ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ποιητική βραδιά αφιερωμένη στον Ηπειρώτη Γιάννη Βέλλη



ΘΕΜΑΤΑ

Ποιητική βραδιά αφιερωμένη στον Ηπειρώτη Γιάννη Βέλλη – επιτ. Αντιπρόεδρο ΠΑ.ΚΕ.ΠΟ.

















Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής -επί της οδού Π. Ιωακείμ 4, πλησίον ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας- διοργανώνεται από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ & ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ “ΠΑ.ΚΕ.ΠΟ” & την ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ “Φ.Ε.Ν.Ι.”, την Τετάρτη 26 Οκτώβριου 2016 & ώρα 7μ.μ., ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, αφιερωμένη στον ποιητή / συγγραφέα Γιάννη Βέλλη – επίτιμο Αντιπρόεδρο ΠΑ.ΚΕ.ΠΟ. !Ο Γιάννης Βέλλης, εκφράζει τα τελευταία χρόνια -μέσα από το δικό του ιδιαίτερο στίγμα- την ενεργή του παρουσία στη σύγχρονη νεοελληνική ποίηση. Τον ποιητή θα παρουσιάσουν οι Πρόεδροι των δύο Συλλόγων, κ. Χρήστος Μακαρώνης και κα Στέλλα Κοκοτζή.Όσοι συμμετέχουν με την παρουσία τους στην ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, θα μπορούν -εφόσον το επιθυμούν- να απαγγείλουν με σειρά προτεραιότητας ποίημα του. Θα υπάρχουν εκτυπωμένα πολλά ποιήματα του ποιητή, σε ειδικό χώρο του Συνεδριακού Κέντρου.Σας περιμένουμε στην εκδήλωση μας, να μας τιμήσετε και να γνωρίσετε μαζί με τον ποιητή Γιάννη Βέλλη και τους Συλλόγους μας.
 Για τα Διοικητικά Συμβούλια
Ο Πρόεδρος                         Η Πρόεδρος ΠΑ.ΚΕ.ΠΟ.  ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
Χρήστος Μακαρώνης                                          Στέλλα Κοκοτζή
Πληροφορίες: jvellis@gmail.com

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS














 
Σύλληψη 24χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στο Νεοχώρι Άρτας
Συνελήφθη, χθες (21-10-2016) αργά το βράδυ στο Νεοχώρι Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τέσσερα ναρκωτικά χάπια.Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή         Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε  βάρος 17χρονης ημεδαπής, διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την 25-09-2016 στη Λιμίνη Άρτας, αφαίρεσε από αυτοκίνητο 56χρονης ημεδαπής, μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό, προσωπικά αντικείμενα και δύο κινητά τηλέφωνα.Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή της 17χρονης και αποδόθηκε στην παθούσα.
Σύλληψη   φυγόποινης αλλοδαπής στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (21-10-2016) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 38χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του  Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης δύο ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Σύλληψη   φυγόποινου αλλοδαπού στην Κακαβιά
Συνελήφθη, χθες (21-10-2016) το απόγευμα στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερίφου, για παραβάσεις του ΚΟΚ καθώς και μέτρο απαγόρευσης εισόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: