ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Αιτήσεις για δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη



ΘΕΜΑΤΑ…@

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Αιτήσεις για δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη 




















Σας γνωρίζουμεότι από 01 Αυγούστου ξεκινά η διαδικασία αιτήσεων για παροχή δωρεάν φαρμακευτικής περίθαλψης.Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι –δικαιούχοινα προσέλθουν στην Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσας,η οποία εδρεύει στην διεύθυνση Αγ. Αποστόλων43, Νέο Λιμάνι, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες,για την υποβολή αίτησηςμε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά .Για πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Πρόνοιας 2665021003 και 2665021004 ή στο e-mail, pronoia@1345.syzefxis.gov.gr  .
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας ,Ελευθέριος Κώστας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στην Άρτα
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών Ρομά, ηλικίας 48 και 37 ετών.Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε την 01/02-08-2016  σε σπίτι στην πόλη της Άρτας.Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών Ρομά, ηλικίας 48 και 37 ετών, που κατηγορούνται για κλοπή.Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε προανακριτικά, την 01/02-08-2016 στην πόλη της Άρτας, οι δύο γυναίκες  διέρρηξαν παράθυρο σπιτιού 34χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα και χρηματικό ποσό.Η προανάκριση ενεργείται  από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθη 40χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Κακαβιά Ιωαννίνων, που αναζητούνταν για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης
Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Άμφισσας.Συνελήφθη, σήμερα (03-08-2016) νωρίς το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Άμφισσας. Συγκεκριμένα, ο δράστης αναζητούνταν για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 34χρονος στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, για παράνομη οπλοκατοχή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος 




















Εντοπίστηκαν μέσα σε κρύπτη στο όχημα που οδηγούσε κλεμμένο πιστόλι και γεμιστήρες με φυσίγγια.Συνελήφθη, σήμερα (03-08-2016) το πρωί, στην Εθνική Οδό Άρτας – Αγρινίου (στο ύψος της Συκούλας Αιτωλοακαρνανίας), από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν σε κρύπτη στο χώρο  του κινητήρα του αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν:
           ένα πιστόλι, μάρκας Walther,  διαμετρήματος 9 mm, με κενή γεμιστήρα
           δύο γεμιστήρες με 20 φυσίγγια των (9) mm
           δέκα φυσίγγια των (9) mm
           μία θήκη όπλου.
Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο όπλο είχε κλαπεί την 03/04-04-2009 από χώρο εργασίας του 64χρονου νόμιμου ιδιοκτήτη, στην πόλη των Ιωαννίνων.Το όπλο και τα πυρομαχικά κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην  Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή
Κατασχέθηκαν δύο πιστόλια και 60 φυσίγγια .Συνελήφθη, σήμερα (03-08-2016) το πρωί, στο Σκεπαστό Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο, διότι διαπιστώθηκε ότι κατείχε στο σπίτι του παράνομα:
           ένα πυροβόλο όπλο – πιστόλι, μάρκας Baikal, διαμετρήματος 8 mm, με ενσωματωμένη γεμιστήρα
           ένα πυροβόλο όπλο – πιστόλι, με ενσωματωμένη γεμιστήρα
           (25) φυσίγγια πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος (7,65) mm
           (35) φυσίγγια πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος (0,25) ιντσών.
Τα όπλα και πυρομαχικά κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: