ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία της Cristina Branco στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης



ΘΕΜΑΤΑ…@

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία της Cristina  Branco στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης


























Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία της κορυφαίας Πορτογαλέζας ερμηνεύτριας CRISTINA BRANCO, στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης, την Παρασκευή  29 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:30. Για τους κατόχους εισιτηρίων θα υπάρξει δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από την πλατεία Ανδρούτσου (ώρα αναχώρησης 20:45). Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας για τη μοναδική, στην ευρύτερη περιοχή, συναυλία διεθνούς φήμης καλλιτέχνη του φετινού καλοκαιριού στα ακόλουθα σημεία προπώλησης:
Πρέβεζα
•Βιβλιοπωλείο ΚΥΚΛΟΣ, Πολυτεχνείου 75 & Παλαμά, τηλ .     2682061610
• ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ, Ψιλικά είδη της Γεωργίας Τζάλλα στον Φόρο, τηλ. 26820 89201
• Μπαρ Diem, Β. Μπάλκου & Ελ. Βενιζέλου, παραλία Πρέβεζας, τηλ. 26820 89789 
• «Μποτίλια στο πέλαγο» Art Cafe, Θεοφάνους 8, τηλ. 2682400432
•ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ, Αξεσουάρ, Εθν. Αντιστάσεως 60, κεντρική αγορά, τηλ.  2682024096
•ΡΥΘΜΟΣ, κατάστημα μουσικών οργάνων, Καρυωτάκη Κωνσταντίνου 9, τηλ. 2682023101
Ιωάννινα
Βιβλιοπωλείο Πρόκος, Σαλαμάγκα 2 & Δωδώνης, τηλ. 2651034100
Άρτα
Βιβλιοπωλείο «Η πολυθρόνα του Νίτσε», Φιλελλήνων 26, τηλ. 6946503183
Λευκάδα
Μπαρ Baccara,  Γουλιέλμου Δαίρπφελδ 15, κεντρική αγορά, τηλ. 2645 023986
Εισιτήρια προπωλούνται και μέσω viva.gr.Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ (προπώληση),  20 ευρώ (ταμείο),
Πληροφορίες στο 26823 60256 και στο 6946994917  .

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 35, 23 και  15 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών 




















Οι συλλήψεις τους πραγματοποιήθηκαν μετά από κλοπή - διάρρηξη σε οικία στα Ιωάννινα, από την οποία αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και χρηματικό ποσό. Επίσης, εξακριβώθηκε η εμπλοκή τους και σε διάρρηξη οικίας στη Βασιλική Ιωαννίνων.Κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κλοπιμαία .Συνελήφθησαν, χθες (16-07-2016) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί Ρομά (35χρονος, 23χρονος και 15χρονος), κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας για διάρρηξη σπιτιού, οι αστυνομικοί εντόπισαν, χθες το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων, τους τρεις δράστες και τους προσήγαγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις κατηγορούμενοι, το ίδιο πρωί μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε οικία στην πόλη των Ιωαννίνων, όπου αφού διέρρηξαν την πόρτα αυτής,  αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα.Επίσης, εξακριβώθηκε ότι το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (15-07-2016), οι δράστες,  με την ίδια μεθοδολογία, μετέβησαν στο χωριό Βασιλική Ιωαννίνων, όπου διέρρηξαν σπίτι και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.Στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε  μέρος των κλοπιμαίων, που αποδόθηκαν στους παθόντες.Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επίσης το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης διάπραξης κλοπών, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για Ληστεία στην Αρτα


















Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων, μέχρι στιγμής δραστών, που διέπραξαν ληστεία, σήμερα (17.07.2016)  μετά τα μεσάνυχτα σε μονοκατοικία στην περιοχή του Κορφοβουνίου Άρτας.Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παραβίασαν παράθυρο σπιτιού όπου διαμένουν 90χρονη ημεδαπή και 17χρονη υπήκοος Αλβανίας και αφού ακινητοποίησαν τις δύο γυναίκες  με τη χρήση σωματικής βίας, ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ένα κόσμημα και δύο κινητά τηλέφωνα.Η 90χρονη παθούσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.  Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: