ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Η Εορτή της 28ης Οκτωβρίου στους ΦιλιάτεςΘΕΜΑΤΑ

Η Εορτή της 28ης Οκτωβρίου στους Φιλιάτες
Στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου στους Φιλιάτες έγινε η δοξολογία για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.Ακολούθησε η Παρέλαση από τμήματα μαθητών και του Στρατού.
  Παρέλαση από τμήματα μαθητών και του Στρατού.
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ : ‘’ Η ΠΟΕΔΗΝ διαψεύδει την Γεροβασίλη: Μέσω ΕΣΠΑ, και όχι από τα λεφτά των τηλεοπτικών αδειών οι προσλήψεις στην υγεία ‘’Η δήλωση της Ολγας Γεροβασίλη μετά την απόφαση του ΣτΕ ανέφερε ότι  «Η απόφαση στέλνει 15.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών, εμποδίζει την πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών που θα στελέχωναν άμεσα τα δημόσια νοσοκομεία τα οποία χρειάζονται προσωπικό».Την επίμαχη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου διέψευσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων) Μιχάλης Γιαννάκος, και άλλοι εργαζόμενοι στη δημόσια υγεία. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γιαννάκος επισήμανε ότι προσλήψεις αφορούν σε προγράμματα κατάρτισης που γίνονται μέσω ΟΑΕΔ και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, δηλαδή από κοινοτικούς πόρους και όχι από τα κονδύλια για τις τηλεοπτικές άδειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: