ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS : ‘’ Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο με συμβάντα ‘’



Δικαίω νόμος ού κείται, ανόμοις δε και ανυποτάκτοις, ασεβέσι και αμαρτωλοίς.μτφρ: Για τον δίκαιο δεν χρειάζεται ο νόμος αλλά για τους παράνομους και τους ανυπάκουους.   προς Τιμόθεον Α’ 1:9 : ( Αποστόλου Παύλου )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS  :  ‘’ Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο με συμβάντα ‘’




















Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα για σύσταση συμμορίας
Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα, αναζητούμενος με δικαστική απόφαση για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.Συνελήφθη, χθες (28-05-2016) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κυκλάδων. Ειδικότερα, ο 27χρονος κατηγορείται για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός στην Πρέβεζα, για κλοπή μοτοποδηλάτου
Ο δράστης είχε προβεί στην αλλαγή του χρώματος του κλεμμένου μοτοποδηλάτου, με σκοπό την αλλοίωση των χαρακτηριστικών του.Συνελήφθη, την 27-05-2016 το μεσημέρι στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή μεταφορικού μέσου.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση στοιχείων, ο 51χρονος πρωινές ώρες της 26-05-2016 αφαίρεσε από πυλωτή πολυκατοικίας στην Πρέβεζα ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 36χρονης ημεδαπής.Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε στην κατοχή του 51χρονου το κλεμμένο μοτοποδήλατο, στο οποίο είχε προβεί σε αλλαγή του χρώματός του, με σκοπό την αλλοίωση των χαρακτηριστικών του. Το κλεμμένο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί διακινητές στην Πεδινή Ιωαννίνων, οι οποίοι προωθούσαν με αυτοκίνητο, στο εσωτερικό της χώρας, δύο παράνομους μετανάστες
Συνελήφθησαν, την 27-05-2016 αργά το βράδυ στην Πεδινή Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, δύο διακινητές, 23χρονοι  ημεδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, δύο παράνομους μετανάστες. Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες ως οδηγός και συνοδηγός, διαπίστωσαν ότι αυτοί από κοινού, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό την Αθήνα, δύο υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 26 και 25 ετών, μη νόμιμους μετανάστες.Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά, κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.
Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στα Ιωάννινα ,κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί όπλων ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος ενός ακόμα ημεδαπού για το ίδιο αδίκημα
Ο ένας από τους δράστες κατηγορείται επίσης για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων .Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 5 πιστόλια (κρότου), 175 αβολίδωτα φυσίγγια, 2 φωτοβολίδες και 5 πυροτεχνήματα.Συνελήφθησαν χθες (27-5-2016) στα Ιωάννινα και στον Καλόβατο  Άρτας, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και ερευνών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων και Πρέβεζας, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 43, 26, 30, και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις των νόμων περί όπλων. Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα και σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού. Σε βάρος του ενός 43χρονου συλληφθέντα σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων. Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνέλαβαν τον 43χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, εντόπισαν ένα βαλιτσάκι μεταφοράς όπλου που περιείχε ένα πιστόλι κρότου, μία γεμιστήρα, 32 αβολίδωτα φυσίγγια και 2 φωτοβολίδες. Στη δεύτερη περίπτωση, στα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του ένα πιστόλι κρότου, μία γεμιστήρα, δύο αβολίδωτα φυσίγγια και μία χοάνη εκτόξευσης φωτοβολίδων – κροτίδων. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος ήταν κάτοχος και ενός ακόμη πιστολιού κρότου, το οποίο είχε  παραδώσει στον 25χρονο ημεδαπό, ο οποίος στην συνέχεια το παρέδωσε στον 30χρονο συλληφθέντα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το ανωτέρω όπλο μαζί με μία γεμιστήρα. Στην τρίτη περίπτωση, στον Καλόβατο Άρτας, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας Πρέβεζας, συνέλαβαν τον 43χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, εντόπισαν δύο πιστόλια κρότου, δύο γεμιστήρες, δύο εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων, (141) αβολίδωτα φυσίγγια, πέντε πυροτεχνήματα και πέντε μεταλλικούς κάλυκες πυροτεχνημάτων. Κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω όπλα, τα φυσίγγια, οι φωτοβολίδες, οι γεμιστήρες, τα πυροτεχνήματα και οι εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων και το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας Πρέβεζας.
Ανθρωποκτονία 37χρονης ημεδαπής στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων
Την 28-05-2016 το απόγευμα στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, 37χρονος ημεδαπός πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, 37χρονη ημεδαπή, στην αυλή του σπιτιού της και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.Αμφότεροι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», όπου η 37χρονη λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο 37χρονος στη συνέχεια μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο καθώς και επτά φυσίγγια ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός Ρομά στην Άρτα, αναζητούμενος με ένταλμα σύλληψης, για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού και χρυσαφικών από σπίτι στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας
Συνελήφθη, την 28-05-2016 το απόγευμα  στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 37χρονος ημεδαπός Ρομά, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Πρέβεζας, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε την 15-02-2015 σε σπίτι στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας. Ειδικότερα, ο 37χρονος αναζητούνταν διότι από κοινού με 38χρονο ημεδαπό Ρομά, ο οποίος συνελήφθη προχθές (27-05-2016) στην Κέρκυρα, αφού παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο παράθυρο μονοκατοικίας στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά (σχετικό το από 27-05-2016 Δελτίο Τύπου μας). Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: