ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

( Π.Α.Κ.Π.ΠΟ ) ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : ‘’ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 ‘’



Είναι σπάνια η συνύπαρξη ομορφιάς και αγνότητας  : ( Γιουβενάλης )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

( Π.Α.Κ.Π.ΠΟ ) ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : ‘’ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 ‘’

















Το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας προσκαλεί όλες τις μουσικές ομάδες (μπάντες, μουσικά σχήματα), θεατρικές ομάδες, σχολές χορού, και όποιες άλλες ομάδες επιθυμούν να καταθέσουν τις προτάσεις-αιτήματά  τους αναλυτικά για τις εκδηλώσεις «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016».Οι προτάσεις θα γίνονται γραπτώς στο γραφείο του Τμήματος  Αθλητισμού – Πολιτισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. (Ελευθερίας 7, Παλιό Δημαρχείο, 1ος όροφος  και στον     κ. Γιαννακό Αλέξανδρο από τις 19/05/2016 έως και 03/06/2016.ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ:  Γιαννακός Αλέξανδρος 2665360019
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. : Γεράσιμος Φουσέκης

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ

















ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΤΑΣ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΧΘΕΣ (18-05-2016) ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΦΩΚΙΔΑΣ, ΑΛΛΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΡΟΜΑ( 18,22,18 ΚΑΙ 22 ΕΤΩΝ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ (17-05-2016) ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ 8Ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΤΑΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΥΟ ΗΜΕΔΑΠΩΝ.ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ (18.890) ΕΥΡΩ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ.

Διοργάνωση Θεματικού Εργαστηρίου για τη βέλτιστη αξιοποίηση και την ορθή διαχείριση ευρωπαϊκών πόρων στις 23 & 24 Μαΐου στο πλαίσιο του έργου AdriGov














Ένα σημαντικό Θεματικό Εργαστήριο διοργανώνεται από την Περιφέρεια Ηπείρου την Δευτέρα και Τρίτη 23-24 Μαΐου 2016 στα Ιωάννινα στο πλαίσιο του έργου AdriGov, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων.Το «Θεματικό Εργαστήριο για τη βέλτιστη αξιοποίηση και την ορθή διαχείριση ευρωπαϊκών πόρων» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Μαΐου 2016 με βασικές θεματικές:
Την υλοποίηση έργων στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (βασικοί όροι, σύμβαση επιχορήγησης, σύμφωνο εταιρικής σχέσης, αρμοδιότητες εταίρων)
Τη διαχείριση Ομάδας Έργου σε πρακτικό επίπεδο μέσω ασκήσεων
Τη διαχείριση έργου (project management) σε θεωρητικό επίπεδο, αναλύοντας βασικές έννοιες, προβλήματα έργων, κύκλο ζωής έργου, οικονομική και χρονική προσέγγιση έργου
Τη διαχείριση έργου σε πρακτικό επίπεδο μέσω ασκήσεων
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο GRAND SERAI Congress and Spa στα Ιωάννινα και απευθύνεται σε στελέχη και εκπροσώπους φορέων και οργανισμών, επαγγελματίες, φοιτητές και μεμονωμένα άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται σε συναφείς τομείς.
Λίγα λόγια για το έργο «ΑdriGov».Το έργο «Επιχειρησιακό Σχέδιο για τη Διακυβέρνηση της Αδριατικής»/ «Adriatic Governance Operational Plan» και ακρωνύμιο AdriGov υλοποιείται στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA «Αδριατική» και εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Οικονομική, κοινωνική και θεσμική συνεργασία», Μέτρο 1.4. «Θεσμική συνεργασία» με συνολικό προϋπολογισμό τρία εκατομμύρια εκατό εβδομήντα έξι χιλιάδες εξακόσια εβδομήντα οκτώ ευρώ και εννέα λεπτά (3.176.678,09€) και συγχρηματοδότησή από το Μηχανισμό Προενταξιακής Βοήθειας/ IPA (85%) και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών (15%).
Το έργο AdriGov αναμένεται  να συνεισφέρει σημαντικά στην ενδυνάμωση της συνεργασίας Αδριατικής - Ιονίου θέτοντας δύο βασικούς στόχους:
•την προώθηση της υιοθέτησης ενός καινοτόμου και συμμετοχικού επιχειρησιακού σχεδίου διακυβέρνησης για την Αδριατική, ικανό να λειτουργήσει ως ένα αποτελεσματικό μοντέλο διακυβέρνησης για την περιοχή και
•την υλοποίηση δράσεων μεταφοράς γνώσης, πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης στους τομείς της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και της Ευρωπαϊκής Ένταξης, αποβλέποντας στη βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των εκπροσώπων των εμπλεκόμενων τοπικών και περιφερειακών αρχών.

Εκδηλώσεις την Παρασκευή 20 Μαϊου 2016 στα Ιωάννινα για την θαλασσαιμία























Στα Πλαίσια της Παγκόσμιας  Ημέρας Θαλασσαιμίας o Αντιαναιμικός  Σύλλογος Ιωαννίνων σε συνεργασία με την   Φ.Ο.Ε.Α. (Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) τους Συλλόγους και Φορείς Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ε. Ιωαννίνων, το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων και με την  στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου,  διοργανώνει εκδηλώσεις την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΙΟΥ 2016 με Θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
1- ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤOΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 10:00 – 14:00.
2- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜ. ΧΑΤΖΗ (Παλιά Σφαγεία) ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00.
Θα μιλήσουν οι:
Καραπέδη Ελένη (Φ.Ο.Ε.Α.) με θέμα: Αιμοδοσία και Εθελοντισμός
Μίχος Ανδρέας (Ιατρός Παθόλογος, τ. Δ/ντης Μ.Μ.Α. Κέρκυρας) με θέμα: Θαλασσαιμία χθες, σήμερα και αύριο.
Λεβεντοπούλου Νίκη (Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια NDI) με θέμα: Η ζωή με θαλασσαιμία.
Συντονίζει η δημοσιογράφος Γιώτα Σταύρου.
Η εκδήλωση  απευθύνεται στο ευρύ κοινό.  Η είσοδος είναι ελεύθερη.


                                                                           






Δεν υπάρχουν σχόλια: