ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΓΗΡΟΜΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ



ΘΕΜΑΤΑ

ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΓΗΡΟΜΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ 




















Nέοι από την ενορία Κεστρίνης Θεσπρωτίας επισκέφτηκαν τη μονή Γηρομερίου Φιλιατών, όπου παρέμειναν περίπου τέσσερεις ώρες και ανεφοδιάστηκαν πνευματικά.Οι νέοι, μαζί με τον εφημέριο της ενορίας, ξεναγήθηκαν στη μονή, ενημερώθηκαν από τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ για την ιστορία του μοναστηριού και για τον ιδρυτή του όσιο Νείλο, επισκέφτηκαν τον τάφο του οσίου, ενώ συνομίλησαν με τον ηγούμενο Μεθόδιο και τον αρχιμανδρίτη Αλέξιο. Άφησαν την καρδιά τους να γεμίσει με αγαλλίαση. Από την επαφή τους με τους πατέρες ενισχύθηκαν για τον καθημερινό τους αγώνα, καθώς εξήγησαν στα νέα παιδιά ότι και οι πιο μεγάλες ψυχές έχουν τις στιγμές της κάμψης του ηθικού τους, της κάμψης της πνευματικής τους αντιστάσεως. Η αποθάρρυνση, η απογοήτευση δεν τους είναι άγνωστες.  Καιροφυλακτούν σε κάθε τους βήμα. Όμως έχουν ένα μυστικό. Ελπίζουν και πιστεύουν στη βοήθεια του Θεού. Η δύναμη αυτή  κάνει τους ανθρώπους ακαταμάχητους. Και οπλισμένος ο πιστός με αυτή τη δύναμη αντιμετωπίζει νικηφόρα τη ζωή και τις δυσκολίες της. Οι νέοι της ενορίας Κεστρίνης αποχώρησαν από τη μονή μ' ένα μήνυμα: Είναι σημαντικό γεγονός να νιώθουμε πως μας συντροφεύει ο Λυτρωτής μας, ο Ιησούς, στην αγωνία και στον πόνο, αλλά και στη χαρά και στην επιτυχία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΕΚ  ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ  


















ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ  ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ  ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣ/ΚΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ  ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ  ΕΠΑΣ,
ΕΠΑΛ, ΤΕΕ Β’ ΚΥΚΛΟΥ, ΕΠΛ, ΤΕΛ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣ/ΤΩΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ Γ’ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ.ΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ.  Γ.Ν. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΠΡΩΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ  ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ  ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗΣ  ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ.ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ   ΣΤΟ ΤΗΛ 2664023181 Η ΣΤΟ Ε-MAIL diek_gn_filiaton@yahoo.gr
ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ  ΜΕΧΡΙ 15/9/2016.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚ

(Δ.Ε.Υ.Α.Η.) - Διακοπή υδροδότησης





 






 
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας (Δ.Ε.Υ.Α.Η.) ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτης συντήρησης του εσωτερικού δικτύου της Ηγουμενίτσας, αύριο Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί διακοπή της υδροδότησης των περιοχών «Μπεζέικα», «Ελβετικά» και πέριξ του Γηροκομείου.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Σύλληψη 28χρονου ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στο Μενίδι
Συνελήφθη, χθες (01-09-2016) το απόγευμα στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 28χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, πέταξε στο έδαφος μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και μία κάρτα με υπολείμματα ηρωίνης.Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν σε εξοχικές κατοικίες στα Ριζά, τη Νικόπολη και το Κανάλι Πρέβεζας
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία  για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.Εξιχνιάστηκαν, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, τρεις περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν  τον Ιούλιο του 2016, σε  εξοχικές κατοικίες στα Ριζά, στη Νικόπολη  και στο Κανάλι Πρέβεζας.Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Αναλυτικότερα, από την ανάλυση του τρόπου δράσης και την αξιολόγηση των προανακριτικών στοιχείων, διαπιστώθηκε η συμμετοχή του 30χρονου,  στις παρακάτω  περιπτώσεις κλοπών:
           τα ξημερώματα της 12-07-2016 στα Ριζά Πρέβεζας, εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε κατοικία και αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε κοσμήματα, χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.
           Την 13/14-07-2016 στη Νικόπολη Πρέβεζας, αφαίρεσε από πυλωτή σπιτιού μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.
           Το μεσημέρι της 15-07-2016 στο Κανάλι Πρέβεζας, παραβίασε παράθυρο σπιτιού και αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ενώ διερευνάται η εμπλοκή του 30χρονου σε συναφείς πράξεις και ο εντοπισμός συνεργών του.
Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός στο Καναλλάκι Πρέβεζας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή 






















Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, κοκαΐνη βάρους (49) γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους (87) γραμμαρίων, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και (7) φυσίγγια πυροβόλου όπλου .Συνελήφθη, χθες (01-09-2016) το απόγευμα στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, η σύλληψη του 27χρονου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Καναλλάκι Πρέβεζας, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην κατοχή του και κρυμμένα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, τα παρακάτω:
           πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού, μία συσκευασία με κοκαΐνη σε μορφή «βράχου»,  βάρους (49) γραμμαρίων,
           κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού ένα πιστόλι των 9 mm, με ενσωματωμένη γεμιστήρα και
           επτά (7) φυσίγγια πυροβόλου όπλου των 9 mm.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στην Πρέβεζα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
           μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (87) γραμμαρίων
           μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα λευκής σκόνης
           ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο δράστης ως μέσο επικοινωνίας για την διακίνηση των ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση, για τη διερεύνηση της δράσης του 27χρονου, ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
ΕΛ.ΑΣ. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ανακοινώνεται ότι χθες (01.09.2016), στην περιοχή της Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές τηλεφωνικές κλήσεις σε πολίτες κατά τις οποίες άγνωστα άτομα, επικαλούνταν ψευδώς επείγουσα ανάγκη συγγενικού ή φιλικού τους προσώπου (εμπλοκή σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα), με σκοπό να τους αποσπάσουν διάφορα χρηματικά ποσά. Στο πλαίσιο αυτό,   παρακαλούνται οι πολίτες να είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί και να μην ενδίδουν σε προτροπές για συνάντηση ή για κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ατόμων που δεν γνωρίζουν. Οι δράστες χρησιμοποιούν την εξής μεθοδολογία (Απάτη με το πρόσχημα της πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος)
           Οι δράστες, πραγματοποιούν αιφνιδιαστικές τηλεφωνικές κλήσεις σε πολίτες, προσποιούμενοι άλλοτε νοσοκομειακούς γιατρούς και άλλοτε δικηγόρους ή αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι στενό συγγενικό τους πρόσωπο (συνήθως τέκνο τους) έχει προκαλέσει με υπαιτιότητά του τροχαίο ατύχημα, με συνέπεια τον θανάσιμο ή βαρύτατο τραυματισμό συνήθως ανήλικου παιδιού.
           Επιπλέον ισχυρίζονται ότι για να αποφευχθεί η φυλάκιση του συγγενικού τους προσώπου και να απεμπλακεί από τις επικείμενες ποινικές συνέπειες, απαιτείται η καταβολή σημαντικών χρηματικών ποσών, το ύψος των οποίων διαφοροποιείται σε κάθε περίπτωση, ανάλογα με τη δεκτικότητα και την ευπιστία των θυμάτων.
           Για να γίνουν πιο πειστικοί, άλλοι συνεργάτες τους παρεμβάλλονται στην τηλεφωνική επικοινωνία και προσποιούνται το συγγενικό τους πρόσωπο, εκλιπαρώντας για βοήθεια και ασκώντας αφόρητη ψυχολογική πίεση στα θύματα.
           Στη συνέχεια και εφόσον τα θύματα έχουν πεισθεί, είτε εμφανίζονται στην οικία τους για την παραλαβή των χρημάτων, είτε δίνουν ραντεβού σε προκαθορισμένο από τους δράστες τόπο και χρόνο, πλησίον της οικίας.
           Επισημαίνεται ότι στα τροχαία ατυχήματα ακολουθούνται πάντα από τις αστυνομικές Αρχές οι νόμιμες και προβλεπόμενες ενέργειες, υπό την καθοδήγηση των κατά τόπους Εισαγγελικών Αρχών και σε καμία περίπτωση δεν υφίστανται παρέκκλιση από αυτές, με την καταβολή χρηματικών ποσών.
ΕΛ.ΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
           Δευτέρα (05-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
           Τρίτη (06-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (07-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (08-09-2016)   και  ώρες   από     08.00     έως    15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
           Παρασκευή   (09-09-2016)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Σάββατο  (10-09-2016)   και   ώρες   από  18.00   έως   01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:  Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή - Λεπτοκαρυά.





Δεν υπάρχουν σχόλια: