ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Κοινόχρηστοι χώροι



Cui peccare licet peccat minus.μτφρ: αυτός που του επιτρέπεται να σφάλλει, σφάλλει λιγότερο : ( Οβίδιος )

ΘΕΜΑΤΑ…@

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Κοινόχρηστοι χώροι




















Καλούνται οι μισθωτές κοινόχρηστωνχώρων οι οποίοι δεν έχουν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες τους με το Δήμο Ηγουμενίτσας να προσέλθουν για την διευθέτηση τους έως και την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβληθούν τα αναλογούντα χρηματικά πρόστιμα και θα ακολουθήσει η διαδικασία βεβαίωση τους.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

Μπάνια στο Δρέπανο από τους Φιλιάτες
























 











ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS









 





 
Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Συνελήφθη, χθες (22-07-2016) το πρωί στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Μαυροματίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιάδας, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παράνομη είσοδο στη χώρα. Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε μετά από διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εξόδου, ο 38χρονος κατείχε αλβανικό διαβατήριο με πέντε πλαστές σφραγίδες εισόδου και εξόδου, το οποίο και κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας
Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, στον Άγιο Δημήτριο Άρτας
Συνελήφθη, χθες (22.07.2016) το απόγευμα, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες το απόγευμα σε καφενείο στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, ανωτέρω δράστης αρχικά επιτέθηκε σε 47χρονο θαμώνα του καταστήματος, προκαλώντας του σωματικές βλάβες και στη συνέχεια αποχώρησε. Μετά από λίγη ώρα, επέστρεψε και αφού διαπληκτίστηκε με τον 46χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον τραυμάτισε στην πλάτη, με τη χρήση μαχαιριού. Άμεσα από αστυνομικούς, αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 51χρονος.Ο 46χρονος παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για την παροχή πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός,ως υπεύθυνος καταστήματος, για υγειονομικές παραβάσεις στην Φιλιππιάδα                      
Συνελήφθη, σήμερα (23-07-2016) μετά τα μεσάνυκτα στην Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας 47χρονος ημεδαπός, για  υγειονομικές παραβάσεις. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, ο 47χρονος, λειτουργούσε, ως υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια),  χωρίς άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας και χωρίς άδεια μουσικών οργάνων. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας.
Σύλληψη φυγόποινου στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (22-07-2016) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 25χρονος ομογενής, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αθηνών, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για  κλοπή.
Θανατηφόρο τροχαίο
Χθες (22-07-2016) το μεσημέρι, στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Άρτας – Τρικάλων (στο ύψος του Πέτα Άρτας), δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Ενεργείται προανάκριση, από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος.
.



Δεν υπάρχουν σχόλια: