ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εξοπλίζεται η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γ.Ν. Φιλιατών



Το πολύ μακιγιάζ και τα λίγα ρούχα, αποτελούν πάντα ένα αλάνθαστο σημάδι απελπισίας σε μια γυναίκα. ( Όσκαρ Ουάιλντ )

ΘΕΜΑΤΑ…@

Εξοπλίζεται η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γ.Ν. Φιλιατών
Συγχαρητήριο μήνυμα Μάριου Κάτση στις διοικήσεις του ΟΛΗΓ και του Νοσοκομείου































Το αμέσως επόμενο διάστημα, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου του νομού μας θα εξοπλιστεί με ένα επιπλέον μηχάνημα αιμοκάθαρσης, ως δωρεά του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.Επιπλέον έχει ζητηθεί από την Υγειονομική Περιφέρεια από το Νοσοκομείο Ζακύνθου ένα επιπλέον μηχάνημα αιμοκάθαρσης και γίνεται προσπάθεια για τη μεταφορά του. Μετά την μεταφορά της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη νέα πτέρυγα από τις απαράδεκτες εγκαταστάσεις των λυόμενων, υλοποιείται άλλο ένα αίτημα των  ασθενών που χρήζουν αιμοκάθαρσης ούτως ώστε να εξυπηρετούνται όλοι χωρίς να ταλαιπωρούνται πηγαίνοντας σε άλλους νομούς.  Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τις διοικήσεις του ΟΛΗΓ  και του Γ.Ν-Κ.Υ. Φιλιατών  για την βούληση και την αποτελεσματική συνεργασία που επέδειξαν, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της  ανταποδοτικότητας και του κοινωνικού προσήμου, που χρειάζεται να διαπνέει όλους τους φορείς σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

















Η Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του  ΓΝ Φιλιατών ευχαριστεί τον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ ) και τον πρόεδρο του κ.  Ανδρέα Νταή για την άμεση ανταπόκριση του, για την προμήθεια νέου μηχανήματος αιμοκάθαρσης για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού. Με την  δωρεά αυτή,  ενισχύεται η δυναμικότητα της μονάδας με ένα ακόμη μηχάνημα ( 11 συνολικά ) και μπορεί να εξυπηρετήσει επιπλέον τέσσερεις ασθενείς ( συνολικά 44 αιμοκαθαρόμενους ).Είναι ιδιαίτερα σημαντικό , ότι η συγκεκριμένη προμήθεια γίνεται κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου όπου η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη από εσωτερικό και εξωτερικό τουρισμό .
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας : «1η έκθεση αγροτικών Ηπειρώτικων προϊόντων »





















 


Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την 1η έκθεση αγροτικών Ηπειρώτικων προϊόντων που θα διοργανώσει ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, στο λιμάνι, το τριήμερο 29, 30 και 31 Ιουλίου 2016. Την έκθεση διοργανώνει Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας μαζί με την Περιφέρεια Ηπείρου και θα έχει στο επίκεντρο της τοπικά προϊόντα της Ηπείρου (γαλακτοκομικά προϊόντα, αρωματικά φυτά, λαχανικά, φρούτα κ.α.).Για να εκθέσει κάποιος παραγωγός τα προϊόντα του είναι δωρεάν. Συνδιοργάνωνες της έκθεσης είναι ο Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσα και ο Δήμος Ηγουμενίτσας.Οι εκθέτες που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή είναι αρκετοί και το ενδιαφέρον από τον κόσμο ιδιαίτερα μεγάλο. Τα οφέλη για τους ίδιους τους εκθέτες είναι πολλά αφού θα διευρύνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και θα κοινοποιήσουν το έργο τους στο ευρύ κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό πανηγύριστον Αϊ Γιώργη στα Σύβοτα.Οι παραγωγοί της Ηπείρου θα είναι στα καλύτερά τους και θα είναι όλοι εκεί!
Ημέρες & ώρες λειτουργίας
Παρασκευή 29 Ιουλίου 19:00-24:00
Σαββάτο 30 Ιουλίου 19:00-24:00
Κυριακή 31 Ιουλίου 19:00-24:00
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στην έκθσεση:
Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας
www.ktinotrofoithesprotias.gr Ηγουμενίτσα τηλ. 6945575361 .

Μετατροπή δύο θέσεων ειδικευομένων στο Γ.Ν. Ιωαννίνων "Χατζηκώστα"


















Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται πως σύμφωνα με την Αριθμ. Α3α/23791/15/24-05-2016 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 1699/Β/13-06-2016) εγκρίθηκε η μετατροπή δύο (2) θέσεων ειδικευόμενων ιατρών ειδικότητας Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γ. Ν. Ιωαννίνων « Γ. Χατζηκώστα» που έχουν συσταθεί με τις Υ4α/136438/2006 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 307/Β/2006)& Υ4α/89909/2007 Κ.Υ.Α (ΦΕΚ 1775/Β/2007)   σε δύο (2) θέσεις ειδικευομένων ιατρών ειδικότητας Ωτορινολαρυγγολογίας  στο ίδιο Νοσοκομείο για πλήρη άσκηση. Η πλήρωση της παραπάνω θέσεως σε πρώτη φάση και εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων των ενδιαφερομένων Ιατρών είναι μεγαλύτερος του αριθμού των θέσεων, θα γίνει ύστερα από κλήρωση.Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 08-08-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00π.μ. στα γραφεία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου (Πλ. Πύρρου 1, Γραφείο 132) ενώπιον Επιτροπής που θα συγκροτηθεί με απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου και στην οποία θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των υποψηφίων ιατρών.Το χρονικό διάστημα υποβολής αιτήσεων είναι από 25-07-2016 έως και 05-08-2016 δέκα (10) εργάσιμες ημέρες.

ΙΝΚΑ ΗΠΕΙΡΟΥ :   ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ   ( ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ  )
















Τα ατυχήματα στη θάλασσα αποτελούν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τραυματισμών.
Τα παιδιά μικρά ή μεγάλα πρέπει να βρίσκονται υπό συνεχή επιτήρηση, ακόμη και αν γνωρίζουν μπάνιο, να μην κολυμπούν με γεμάτο στομάχι ( πρέπει να περάσουν τέσσερις ώρες από το φαγητό ), να αποφεύγουν τις βουτιές σε μέρη όπου δεν ξέρουν το βάθος ή τη διαμόρφωση του βυθού, γιατί μπορούν να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί. Οι γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά να κολυμπούν σε μέρη όπου μετακινούνται σκάφη. Το σωσίβιο που χρησιμοποιούν τα μικρότερα παιδιά πρέπει να είναι εγκεκριμένο και να μην χρησιμοποιούν διάφορα πλαστικά παιγνίδια του νερού στη θέση του. Οι γονείς πρέπει να το ελέγχουν πριν το παιδί μπει στη θάλασσα και να βρίσκονται δίπλα του συνεχώς. Δεν πρέπει να αφήνουν ποτέ μόνο το παιδί σε κάποιο σημείο με νερό. Και τα μεγαλύτερα παιδιά δεν πρέπει να κολυμπούν μόνα, αλλά πάντα με παρέα ενήλικα. Να μην σπρώχνονται μεταξύ τους μέσα στο νερό, να μην κάνουν επικίνδυνα παιγνίδια μέσα στη θάλασσα και να τα βγάζουν οι γονείς γρήγορα έξω από το νερό, αν δεν νοιώθουν καλά ή αν φοβούνται ή αν κρυώνουν. Η συνεχής επίβλεψη από τους γονείς είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την προστασία του παιδιού. Ο πνιγμός είναι πάντα σιωπηλός και γι’αυτό το παιδί δεν πρέπει να μένει ποτέ μόνο του. Η κολύμβηση πρέπει να γίνεται με αυστηρή επιτήρηση. Πρέπει οι γονείς να προσπαθήσουν να μάθουν το παιδί τους κολύμπι όσο το δυνατόν νωρίτερα. Να παίζουν μαζί του στα ρηχά μέχρις ότου εξοικειωθεί με το νερό. Να μην το αναγκάζουν να μπει μέσα στο νερό αν φοβάται. Να φοράει σωσίβιο, όταν είναι πάνω σε βάρκα, ή όταν ασχολείται με κάποιο θαλάσσιο σπόρ.. Να του εξηγούν συνέχεια τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν. Επίσης οι γονείς πρέπει να είναι ενήμεροι  για την καθαρότητα ή μη της θάλασσας που πρόκειται να κολυμπήσουν. Η κολύμβηση σε μολυσμένα νερά είναι επικίνδυνη.
Μια άλλη δυσάρεστη εμπειρία από τη θάλασσα είναι η ηλίαση και τα εγκαύματα από τον ήλιο.
Η έκθεση των παιδιών στον ήλιο κρύβει μεγάλους κινδύνους ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που δεν υπάρχουν τα κατάλληλα φίλτρα στην ατμόσφαιρα λόγω της τρύπας του όζοντος. Τα παιδιά δεν πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο χωρίς προστασία.  Ανάμεσα στα απαραίτητα εφόδια του ταξιδιού είναι το καπέλο, τα γυαλιά ηλίου (αν πρόκειται για μεγαλύτερα παιδιά), το αντηλιακό με κατάλληλο δείκτη προστασίας, η ομπρέλα της θάλασσας, κάποια μαλακτική κρέμα ή γαλάκτωμα σε περίπτωση πιθανού ηλιακού εγκαύματος. Το αντηλιακό δεν προφυλάσσει ποτέ εντελώς. Γι’ αυτό ο χρόνος που τα παιδιά εκτίθενται στον ήλιο πρέπει να είναι ελεγχόμενος και περιορισμένος. Γενικά οι γονείς για να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τις βλαπτικές επιδράσεις του ήλιου κατά την διάρκεια των διακοπών πρέπει να έχουν υπ’όψιν τα εξής:
1.Να αποφεύγουν να πηγαίνουν τα παιδιά για μπάνιο από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 το απόγευμα .
2.Να χρησιμοποιούν ρούχα με μακριά μανίκια και μακριά παντελόνια, όταν το παιδί είναι εκτεθειμένο στο ήλιο.
3.Γενικά να κρατούν τα παιδιά μακριά από τον ήλιο και να χρησιμοποιούν αντηλιακό από την ηλικία των 6 μηνών.
4.Το αντηλιακό πρέπει να το βάζουν συχνά .
5.Ακόμη και αν έχει συννεφιά το αντηλιακό είναι απαραίτητο, γιατί ένα μεγάλο ποσοστό των ηλιακών αχτίνων περνάει μέσα από τα σύννεφα.
6.Παιδιά με ανοιχτόχρωμο δέρμα και μάτια, με ξανθά ή κόκκινα μαλλιά πρέπει να χρησιμοποιούν το αντηλιακό κάθε μέρα κατά την διάρκεια των διακοπών τους, ακόμα και αν δεν βρίσκονται κοντά στη θάλασσα.
7.Κάτω από την ομπρέλα το παιδί δεν προστατεύεται από τον ήλιο αφού η άμμος αντανακλά μεγάλο μέρος της ακτινοβολίας. Η ομπρέλα καλύτερα είναι να τοποθετείται στι γρασίδι, εάν υπάρχει, όπου η αντανάκλαση της ακτινοβολίας είναι πολύ μικρότερη.
8.Θα πρέπει να απλώνουμε το αντηλιακό σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το κορμί των παιδιών τουλάχιστον 30 λεπτά πριν εκτεθούν στον ήλιο. Να μην ξεχνάμε να προστατεύουνε τα πτερύγια των αυτιών και τα χείλη με ειδικά στίκ με υψηλό δείκτη προστασίας. Οι περιοχές αυτές ερεθίζονται εύκολα και διευκολύνουν τις χειλιτίδες και τους έρπητες. Εάν τα παιδιά ιδρώσουν ή βραχούν χρειάζεται άμεση ανανέωση.
9.Για τα παιδιά πρέπει να επιλέγουμε αντηλιακά με φυσικά φίλτρα. Αν το παιδί είναι μικρότερο από 3 ετών ο δείκτης προστασίας πρέπει να είναι τουλάχιστο 20, ενώ για τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούμε να ξεκινήσουμε με μια κρέμα με δείκτη προστασίας περίπου 15.
10.Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος πρέπει να είναι και η μορφή του αντηλιακού. Τα παιδιά με λιπαρό δέρμα χρειάζονται γαλακτώματα, spray, η λοσιόν, ενώ τα παιδιά με ξηρά δέρματα πρέπει να χρησιμοποιούν κρέμες και λάδια.
Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προστασίας Καταναλωτών Ηπείρου κ. Χριστόδουλος Πάντος, τονίζει ότι ,το τι αντηλιακά   κλπ θα  χρησιμοποιήσουμε για τα παιδιά μας,  καλύτερα  θα ήταν  να  επισκεφθούμε και συμβουλευθούμε τον δερματολόγο μας., ο οποίος είναι πλέον και πιο αρμόδιος .-

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Ναρκοκυκλώματα στήνουν καρτέλ στην Ελλάδα
Ακόμη μία οργανωμένη καλλιέργεια - φυτεία με (685) δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε δύσβατη παραποτάμια περιοχή του Δελβινακίου Ιωαννίνων 


















Συνελήφθηκαν, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, δύο υπήκοοι Αλβανίας, καλλιεργητές των ναρκωτικών, ενώ τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν .  Οι δράστες είχαν διαμορφώσει παρατηρητήρια προκειμένου να εποπτεύουν από απόσταση το χώρο ενώ είχαν κατασκευάσει και αυτοσχέδιο κατάλυμα για τη διαμονή τους.Συνολικά τον Ιούλιο κατασχέθηκαν και εκριζώθηκαν (4.235) δενδρύλλια κάνναβης από τρεις οργανωμένες φυτείες στην ευρύτερη περιοχή των  Ιωαννίνων.Ακόμη μία οργανωμένη καλλιέργεια - φυτεία με (685) συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε, ύστερα από μεθοδευμένες ενέργειες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, σε παραποτάμια δασική περιοχή,  κοντά στην Επαρχιακή Οδό Πωγωνιανής – Δελβινακίου.Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν σήμερα (20 Ιουλίου 2016) μετά τα μεσάνυχτα, μέσα στο χώρο της φυτείας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 37 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια ναρκωτικών, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και παράνομη είσοδο στη χώρα. Η φυτεία εντοπίστηκε σε δασώδη και δύσβατη περιοχή του Δελβινακίου, στις όχθες χειμάρρου. Τα δενδρύλλια κάνναβης (σε πλήρη ανάπτυξη, ύψους έως 1,5 μέτρων) εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την καλλιέργεια των φυτών (σκαπτικά εργαλεία, λίπασμα, σύστημα ποτίσματος κτλ.).Παράλληλα οι καλλιεργητές είχαν διαμορφώσει δύο ειδικούς χώρους, τους οποίους χρησιμοποιούσαν ως παρατηρητήρια προκειμένου να μπορούν να εποπτεύουν το χώρο της καλλιέργειας των ναρκωτικών από απόσταση, ενώ στο χώρο της φυτείας είχαν κατασκευάσει και αυτοσχέδιο κατάλυμα για τη διαμονή τους. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν στην κατοχή των δραστών, (14) φυσίγγια κυνηγητικού όπλου, (3) φυσίγγια πυροβόλου όπλου, ηλεκτρονική ζυγαριά, μικροποσότητα κάνναβης και  τρία κινητά τηλέφωνα. Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων των δυο αλλοδαπών προέκυψε ότι είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη Χώρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ  την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν εντοπιστεί δύο ακόμη μεγάλες φυτείες σε δύσβατες και δασώδεις περιοχές των Ιωαννίνων, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα  και συγκεκριμένα:
•Την 04 Ιουλίου 2016, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν (3.191) δενδρύλλια κάνναβης σε ορεινή και δύσβατη περιοχή της Αγίας Μαρίνας Ιωαννίνων.
•Την 10 Ιουλίου 2016, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν σε δασώδη και δύσβατη περιοχή στην ίδια περιοχή, (359) δενδρύλλια κάνναβης και συνελήφθησαν  δύο υπήκοοι Αλβανίας, καλλιεργητές της φυτείας.
Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για την καταπολέμηση της οργανωμένης καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.
Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός στην Πρέβεζα για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (19-07-2016) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας και του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 52χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ακατέργαστης κάνναβης. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, εντοπίστηκε ο 52χρονος και σε έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι κατείχε ένα τσιγάρο κάνναβης ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπρόσθετα ότι καλλιεργούσε σε δασική περιοχή στην Καρυά Λευκάδας, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως ενός μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας.
Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα 
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Θεσπρωτίας, Πρέβεζας και Ιωαννίνων, τέσσερα άτομα, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα.
Ειδικότερα :
•Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε  ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Θεσπρωτίας, για σύσταση συμμορίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας και αλλοδαπών.
•Συνελήφθη στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 36χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών, για κλοπή.
•Συνελήφθη στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών,  για παραβάσεις του ΚΟΚ.
•Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 34χρονος ομογενής, διότι με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για παραβάσεις του ΚΟΚ.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.














Δεν υπάρχουν σχόλια: