ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εκδήλωση τοποθέτησης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στη Σαγιάδα



Αυτός που δεν μπορεί να μισήσει το διάβολο , δεν μπορεί να αγαπήσει το Θεό. : ( Γκέμπελς )
 
ΘΕΜΑΤΑ…@

Εκδήλωση τοποθέτησης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στη Σαγιάδα




















Η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Φιλιατών σας προσκαλεί στις 6 Ιουλίου 2016 ημέρα Τετάρτη στις 12:00 μμ στην εκδήλωση τοποθέτησης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στον Αστυνομικό Σταθμό Σαγιάδας.Ο απινιδωτής είναι ευγενική δωρεά του Συλλόγου Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας
- Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου : Αλέξανδρος Καχριμάνης
- Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας : Θωμάς Πιτούλης

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 















Κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στους Χιονάδες Ιωαννίνων
Χθες (02-07-2016) το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Πυρσόγιαννης, καταγγέλθηκε κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στους Χιονάδες Ιωαννίνων. Ειδικότερα, χθες μετά τα μεσάνυκτα, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τον Ιερό Ναό και αφαίρεσαν τρεις ασημένιους σταυρούς, ένα χρυσό μενταγιόν, δύο μουσαμάδες στους οποίους απεικονίζονταν η Βάπτιση και η Ανάσταση του Κυρίου, καθώς και χρηματικό ποσό από το παγκάρι. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυρσόγιαννης.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο στη χώρα και καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες (02-07-2016) το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματικής ποινή (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες (03-07-2016) αργά το απόγευμα στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).
Σύλληψη φυγόποινου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθη, χθες (03-07-2016) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: