ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήμος Ηγουμενίτσας : ‘’ Βιβλιάρια Ανασφαλίστων ‘’



Σουλούπι, μπόι, μικρομεσαίο, ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.
Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
Κι από προσπάππου κι από παππού συγχρόνως μπούφος και αλεπού. : ( Γεώργιος Σουρής )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Δήμος Ηγουμενίτσας : ‘’ Βιβλιάρια Ανασφαλίστων  ‘’


















Από 04-04-2016, παύει η έκδοση ή θεώρηση βιβλιαρίου για τους ανασφάλιστους πολίτες. Τα βιβλιάρια που δεν έχουν λήξει η ισχύς τους εξακολουθούν να ισχύουν για το χρονικό διάστημα που θεωρήθηκαν από τη Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσας.Σύμφωνα με την αρίθμ. 25132/4-4-2016 ΚΥΑ «Ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της πρόσβασης των ανασφάλιστων στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας» οι ανασφάλιστοι πολίτες δικαιούνται απ’ ευθείας πρόσβαση στο ΕΣΥ με τη χρήση του ΑΜΚΑ.
O Αντιδήμαρχος ,Ελευθέριος Κώστας

Σύλληψη ημεδαπού στα Ιωάννινα, για κατοχή ναρκωτικών στα Ιωάννινα

















Συνελήφθη, την 04-05-2016 το βράδυ στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους (1,6) γραμμαρίων. Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στα Ιωάννινα


















Συνελήφθη, την 04-05-2016 το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν οκτώ καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης ενός έτους  και εννέα μηνών καθώς και χρηματικής ποινής (1.800) ευρώ, για παραβάσεις  υγειονομικών διατάξεων και της νομοθεσίας περί επιταγών.

Εκδήλωση «Μνήμης και Τιμής» για τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου























Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «Μνήμης και Τιμής» για την ημέρα λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και την μεγάλη Νίκη των Λαών της Ευρώπης κατά του Φασισμού την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 και ώρα 20:15 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου.Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
• Χαιρετισμό από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας .
• Χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας .
• Παρουσίαση εργασίας των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου με θέμα: «Η λεηλασία των έργων τέχνης στον Πόλεμο».
• Προβολή αφιερώματος για τον  Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
• Παρουσίαση χορευτικών από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Γραικοχωρίου.
-Θωμάς Πιτούλης,Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας
-Ιωάννης Λώλος,Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
-Ελένη Βρύση , Πρόεδρος Δ.Κ. Γραικοχωρίου
-Γεώργιος Ματρακούκας , Πρόεδρος Φ.Σ. Γραικοχωρίου .

Συνελήφθησαν δύο άτομα στα Ιωάννινα, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων
















Συνελήφθησαν, την 04-05-2016 το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 55χρονος ημεδαπός και ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.Ειδικότερα, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν διότι στην κατοχή τους καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν προσωρινά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
•δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (20,7) γραμμαρίων
•μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (0,8) γραμμαρίων και
•ένας σουγιάς με υπολείμματα ηρωίνης
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Ανάλογες του 2015 οι θέσεις των φετινών προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στη Θεσπρωτία



















Απάντηση σε Ερώτηση του Β. Γιόγιακα
Ανάλογες των περυσινών θα είναι οι θέσεις εργασίας στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του 2016 για τους τρεις Δήμους του Νομού Θεσπρωτίας. Αυτό αναφέρεται σε απάντηση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σε Ερώτηση του Β. Γιόγιακα με την οποία ζητούσε πληροφόρηση για την επέκταση του προγράμματος σε όλους τους δήμους της χώρας, εκτός των 51 που περιλαμβάνονται στις δύο πρώτες φάσεις.Στην απάντηση αναφέρεται ότι στην τρίτη φάση του προγράμματος που αφορά τους υπόλοιπους 274 δήμους, μεταξύ των οποίων και οι δήμοι Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών, θα ωφεληθούν συνολικά 23.000 άνεργοι, με το κόστος να έχει προϋπολογιστεί στα 150 εκατ. ευρώ που θα καλυφθούν από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους.  Δεν αναφέρεται, ωστόσο, πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η προκήρυξη των θέσεων και εάν αυτή θα γίνει ταυτόχρονα για όλους τους δήμους της τρίτης φάσης ή σταδιακά.  Να σημειωθεί επίσης ότι οι 23.000 θέσεις εργασίας που προορίζονται για τους υπόλοιπους 274 δήμους είναι μόλις 3.500 περισσότερες από τις 19.500 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί για τους πρώτους 51 δήμους.  

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στην Αμφιθέα  Άρτας

















Για τη διάπραξη της συγκεκριμένης κλοπής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού Ρομά .Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας υπόθεση κλοπής από σπίτι, που έγινε την 04-05-2016 το μεσημέρι στην Αμφιθέα Άρτας και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 37χρονου ημεδαπού Ρομά.Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, χθες το μεσημέρι στην Αμφιθέα Άρτας, ο 37χρονος μαζί με έναν συνεργό του, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι 81χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση  9η έτους 2016


















Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 11η του μηνός Μαίου του έτους 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19: 00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1.Αποδοχή Επιχορηγήσεων - Έγκριση Αναμόρφωσης  προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2016.
- Εισηγητές: Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παππά – Μάλλιου  Ουρανία & Μποροροδήμος Ιωάννης
2.Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης Α΄ Tριμήνου έτους 2016 ,Έσοδα - Έξοδα Δήμου Φιλιατών.
-Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
3.Έγκριση μετακίνησης και οδοιπορικών εξόδων του κ. Δημάρχου για τη μετάβασή του στην Αθήνα , έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης.
-Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
4.Αποδοχή παραίτησης μέλους της Επιτροπής Επίλυσης με συμβιβασμό φορολογικών διαφορών για το έτος 2016 (άρθρο 32 Ν.1080/80)  και ορισμός νέου μέλους ( Αριθμ. Απόφασης  82/2016 Δ.Σ )
-Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
5.Διαγραφή οφειλών μισθωμάτων.
-Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Κόρος Ιωάννης
6.Έγκριση ανταλλαγής αγροτεμαχίου στην Τ.Κ. Αετού .
-Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Κόρος Ιωάννης
7.Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2015  της  Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Εκπαίδευσης  Δήμου Φιλιατών.
Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
8.Έγκριση απόφασης Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας για κατανομή χρηματοδότησης στις σχολικές επιτροπές για λειτουργικές δαπάνες σχολικών μονάδων Β' τριμήνου 2016.
Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
9.Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου "Ενίσχυση ύδρευσης Ν. Θεσπρωτίας, Β υποέργο Δίκτυο Άγιος Νικόλαος έως γέφυρα Νεράιδα".
-Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
10.Έγκριση τροποποιημένης μελέτης & καθορισμός τρόπου υλοποίησης του έργου "Συντήρηση - Βελτίωση οδικού δικτύου του Δήμου Φιλιατών Νομού Θεσπρωτίας".
Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
11.Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου "Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην ΤΚ Ασπροκκλησίου"
Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
12.Επιχορήγηση Αθλητικών Σωματείων.
Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
13.Παράταση ημερομηνίας λήξης χρηματικών καταλόγων ύδρευσης.
Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
14.Αποδοχή επιχορήγησης για το έργο:<< Υδροδότηση Κεστρίνης>>.
Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
15.Μεταφορά των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Φιλιατών ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ «Βοήθεια στο Σπίτι», με όλες τις δομές του «ΚΗΦΗ Κεστρίνης, ΚΗΦΗ Φιλιατών» και μεταφορά του αντίστοιχου προσωπικού με την ίδια σχέση εργασίας.
Εισηγητής : Α/δήμαρχος  κ. Παππά Ουρανία.                                        
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Γκίζας Ν.  Χρήστος




Δεν υπάρχουν σχόλια: