ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Αναβολή της εκδήλωση για την νέα σχολική χρονιά



Χαλκοτύπος τον Έρωτα μεταλλάξας επόησε τήγανον, ουκ αλόγως όττι και αυτό φλέγει. Μτφρ : ο χαλκωματάς τόν Έρωτα τόν έκανε τηγάνι, κ’ ήτανε κάτι λογικό γιατί καί τούτο καίει. ( Παλλαδάς ο Αλεξανδρεύς )

ΘΕΜΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Αναβολή της εκδήλωση για την νέα σχολική χρονιά




















Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, η σημερινή εκδήλωση της ΣχολικήςΕπιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς αναβάλλεται για την Τετάρτη 21/09/2016 την ίδια ώρα, στην ίδια τοποθεσία.Facebook event: https://www.facebook.com/events/1593436207616972/  .
Γραφείο Τύπου  Δήμου Ηγουμενίτσας

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής πορτοφολιού, με τη μέθοδο της απασχόλησης, στην Άρτα



















 Για τη διάπραξη της συγκεκριμένης κλοπής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού.Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας υπόθεση κλοπής πορτοφολιού, με τη μέθοδο της απασχόλησης, στην Άρτα. Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 22χρονου ημεδαπού, διότι από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε κλοπή πορτοφολιού από 18χρονο ημεδαπό, που έγινε με τη μέθοδο της απασχόλησης, χθες (18-09-2016) το βράδυ στην πόλη της Άρτας.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

ΠΡΩΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΑ ΚΑΛΑΜΑ

























Την Κυριακή 25 - 09 – 2016 θα γίνει η 1η ποδηλατοδρομία με απόσταση διαδρομής 18,5 χιλιόμ. με ώρα εκκίνησης την 10.30 π.μ. !

Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση και αντίσταση


















Συνελήφθη, χθες (18-09-2016) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 40χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση και αντίσταση. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια), κατελήφθη ο 40χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: