ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήλωση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξ.Καχριμάνη για την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στον επόμενο γύρο του Europa league



Ένας ηγέτης πρέπει να είναι αργός στις τιμωρίες και γρήγορος στις ανταμοιβές. : ( Οβίδιος )

ΘΕΜΑΤΑ…@

Δήλωση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξ.Καχριμάνη για την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στον επόμενο γύρο του Europa league

























O Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, μετά την αποψινή πρόκριση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στον επόμενο γύρο του Europa League, προέβη στην παρακάτω συγχαρητήρια δήλωση:«Θερμά συγχαρητήρια για την πανηγυρική  πρόκριση της ποδοσφαιρικής εκπροσώπου της Ηπείρου στον επόμενο γύρο του Europa League. Κάνατε υπερήφανους τους Ηπειρώτες και όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Με οδηγό τις δυο   αναμετρήσεις με τους Νορβηγούς, την εμπειρία που αποκτήθηκε και  με πίστη,  αγωνιστικότητα και ομαδικότητα,  ο ΠΑΣ είμαι βέβαιος ότι μπορεί να δώσει συνέχεια και με την επόμενη αντίπαλο,  την Ολλανδική Άλκμααρ,  στο ευρωπαϊκό όνειρο που φέτος άρχισε να γίνεται πραγματικότητα». 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αντιρρίου στο ύψος της γέφυρας Αννίνου



















Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται πως από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αντιρρίου στο ύψος της γέφυρας Αννίνου, η κυκλοφορία των οχημάτων των δύο κατευθύνσεων θα διεξάγεται από τη μια λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 3,25μ. Η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα γίνεται με τη χρήση φωτεινού σηματοδότη εναλλακτικής διέλευσης.H ανωτέρω ρύθμιση είναι απαραίτητη προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες διαπλάτυνσης της γέφυρας στο πλαίσιο του έργου «Ανακατασκευή Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αντιρρίου στο ύψος της γέφυρας Αννίνου». Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η διάρκεια των οποίων εκτιμάται σε 6 μήνες.Παρακαλούνται θερμά οι διερχόμενοι οδηγοί, να ακολουθούν με συνέπεια την εργοταξιακή σήμανση που έχει τοποθετηθεί και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευση τους από τη συγκεκριμένη περιοχή, ώστε να διευκολυνθεί η κυκλοφορία, να ελαχιστοποιηθεί η δική τους ταλαιπωρία και, κυρίως, να αποφευχθούν ατυχήματα.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 

















Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες (21-07-2016) αργά το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα τσιγάρα κάνναβης.
Συνελήφθη 50χρονος στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης και βούλευμα για  υπεξαίρεση
Συνελήφθη, χθες (21-7-2016) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας  του 5ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης καθώς και Βούλευμα  του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, μετά τη χθεσινή σύλληψη δύο αλλοδαπών καλλιεργητών φυτείας κάνναβης σε δύσβατη παραποτάμια περιοχή του Δελβινακίου Ιωαννίνων, βρέθηκε και κατασχέθηκε, κρυμμένο στον ευρύτερο χώρο της φυτείας, ένα ημιαυτόματο πιστόλι
Σε συνέχεια του χθεσινού (20.07.2016) Δελτίου Τύπου
Σε συνέχεια του χθεσινού (20.07.2016) Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας σχετικά με τη σύλληψη δύο υπηκόων Αλβανίας, καλλιεργητών οργανωμένης φυτείας (685) δενδρυλλίων κάνναβης σε δύσβατη παραποτάμια περιοχή του Δελβινακίου Ιωαννίνων, ανακοινώνεται ότι:
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης και ερευνών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων στην ευρύτερη περιοχή της φυτείας, κατασχέθηκε ένα ημιαυτόματο πιστόλι, το οποίο  βρέθηκε κρυμμένο, κάτω από κλαδιά και φύλλα δένδρων, κοντά σε αυτοσχέδιο παρατηρητήριο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την κατόπτευση του χώρου.Το κατασχεθέν όπλο θα αποσταλεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακή εξέταση.Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνω
Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής εκσκαφέων από εργοτάξιο εταιρίας στου Κωστακιούς Άρτας
Δράστες είναι τρεις ημεδαποί, 25, 36 και 61 ετών,  οι οποίοι κατηγορούνται για  κλοπή τροχοφόρων



























Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, υπόθεση κλοπής δύο εκσκαφέων  από εργοτάξιο εταιρίας στην περιοχή των Κωστακιών Άρτας.Δράστες είναι τρεις ημεδαποί, ηλικίας 25, 36 και 61 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της κλοπής τροχοφόρων.  Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση προανακριτικού υλικού, το βράδυ της 15/16-07-2016 στους Κωστακιούς Άρτας, οι τρεις κατηγορούμενοι αφού παραβίασαν την πόρτα εργοταξίου εταιρίας,  εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν δύο εκσκαφείς.Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
•Δευτέρα (25-07-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχουρία Μαλουνίου.
•Τρίτη (26-07-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
•Τετάρτη (27-07-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
•Πέμπτη  (28-07-2016)   και  ώρες   από     08.00     έως    15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:  Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
•Παρασκευή   (29-07-2016)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
•Σάββατο (30-07-2016)   και   ώρες   από   18.00   έως   01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή – Λεπτοκαρυά.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου στην Άρτα
Συνελήφθη, χθες (20-07-2016) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 30χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, ποινής φυλάκισης ενός έτους, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια: