ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας στη Γλυκή Παραμυθιάς Θεσπρωτίας



Αλήθεια που χρειάζεται απόδειξη είναι μισή αλήθεια  :  ( Ομάρ Καγιάμ )

ΘΕΜΑΤΑ…@...
                   
Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας στη Γλυκή Παραμυθιάς Θεσπρωτίας 


















Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας άνδρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε ακέφαλο την 09.05.2016 τα ξημερώματα, σε στάβλο ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού, στη θέση «Ποταμιά» Γλυκής Παραμυθιάς.Από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η σορός ανήκει σε 26χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας. Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής καθώς και κλιμάκια των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Εκδηλώσεις της Περιφέρειας Ηπείρου για την προβολή των συγχρηματοδοτούμενων έργων


















Η Περιφέρεια Ηπείρου και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020» συμμετέχουν στην πανευρωπαϊκή καμπάνια «Europe in my Region 2016» για την προβολή των συγχρηματοδοτούμενων έργων στους πολίτες, ώστε να αναδειχθούν τα αποτελέσματα, τα οφέλη και οι ευκαιρίες τους στην καθημερινότητά των πολιτών. Η πρωτοβουλία επικεντρώνεται στο άνοιγμα των έργων στους πολίτες, στην παρουσίαση τους με εκδηλώσεις κοινωνικού, εκπαιδευτικού, αθλητικού χαρακτήρα, με τη συμμετοχή των πολιτών. Η πανευρωπαϊκή καμπάνια «Europe in my Region 2016» περιλαμβάνει Εκδηλώσεις Προβολής των έργων (υπό τον τίτλο «Open EU Project Days»), Κυνήγι Θησαυρού, Διαγωνισμό Φωτογραφίας, και Blogging Campaign. Η προβολή των συγχρηματοδοτούμενων έργων Επιχειρησιακού Προγράμματος περιόδου 2007-2013 θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-22 Μαΐου 2016 με δράσεις προβολής με αφίσες και βίντεο σε χώρους πολιτισμού στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες. Συγκεκριμένα, οι χώροι προβολής είναι στο Κάστρο Ιωαννίνων, στο Κάστρο Άρτας, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης.Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου (http://www.peproe.gr/m-bulleting/m-news/220-open_eu_projectdays.html) και στο site συμμετοχής της Ελλάδας https://www.espa.gr/el/Pages/EuropeInMyRegion.aspx.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS











 



Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στη Φιλοθέη Άρτας
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 24χρονος ημεδαπός.Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, υπόθεση κλοπής από σπίτι  στη Φιλοθέη Άρτας.Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 24χρονου ημεδαπού, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 14 έως 15-12-2015, σε σπίτι στη Φιλοθέη Άρτας, όπου αφαιρέθηκαν κοσμήματα.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης  σε  εξοχική κατοικία  στο Αηδονοχώρι Ιωαννίνων
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο υπήκοοι Αλβανίας.Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση διάρρηξης σε εξοχική κατοικία  στο Αηδονοχώρι Ιωαννίνων.Σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής, σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 26 και 25 ετών, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκονται σε διάρρηξη, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 27 έως 28-02-2016, σε εξοχική κατοικία, ιδιοκτησίας 43χρονης ημεδαπής, στο Αηδονοχώρι Ιωαννίνων.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας.
Συνελήφθη 25χρονη  ημεδαπή για κατοχή ηρωίνης στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας
Συνελήφθη, την 09-05-2016 το μεσημέρι στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 25χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών.Συγκεκριμένα, η αυτόφωρη σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, μετά από έλεγχο που έγινε στην 25χρονη, η οποία επέβαινε σε λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Άρτα, όταν στην κατοχή της βρέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (13,28) γραμμαρίων. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή από σπίτι στα Ιωάννινα
Στη σύλληψη δύο ημεδαπών που αφαίρεσαν κοσμήματα από σπίτι στα Ιωάννινα, προχώρησαν αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, όταν έπειτα από αναζητήσεις, τους εντόπισαν την 09-05-2016 το μεσημέρι στο Πέραμα Ιωαννίνων.Πρόκειται για δύο ημεδαπούς Ρομά, ηλικίας 35 και 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή.Ειδικότερα, την 09-05-2016 το μεσημέρι, ο 35χρονος δράστης αφού εισήλθε από ανοικτή μπαλκονόπορτα, σε σπίτι στα Ιωάννινα, αφαίρεσε χρυσά κοσμήματα και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τον ανέμενε ο 23χρονος συνεργός του.Εκδόθηκαν αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην περιοχή του Περάματος Ιωαννίνων το όχημα διαφυγής των δραστών και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη δύο ημεδαπών στα Ιωάννινα για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες (09-05-2016) το βράδυ στα Ιωάννινα,  στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 33 και 28 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή.Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, οι δύο δράστες αφαίρεσαν από την τσάντα 30χρονης ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των (260) ευρώ.Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τους δύο δράστες και να τους συλλάβουν.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και τριών μηνών, για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλωνΣυνελήφθη, την 09-05-2016 το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. Συγκεκριμένα, σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και τριών μηνών, για εισαγωγή, μεταφορά, αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράνομη κατοχή όπλων. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σύλληψη αλλοδαπής για κατοχή λαθραίου καπνού στο Κομπότι Άρτας
Συνελήφθη, την 10-05-2016 μετά τα μεσάνυκτα στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, μία 49χρονη υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση  του Τελωνειακού Κώδικα.Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατελήφθη η 49χρονη να κατέχει τρεις συσκευασίες που περιείχαν λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (1.500) γραμμαρίων.Ο λαθραίος καπνός κατασχέθηκε.Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.
Σύλληψη αλλοδαπού  για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, την 10-05-2016 μετά τα μεσάνυκτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 32χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στον 32χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του (103) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ήχου (CD) και (94) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας και ήχου (DVD), που προόριζε προς πώληση και οι οποίοι δεν έφεραν την προβλεπόμενη συσκευασία και την ειδική ταινία ασφάλειας και γνησιότητας. Οι ψηφιακοί δίσκοι κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, σήμερα (10-05-2016) μετά τα μεσάνυκτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (3,9) γραμμαρίων.























Δεν υπάρχουν σχόλια: