ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016»



ΘΕΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016»



















Ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη (05.10.2016) στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, ως εξής:
•Στις 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για εξήντα (60) δευτερόλεπτα (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης).
•Στις 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για εξήντα (60) δευτερόλεπτα (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).
Η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα και δεν συντρέχει κανένας λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : 1ος Παράκτιος Δρόμος Ηγουμενίτσας


















Ο ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ με τον ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, σε συνεργασία με την ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ, διοργανώνουν τον «1ο Παράκτιο Δρόμο Ηγουμενίτσας» με διαδρομές 10 και 5 χλμ, αλλά και παιδική διαδρομή 1000 μέτρων. Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Ηγουμενίτσα, την Κυριακή  23  Οκτωβρίου 2016 και ώρα 9:15 π.μ. . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, αλλά και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επισκέπτεστε την παρακάτω σελίδα: http://agonas.igoumenitsa.gr,
Facebookevent: www.facebook.com/events/205426563196231/
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 
















Συνελήφθη 61χρονος ημεδαπός στην Αρίστη Ιωαννίνων, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έναν μη νόμιμο μετανάστη
Συνελήφθη, χθες (03-10-2016) το βράδυ στην Αρίστη Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 61χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά ενός μη νόμιμου μετανάστη στη χώρα.Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ, ο 61χρονος κατελήφθη ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, να μεταφέρει παράνομα έναν 33χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. Επίσης, στην κατοχή του 33χρονου αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο καθώς και (15) φυσίγγια, ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού που αναζητείται.Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας συνελήφθη και ένας 59χρονος ημεδαπός, ο οποίος εξακριβώθηκε ότι απασχολούσε παράνομα σε κτηνοτροφικές εργασίες τον 33χρονο. To Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.
Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (03-10-2016) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στην πόλη της Ηγουμενίτσας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 23χρονο και σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του μία βιντεοκάμερα, την οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει απογευματινές ώρες της 02-10-2016, από τροχόσπιτο στην Ηγουμενίτσα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθη 48χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Κακαβιά Ιωαννίνων,  σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και Βούλευμα για ανθρωποκτονία
Συνελήφθη, χθες (03-10-2016) το βράδυ στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση. Συγκεκριμένα, ο 48χρονος διωκόταν διότι εξακριβώθηκε η συμμετοχή του σε ανθρωποκτονία 82χρονου ημεδαπού, που έγινε την 01-04-2012, στη Δημόκορη Ιωαννίνων.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός διακινητής  στο Κομπότι Άρτας, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, την (03-10-2016) το πρωί στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τεσσάρων μη νόμιμων μεταναστών. Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 31χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός προωθούσε στην ενδοχώρα, με τελικό προορισμό το Ναύπλιο Αργολίδας, έναντι χρηματικής αμοιβής, τέσσερις ομοεθνείς του, ηλικίας 27, 25, 23 και 29 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων μεταναστών προέκυψε ότι, σε βάρος του 27χρονου και του 23χρονου, εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 31χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας.
Τροχαίο ατύχημα σωματικών βλαβών στη Φιλιππιάδα, με παράσυρση πεζής και εγκατάλειψη
Την 29-09-2016 και περί ώρα 20.10 στο 62ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας – Ιωαννίνων (στο ύψος της Φιλιππιάδας), έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν άγνωστο όχημα που οδηγούσε άγνωστο αρχικά άτομο παρέσυρε 66χρονη ημεδαπή πεζή, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει, ενώ ακολούθως εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και μεθοδική έρευνα του Σταθμού Τροχαίας Φιλιππιάδας, εντοπίστηκε και προσήχθη χθες (03-10-2016) στην Υπηρεσία ένας 45χρονος ημεδαπός, οδηγός Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτου, για τον οποίο εξακριβώθηκε η εμπλοκή του στο ατύχημα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για τα αδικήματα της πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος σωματικών βλαβών με εγκατάλειψη, θα υποβληθεί αρμοδίως ενώ την προανάκριση ενεργεί ο Σταθμός Τροχαίας Φιλιππιάδας. 
Σύλληψη ημεδαπών φυγόποινων
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη, σήμερα (04-10-2016) το πρωί στον Κατσικά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, ένας 71χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης είκοσι μηνών, για φοροδιαφυγή.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη, σήμερα (04-10-2016) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του  Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, για παραβάσεις του ΚΟΚ.






Δεν υπάρχουν σχόλια: