιοχής, όσο και από το κατάστρωμα των οδικών τμημάτων, θα κατασκευαστούν 33 κιβωτοειδείς οχετοί διαφόρων διαστάσεων, 15 σωληνωτοί οχετοί Φ100 καθώς και τάφροι. Τέλος, στο έργο περιλαμβάνονται αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες, η σύνδεση των pillar ηλεκτροφωτισμού και οι μετατοπίσεις των δικτύων ΔΕΔΔΗΕ και ΟΤΕ.
'Εργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Π.Ε. Άρτας
Στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου,  έλαβε αποφάσεις για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Π.Ε. Άρτας και συγκεκριμένα:
•Ανέδειξε ανάδοχο (ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΧΑΡΜΠΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ), για το έργο "Τεχνικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας" προϋπολογισμού € 62.700
•Ενέκρινε τη δημοπράτηση των έργων:
Α) «Επιδιόρθωση προστατευτικού αναχώματος Λούρου ποταμού», προϋπολογισμού 15.000 ευρώ
Β) «Αποκατάσταση πρανών στραγγιστικών τάφρων πεδιάδας Άρτας», προϋπολογισμού 12.100 ευρώ
Ο διαγωνισμός για τη βελτίωση της οδικής σύνδεσης της οδού Αετός- Κάτω Παλαιοκκλήσι με το Επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Θεσπρωτίας, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, απέβη άγονος και θα επαναληφθεί.
Κήρυξη περιοχών ως σεισμοπαθών- πλημμυροπαθών
Την κήρυξη των Δήμων Ιωαννιτών, Πωγωνίου, Ζίτσας και Ζαγορίου ως σεισμοπαθών ζητά με έγγραφό της προς τα συναρμόδια Υπουργεία η Περιφέρεια Ηπείρου, αναφέροντας τις ζημιές που έχουν εντοπιστεί σε σπίτια, κτίρια, οδικές υποδομές, ιερούς ναούς και μονές.
Η Περιφέρεια Ηπείρου, ύστερα από αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, έχει ζητήσει από τα συναρμόδια Υπουργεία, την κήρυξη ως πλημμυροπαθών των Δημοτικών Ενοτήτων Ζαλόγγου και Λούρου του Δήμου Πρέβεζας.
Υποβολή υποψηφιοτήτων για το Περιφερειακό Επιστημονικό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) Περιφέρειας Ηπείρου
Η Πενταμελής Επιτροπή του άρθρου 8 παρ. 3 εδ. (α) του Ν. 4386/2016 (ΦΕΚ 83 / Α’/ 1105-2016), που αποτελείται από τους κ.κ. Γεώργιο Καψάλη, Ευριπίδη Γλαβά, Παναγιώτη Αργείτη, Δημήτριο Τζοβάρα και Γεώργιο Σμύρη, απευθύνει ανοιχτή  πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το διορισμό των μελών του Περιφερειακού Επιστημονικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) Περιφέρειας Ηπείρου. Το Περιφερειακό Επιστημονικό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) Περιφέρειας Ηπείρου αποτελείται από έντεκα   μέλη εκ των οποίων:
•έξι  μέλη είναι καθηγητές Α.Ε.Ι. ή ερευνητές που προέρχονται από ερευνητικά κέντρα που εποπτεύονται από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
•πέντε μέλη προέρχονται από επαγγελματικά επιμελητήρια και επιστημονικούς συλλόγους, πολιτιστικούς φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση και παραγωγικούς φορείς της Ηπείρου.
Όλα τα μέλη του ΠΣΕΚ πρέπει :
•να είναι κάτοχοι τουλάχιστον διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών ή ισοδύναμου τίτλου με αναγνωρισμένο κύρος και
•να έχουν μακρόχρονη ερευνητική και επαγγελματική εμπειρία σε θέματα Έρευνας Τεχνολογίας και Καινοτομίας (ΕΤΑΚ).
Οι ενδιαφερόμενοι  πρέπει να υποβάλλουν:
•αίτηση υποψηφιότητας
•βιογραφικό σημείωμα,
•τίτλους σπουδών (ευκρινή φωτοαντίγραφα)
Η αίτηση υποψηφιότητας, το βιογραφικό σημείωμα και τα συνοδευτικά έγγραφα θα υποβληθούν στην Γραμματεία του Γραφείου του Περιφερειάρχη Ηπείρου, (Διεύθυνση: Πλατεία Πύρρου 1, Διοικητήριο, 45221 Ιωάννινα, Τηλ.: 2651-087355/026230 Fax: 2651-077637),είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικά (σφραγίδα ταχυδρομείου) είτε με υπηρεσία ταχυμεταφοράς .Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών αρχίζει στις 31-10-2016, ημέρα Δευτέρα και ολοκληρώνεται στις 18-11-2016, ημέρα Παρασκευή  και ώρα 15.00..

Δεν υπάρχουν σχόλια: