ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ - 2016



Κάθε επίγραμμα πρέπει να μοιάζει με μέλισσα: πρέπει να έχει κεντρί, μέλι και συντομία.: ( Μαρτιάλης )

ΘΕΜΑΤΑ…@

Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ - 2016













 






Στους Φιλιάτες με ευλάβεια έγινε η λιτανεία της Αγίας Τριάδος και η περιφορά της γύρο στην πόλη, με πλήθος πιστών να την ακολουθεί.Πολλοί ήταν οι ιερείς που βοήθησαν τα εκκλησιαστικά της εορτής και πολλοί οι φορείς που ήρθαν στην λειτουργία και στην περιφορά της εικόνας.Ο περιφερειάρχης Ηπείρου κ.Α.Καχριμάνης,ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ.Θ.Πιτούλης,οι τοπικοί βουλευτές κ.κ. Μ.Κάτσης και Β.Γιόγιακας,ο Δήμαρχος κ,Σ.Παππάςκαι δημοτικοί σύμβουλοι,οι Ανώτατοι Αξιωματική του Στρατού στην Ηπειρο κλπ.Μετά την περιφορά της εικόνας ο κόσμος κάθισε στην κεντρική πλατεία Φιλιατών που ήταν ήδη έτοιμη να δεχτεί επισκέπτες με πολλά τραπεζοκαθίσματα.Πρώτη φορά ήταν τόσο καλά οργανωμένο το πανηγύρι στους Φιλιάτες,με την φιλαρμονική Φιλιατών και της 8ης Μεραρχίας να μετατρέπουν το μουσικό στυλ της παιδείας στην ακριτικά πόλη,με γεμάτο το φεγγάρι της βραδιάς,σε ευρύτερο πνευματικό πολιτιστικό γεγονός.Ο Δήμαρχος Φιλιατών βράβευσε τον περιφερειάρχη Ηπείρου για το έργο του στον προτογενή τομέα και γενικότερα για τον αγώνα του περιφερειάρχη για την ανάπτυξη στην Ηπειρο.Είναι φυσικό οι νέες τεχνικές εκδηλώσεων να επηρεάσουν τοπικά την τέχνη στο σύνολό της και φυσικά και τη μουσική που από την πλευρά της εκφράζει όλες αυτές τις επιθυμίες και τα αισθήματα με νέες τεχνικές όπως η πληθωρικότητα στη μελωδική έκφραση και οι πλούσιες σε ηχοχρώματα ενορχηστρώσεις με πολυπληθείς ορχήστρες. Ακολούθησαν τραγούδια από ορχήσττρα δημοτκής μουσικής.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η Περιφέρεια Ηπείρου 



















σας προσκαλεί στις 22 Ιουνίου 2016  ημέρα Τετάρτη στις 12:00 μμ στην εκδήλωση τοποθέτησης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στο «Κεντρικό» στην παραλία του Δρεπάνου. Ο απινιδωτής είναι ευγενική δωρεά του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.
.Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου  : Αλέξανδρος Καχριμάνης
.Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας : Θωμάς Πιτούλης

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αστικών Στέρεων Αποβλήτων Δήμου Ηγουμενίτσας



















Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Αστικών Στέρεων Αποβλήτων Δήμου Ηγουμενίτσας (http://igoumenitsa.gr/el/domi/loipa/topikasxedia). Οι πολίτες και οι φορείς που επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν τις παρατηρήσεις τουςστην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): info@igoumenitsa.grή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα η οποία βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο http://igoumenitsa.gr/el/contact/formes/protaseis-diavoulis έως και την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ  NEWS
















Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος 78χρονης ημεδαπής στα Ιωάννινα
Σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος 47χρονου ημεδαπού καθώς και δύο γυναικών συνεργών του.Ο 47χρονος προσποιούμενος τον λογιστή του γιου της 78χρονης γυναίκας, κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (3.800) ευρώ.Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, απάτη σε βάρος 78χρονης  ημεδαπής, που διαπράχθηκε την 09-05-2016 το πρωί, στην πόλη των Ιωαννίνων.Σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ενός 47χρονου ημεδαπού, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται για το ίδιο αδίκημα και δύο γυναίκες συνεργοί του, μία 36χρονη υπήκοος Ρουμανίας και μία γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί. Αναλυτικότερα, ο δράστης, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχαν μισθώσει οι δύο γυναίκες συνεργοί του από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, το πρωί της 09-05-2016 προσέγγισε στην πόλη των Ιωαννίνων 78χρονη ημεδαπή που κινούνταν πεζή και προσποιούμενος τον λογιστή του γιου της, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (3.800) ευρώ, προκειμένου να πληρώσει παράβολο στην εφορία, ώστε να λάβει ο γιος της επιστραφεί χρημάτων. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης στην Άρτα στην Πρέβεζα
Σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής σε βάρος τριών ημεδαπών Ρομά, ηλικίας 22, 27 και 22 ετών. Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας υπόθεση διάρρηξης σε γραφεία υπηρεσίας του Δήμου Αρταίων, που στεγάζονται στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας.Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής σε βάρος τριών ημεδαπών Ρομά, ηλικίας 22, 27 και 22 ετών.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις δράστες προχθές (18-06-2016) το μεσημέρι διέρρηξαν γραφεία υπηρεσίας του Δήμου Αρταίων, που στεγάζονται στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας, χωρίς όμως να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα (21-06-2016) μετά τα μεσάνυκτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, μία 20χρονη ημεδαπή, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δέκα νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένα φύλλα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (9,6) γραμμαρίων.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, χθες (20-06-2016) το βράδυ στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι μετά από έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε στη κατοχή και κατασχέθηκε μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους (1,9) γραμμαρίων.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, προχθές (19-06-2016) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών, για παραβίαση υποχρέωσης για διατροφή.




Δεν υπάρχουν σχόλια: