ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

(Π.Α.Κ.Π.ΠΟ) ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016



ΘΕΜΑΤΑ…@

(Π.Α.Κ.Π.ΠΟ) ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016





















Το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016». Για νέες εκδηλώσεις ή τυχών αλλαγές θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση, από την ιστοσελίδα του Δήμου (www.igoumenitsa.gr), τη σελίδα του Δήμου στο Facebook(https://www.facebook.com/digoumenitsa/),καθώς και από τα ΜΜΕ.Σας περιμένουμε όλους στο φετινό μας πολιτιστικό ταξίδι.Καλό καλοκαίρι!
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ  : Γεράσιμος Φουσέκης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ / ΕΝΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ / “ΕΝΩΣΗ αγροτών”           

    

















ΠΡΟΣ,
ΤΟΝ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
•ΥΠΟΥΡΓΟ  κ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ
•ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ  ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
•ΥΠΟΥΡΓΟ  κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
•ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΜΑΡΚΟ  ΜΠΟΛΑΡΗ
•ΔΙΟΙΚΗΤΗ  Ο.Γ.Α  κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ  ΜΠΑΚΑΛΕΞΗ
   Μετά  την  ψήφιση του νέου Ασφαλιστικού και Φορολογικού Νομοσχεδίου και εν όψει της εφαρμογής των προβλεπόμενων διατάξεων, μεταξύ των άλλων προβλέπεται όπως όσοι συνταξιοδοτηθούν με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο και συνεχίζουν να ασκούν το επάγγελμα του αγρότη, θα έχουν περικοπή στην σύνταξη του Ο.Γ.Α σε ποσοστό 60%.  Η εφαρμογή του μέτρου αυτού πέραν του ότι αδικεί κατάφορα τους αγρότες, θα τους αναγκάσει να εγκαταλείψουν τις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις, με αποτέλεσμα να μειωθεί ο πρωτογενής τομέας της χώρας ο οποίος είναι πλέον ο μοναδικός ο οποίος δύναται να συμβάλλει  στην ανάπτυξη και έξοδο από την μακροχρόνια οικονομική κρίση. Επίσης ένα μέρος των αγροτών οι οποίοι θα συνταξιοδοτηθούν  μετά  την  1/7/2016  θα οδηγηθούν στην εξαθλίωση, δεδομένου του ότι οι συντάξεις του Ο.Γ.Α είναι μικρές και το αγροτικό εισόδημα λειτουργούσε σαν συμπλήρωμα της σύνταξης.Βέβαια η αδικία στους γεννηθέντες το έτος 1949 είναι μεγαλύτερη, διότι θα συνταξιοδοτηθούν το έτος 2016 και ήδη έχουν στην κατοχή τους αγροτικές εκμεταλλεύσεις τις οποίες δεν δύναται να παύσουν άμεσα, όπως άλλωστε το κατανοείτε και εσείς, διότι χωρίς να γνωρίζουν εξαρχής τις επερχόμενες αλλαγές, έχουν εκδώσει παραστατικά, υπέβαλαν αιτήσεις για ενεργοποίηση των δικαιωμάτων και δεν μπορούν να μεταβιβάσουν την εκμετάλλευσή τους.Γι’ αυτό  σας παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε το θέμα λόγω της σοβαρότητάς του και στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας να αρθεί η πραγματοποιούμενη αδικία σε βάρος των αγροτών οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν επωμιστεί τεράστια βάρη τόσο φορολογικά όσο και ασφαλιστικά τα οποία είναι δυσανάλογα με τις εισοδηματικές τους δυνατότητες, αλλά και του υπέρογκου κόστους παραγωγής.Κατανοώντας την δύσκολη συγκυρία την οποία διέρχεται η χώρα μας, πιστεύουμε ότι θα εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια για την επίλυση του προβλήματος και θα λυτρώσετε χιλιάδες αγρότες από την εξαθλίωση.  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.
Για τον Γ.Α.Σ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ              Για τον Αγρ.Συν/σμό         Για την ΕΝΩΣΗ ΑΓΡ.ΣΥΝ/ΣΜΟΣ                                               “ΕΝΩΣΗ αγροτών”                            Θεσπρωτίας –Πρέβεζας                      ΑΡΤΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ                            Ο Γεν.Διευθυνής                             Ο  Πρόεδρος του Δ.Σ
Μπαλτογιάννης  Χριστόδουλος           Παρόλας Βασίλειος                            Γκίζας  Νικόλαος

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS











 





Συνελήφθη άμεσα 35χρονος για ληστεία σε βάρος 80χρονης ημεδαπής στην πόλη των Ιωαννίνων -  Αναζητείται συνεργός του
Οι συντονισμένες και μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη 35χρονου ημεδαπού για ληστεία σε βάρος 80χρονης ημεδαπής, στην πόλη των Ιωαννίνων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για  το αδίκημα της ληστείας ενώ τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ένας 32χρονος ημεδαπός Ρομά συνεργός του, που αναζητείται.Ειδικότερα, χθες (29-06-2016) το πρωί στην πόλη των Ιωαννίνων, οι προαναφερόμενοι δράστες ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε μονοκατοικία ιδιοκτησίας 80χρονης ημεδαπής, όπου ο 35χρονος εισήλθε σε αυτή και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα. Κατά τη διαφυγή του, έγινε αντιληπτός από την παθούσα που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι της, στην οποία άσκησε σωματική βία, τραυματίζοντάς την ελαφρά, προκειμένου να διατηρήσει τα κλοπιμαία και να διαφύγει. Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθώς και δικυκλιστές του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των οποίων ο 35χρονος εντοπίστηκε άμεσα στην πόλη των Ιωαννίνων και συνελήφθη.Μέρος των κλοπιμαίων που βρέθηκε στην κατοχή του κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Άρτα
Συνελήφθη, χθες (29-06-2016) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, χθες (29-06-2016) το βράδυ στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 29χρονος υπήκοος Γαλλίας, διότι μετά από έρευνα που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συλλήψεις τριών ατόμων στα Ιωάννινα, στην Άρτα και στην Πρέβεζα, για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθησαν, χθες (29-06-2016) στα Ιωάννινα, στην Άρτα και στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Άρτας και Πρέβεζας, τρία άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
•Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 66χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο ετών και πέντε μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για χρέη προς το Δημόσιο και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί επιταγών και εισφορών.
•Χθες το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άργους, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
•Χθες το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης δέκα μηνών, για λαθρεμπορία.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.





Δεν υπάρχουν σχόλια: