ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ



Πάντοτε αμετάβλητοι οι σχοινοβάται ούτοι οι Αθίγγανοι, οι γελωτοποιοί ούτοι πίθηκοι (καλώ δε ούτω τους λεγομένους πολιτικούς). Μαύροι χαλκείς κατασκευάζοντες δεσμά δια τους λαούς εν τη βαθυζόφω σκοτία του αιωνίου εργαστηρίου των.(από τους «Εμπόρους των Εθνών») .: ( Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης )  

ΘΕΜΑΤΑ…@


ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ





















Εχουν χαζέψει στην κυβέρνηση και στέλνουν τους λογαριασμούς τις 24-06 για να πληρωθούν τις 30. Οι λογαριασμοί ΔΕΗ και ΟΓΑ υπερβαίνουν τα 1000 ευρώ και ρωτάμε τους Βουλευτές - Βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρώσουν τα γεροντάκια της επαρχίας;; Ασε που το ΟΓΑ έχει φθάσει στο ζενίθ για να τα παίρνουν οι πολύτεκνοι και οι της πρόνοιας…? Μας θυμίζει,λένε κάποιοι το θέατρο του παραλόγου πίσω από τα ΕΛΤΑ λες και οι υπεύθυνοι ζούσαν σε βατοκρυμένα χωριά όπως επίσης οι καρέκλες στα πεζοδρόμια λες και δεν έχουν χώρο τα μαγαζιά της «φασαρίας».Αντε και στον «ΠΟΛΕΜΟ»…αφού λυσσιάξανε όλοι.Η Αστυνομία τι κάνει;; γράφει τα μηχανάκια που πάνε να κάνουνε τα παιδάκια μπάνιο;;;

Εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, στο πλαίσιο του εορτασμού  της «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας»


























Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας προς τιμή των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας», πραγματοποίησε σήμερα (23-06-2016) εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού των Υπηρεσιών της, με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της ΕΛ.ΑΣ. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων πραγματοποίησε την εθελοντική αιμοδοσία στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων ενώ οι Διευθύνσεις Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας,  στα κατά τόπους Δημόσια Νοσοκομεία.Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν σ' αυτή την πρόσκληση, συμβάλλοντας έμπρακτα στην αντιμετώπιση καθημερινών ζωτικών αναγκών.

Αντισυνταγματική η πρόβλεψη θέσεων στα πανεπιστήμια ειδικά για παιδιά πολυτέκνων
Απάντηση σε Ερώτηση του Β. Γιόγιακα


























Αντισυνταγματική έχει κρίνει το Συμβούλιο Επικρατείας την ένταξη τέκνων πολυμελών οικογενειών στις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων για εισαγωγή σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως αναφέρεται σε απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε σχετική Ερώτηση του Β. Γιόγιακα.Στην απάντηση σημειώνεται ότι, με σειρά αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας, έχουν κριθεί αντισυνταγματικές οι σχετικές διατάξεις των νόμων 4071/2012 και 3966/2011 που προέβλεπαν σύσταση θέσεων στις πανεπιστημιακές σχολές που καταλαμβάνονται μόνο από μέλη πολύτεκνων οικογενειών. Υπογραμμίζεται επίσης ότι οι αρχές της ισότητας και της αξιοκρατίας επιβάλλουν η εισαγωγή στα πανεπιστήμια να γίνεται μόνο με ακαδημαϊκά κριτήρια.Το σκεπτικό αυτό, αναφέρεται, ελέγχθηκε πλήρως από το Συμβούλιο της Επικρατείας ως προς τη νομιμότητά του πριν τη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος 44/2016 για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία εισαγωγής στις Σχολές Πυροσβεστών και Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας μέσω πανελληνίων εξετάσεων.










Δεν υπάρχουν σχόλια: