ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΟΡΤΕΣ ΣΟΥΛΙΟΥ 2016



Η ελπίδα με τόλμη είναι ελευθερία. Η ελπίδα με αμφιβολία είναι δειλία. Η ελπίδα με φόβο είναι αδυναμία : ( Γκιόργκι Γκουρτζίεφ )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

ΕΟΡΤΕΣ ΣΟΥΛΙΟΥ 2016







 





Τριήμερες εκδηλώσεις σε Σούλι και Παραμυθιά Θεσπρωτίας.Στις 29 Μαΐου 2016, ημέρα Κυριακή, στον ιστορικό χώρο του Σουλίου,θα λάβουν χώραν εορταστικές εκδηλώσεις σε ανάμνηση του ολοκαυτώματος του Σουλίου και της αυτοθυσίας του καλόγερου Σαμουήλ και των Σουλιωτών, υπέρ της ελευθερίας.

Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας : «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές, ματαίωση δράσης»



















Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας σας ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη, για το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 και ώρα 9:00, δράση «Γνωριμία με τον αρχαίο Θύαμι», σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας – «ΑΡΙΑΔΝΗ» και τον Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, ματαιώνεται λόγω προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών.Οι υπόλοιπες δράσεις της πανελλήνιας εκστρατείας «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» θα υλοποιηθούν κανονικά, όπως έχουν προγραμματιστεί.Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2665.0.28539, 21417 και 29177 (Γκάνια Χριστίνα, αρχαιολόγος, Βασιλειάδης Στέφανος, αρχαιολόγος) ή τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις efathe@culture.gr, amig@culture.gr.
                                                                           
ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
















ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (24-05-2016) ΚΑΙ ΩΡΑ 10.00, ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ "ΠΑΝΘΕΟΝ", ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθη, την 18-05-2016 το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή λαθραίου καπνού στην Εθνική Οδό
Συνελήφθη, την 18-05-2016 το απόγευμα στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Άρτας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε λαθραίο καπνό, βάρους (450) γραμμαρίων.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την 18-05-2016 το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Πταισματοδικείου Ιωαννίνων, για παράβαση του ΚΟΚ.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την 18-05-2016 το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 17χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, την 18-05-2016 το απόγευμα, ο 17χρονος πλησίασε 14χρονο ημεδαπό σε προαύλιο χώρο σχολείου και με το πρόσχημα ότι ήθελε να τηλεφωνήσει, του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο.Στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκε το κλεμμένο τηλέφωνο και αποδόθηκε στον παθόντα.
Εξιχνιάστηκαν  δύο υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων  στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Άρτα
Συνελήφθη για τις υποθέσεις αυτές, ένας 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Άρτα.Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη την 19-05-2016 το μεσημέρι στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άρτας, ένας 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 22χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 19-05-2016, διέρρηξε δύο φορές τα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Άρτα, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό και τριάντα οκτώ (38) δωροεπιταγές.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συλλήψεις τριών ατόμων στην Κακαβιά Ιωαννίνων και στην Κοκκινιά Θεσπρωτίας, για καταδικαστικές αποφάσεις και παραβίαση δικαστικής απόφασης
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο στην Κακαβιά Ιωαννίνων και στην Κοκκινιά Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, τρία άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις και παραβίαση δικαστικής απόφασης.Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
•Σήμερα (20-05-2016) τα ξημερώματα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων, με συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή (800) ευρώ, για παραβάσεις του ΚΟΚ.
•Σήμερα (20-05-2016) τα ξημερώματα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
•Xθες (19-05-2016) το πρωί στην Κοκκινιά Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, ένας 64χρονος ημεδαπός, για παραβίαση δικαστικής απόφασης που αφορά παύση λειτουργίας κτηνοτροφικής εγκατάστασης.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.












Δεν υπάρχουν σχόλια: