ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

6η Υ.ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΘΕΜΑΤΑ

                ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ 

6η Υ.ΠΕ.  ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ       

         

























Από Δευτέρα 5-9-2016 λειτουργεί κανονικά το Οφθαλμολογικό Εξωτερικό Ιατρείο στο Νοσοκομείο μας.Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να προγραμματίσουν επίσκεψη στο Νοσοκομείο  κλείνοντας ραντεβού στο τηλέφωνο 2664360228 και 2664360284.
ΕΚ  ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ                   

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΣ : ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΛΑΣΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
























Να έχετε τα μάτια σας Δεκατέσσερα επειδή κυκλοφορούν πλαστά χαρτονομίσματα τους Φιλιάτες και γενικότερα.Καλά θα είναι η ΕΛ.ΑΣ. να εντοπίσει τους επιτήδειους. Στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στους Φιλιάτες της «Αλίκης» βρήκαν την ευκαιρία να τα πλασάρουν και τα κρατά η πράκτορας για να τα δείχνει στους πολίτες. Λείπει η εικόνα στα χαρτονομίσματα που πλασαρίστηκαν στην τοπική αγορά των Φιλιατών.

Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, απειλή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων 



















Συνελήφθη, χθες (31.08.2016) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, της απειλής και των παραβάσεων της Νομοθεσίας περί Όπλων. Ειδικότερα, ο 32χρονος, χθες το απόγευμα,  αφαίρεσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 27χρονου ημεδαπού, που ήταν σταθμευμένη στην πόλη των Ιωαννίνων.Όταν ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον παθόντα,  τον απείλησε με σουγιά, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο,  ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς, μήκους (13) εκατοστών.Η κλεμμένη μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

















Συνελήφθη, χθες (31-08-2016) το απόγευμα στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι  μετά από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μία συσκευασία με  μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου στην Ηγουμενίτσα

















Συνελήφθη, χθες (31-08-2016) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του  Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο ετών και δύο μηνών και χρηματικής ποινής  (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών και  ψευδή ανώμοτη κατάθεση.




                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: