ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ



Είναι γνωστόν ότι εις την συνδρομήν των προστατίδων Δυνάμεων προσέφυγε πάντοτε η Ελλάς και διά το ψύλλου πήδημα  :  ( Ελευθέριος Βενιζέλος )

ΘΕΜΑΤΑ…@...


ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
















Η Περιφέρεια Ηπείρου σας προσκαλεί την 1η Ιουνίου 2016 ημέρα Τετάρτη στις 12 μμ στην εκδήλωση το̟ποθέτησης του πρώτου αυτόματου εξωτερικού α̟πινιδωτή, στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσ̟πρωτίας στην Ηγουμενίτσα (Αγίων Αποστόλων 5).Ο απινιδωτής είναι ευγενική δωρεά του Συνδέσμου Συνταξιούχων ,δημοσίων Υ̟παλλήλων Ν. Θεσπρωτίας.
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου : Αλέξανδρος Καχριμάνης
Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας : Θωμάς Πιτούλης


ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας
















Υπογράφηκε σήμερα, 23 Μαΐου 2016 το Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Ηγουμενίτσας και του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας από τον Δήμαρχο, κ. Ιωάννη Λώλο και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος κ. Ανδρέα Νταή.Το  εν λόγω πρωτόκολλο μεταξύ άλλων εστιάζει στη δημιουργία μιας βιώσιμης σχέσης μεταξύ του Δήμου και του ΟΛΗΓ Α.Ε., στη διενέργεια κοινού σχεδιασμού εποικοδομητικών αναπτυξιακών πολιτικών, καθώς και στην από κοινού επίλυση   προβλημάτων των πολιτών, σχετικών με την λειτουργία του λιμανιού.Για πρώτη φορά ο Δήμος Ηγουμενίτσας και ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας θέτουν τις βάσεις για μια σχέση συνεργασίας με την υπογραφή ενός αναπτυξιακού συμφώνου.                             
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας


ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Γαλάζιες σημαίες 

















Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι παραλίες του Δήμου μας, Δρέπανο και Μέγα Άμμος βραβεύθηκαν με γαλάζιες σημαίες χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος με αφορμή τη βράβευση, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση : Με χαρά πληροφορήθηκα ότι οι παραλίες του Δρεπάνου και της Μέγα Άμμου βραβεύθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά, με γαλάζιες σημαίες. Ο Δήμος διαθέτει μερικές από τις καλύτερες παραλίες της χώρας μας τόσο από άποψη ομορφιάς τοπίου όσο και ποιότητας υδάτων.Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θέλω να τονίσω ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες ώστε σε κάθε παραλία του Δήμου μας να κυματίζει Γαλάζια σημαία.  
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθη 82χρονος ημεδαπός στη Λούτσα Πρέβεζας για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία


















Συνελήφθη, την 24-05-2016 αργά το απόγευμα στη Λούτσα Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 82χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στη Λούτσα Πρέβεζας, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 82χρονο καθώς και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
• ένα πιστόλι, διαμετρήματος 7,65 mm, με δύο γεμιστήρες με δεκατρία φυσίγγια.
• ένα πιστόλι κρότου, διαμετρήματος 8mm, με ενσωματωμένη γεμιστήρα.
• ογδόντα εννέα (89) φυσίγγια διαμετρήματος 7,65 mm .
• έξι (6) αβολίδωτα φυσίγγια των 8 mm .
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή – οπλοφορία στο Καραδήμας Ιωαννίνων
Συνελήφθη, 24-05-2016 το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, ένας 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή – οπλοφορία, άσκοπους πυροβολισμούς, παρακώλυση συγκοινωνιών, απειλή και εξύβριση.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 57χρονος χθες το απόγευμα στο χωριό Καραδήμας Ιωαννίνων, προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς και παρεμπόδισε την κυκλοφορία οχημάτων σε κοινοτική οδό. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 57χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•ένα αεροβόλο όπλο και
•ένα πιστόλι απομίμηση ( replica )
Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος  δύο υπηκόων Αλβανίας, 29 και 24 ετών, στα Ιωάννινα για κλοπή τροχοφόρου
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας, ενός 29χρονου άνδρα και μίας 24χρονης γυναίκας, για κλοπή τροχοφόρου. Ειδικότερα, χθες το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων κατελήφθησαν οι δύο δράστες να έχουν στην κατοχή τους δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 16-01-2016 στο Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών Αττικής.Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων των δραστών προέκυψε ότι σε βάρος του 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη, εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινςή (300) ευρώ, για παραβάσεις του ΚΟΚ.Η κλεμμένη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε προκειμένου αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.Ο 29χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την 24-05-2016 το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων, ένας 43χρονος ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης έξι μηνών, για σωματικές βλάβες από αμέλεια.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: