ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Το Χρυσό μετάλλιο της Ναταλίας Μπέση



ΘΕΜΑΤΑ…@

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Το Χρυσό μετάλλιο της Ναταλίας Μπέση




















Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσαςκ. Ιωάννης Λώλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση με αφορμή την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου από την Ναταλία Μπέση:
«Η αθλήτρια του στίβου και συντοπίτισσάμας, Ναταλία Μπέση συνεχίζοντας την πορεία της κατάκτησης διακρίσεων και επιτυχιών, κατάφερε μέσα από σκληρή προσπάθεια να μας κάνει για ακόμα μια φορά υπερήφανουςκατακτώνταςτο χρυσόμετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων ανδρών και γυναικών στο άλμα εις μήκος γυναικών,που διεξήχθη στη Λάρισα.Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στην ίδια όσο και στους προπονητές της, αλλά και στον Γ.Σ. Πρωτέα Ηγουμενίτσας, που προάγει τον υγιή αθλητισμόστην περιοχή μας όλα αυτά τα χρόνια.Της ευχόμαστε να φτάσει όσο ψηλά ονειρεύεται και στον Γ.Σ. Πρωτέα Ηγουμενίτσας να συνεχίσει την προσφορά του στο αθλητισμό του τόπου» .
Π.ΑΚ.Π.ΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας : Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016: Θεατρική Παράσταση
Το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016», από την  Θεατρική Ομάδα «ΟΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» με την παράσταση «ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» όπου θα παρουσιαστεί την ΤΕΤΆΡΤΗ  03-08-2016 και ώρα 21:00 στο Δασάκι Ηγουμενίτσας. ίσοδος ελεύθερη.
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ  :Γεράσιμος Φουσέκης

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Θανατηφόρο τροχαίο
Σήμερα (01-08-2016) μετά τα μεσάνυχτα, στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Άρτας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος υπήκοος FYROM,  συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας.Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν τρία άτομα στην περιοχή της Κόνιτσας Ιωαννίνων, για την εμπλοκή τους σε υπόθεση μεταφοράς και διακίνησης ποσότητας κάνναβης 

























Κατασχέθηκαν (14.500) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.Συνελήφθησαν, σήμερα (02-08-2016) τα ξημερώματα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας και δύο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 25 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ποσότητας κάνναβης. Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα στο Ελεύθερο Κόνιτσας, εντοπίσθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,  το οποίο οδηγούσε ο 25χρονος αλλοδαπός και μετά από έλεγχο, βρέθηκαν στο πορτ – παγκάζ του αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν, δύο ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν -10- δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -14.500- γραμμαρίων. Λίγη ώρα αργότερα, στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί δράστες,  οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και  όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, λειτουργούσαν ως προπομποί, προκειμένου να καθορίζουν το ακολουθητέο δρομολόγιο και να επιτηρούν παράλληλα τη διαδρομή προς αποφυγή αστυνομικών ελέγχων. Τα δύο οχήματα καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες συναλλαγές τους, κατασχέθηκαν.Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης  και κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών


















Κατασχέθηκαν συνολικά 17 δενδρύλλια κάνναβης,  ποσότητα ακατέργαστης  κάνναβης και χρηματικό ποσό.Συνελήφθησαν, σήμερα (02-08-2016) μετά τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας και κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι πήγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 35χρονου, σε αγροτική δύσβατη περιοχή μεταξύ Μαρμάρων και Κόντσικας Ιωαννίνων, όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργούν 14 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (1,46) μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.Σε έρευνα στο αυτοκίνητο των δραστών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία γλάστρα με ένα δενδρύλλιο κάνναβης ενώ σε έρευνα στο σπίτι του 30χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
•δύο γλάστρες με δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (50) και (53) εκατοστών,
•τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (56) γραμμαρίων,
•ποσότητα αποξηραμένων φύλλων ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (14,8) γραμμαρίων,
•δύο κουτιά με σπόρους ακατέργαστης κάνναβης,
•το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ, ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
•μία ηλεκτρονική ζυγαριά και
•τρεις τρίφτες με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης.
Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο των δραστών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: