ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

«ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020» : Συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή η πρωτοβουλία «Europe in my Region 2016»Το να διαβάζεις τα καλά βιβλία είναι σαν να συνδιαλέγεσαι με τους άριστους των περασμένων αιώνων :  ( Καρτέσιος )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

«ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020» : Συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή  η πρωτοβουλία «Europe in my Region 2016»
Μέχρι την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 συνεχίζεται η πρωτοβουλία  «Europe in my Region 2016» (Open EU Project Days), που διοργανώνουν η Περιφέρεια Ηπείρου και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020» σε συνεργασία με τις Εφορείες Αρχαιοτήτων. Στην Ήπειρο η πρωτοβουλία υλοποιείται στο Κάστρο Ιωαννίνων, στο Κάστρο Άρτας, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης,  με προβολή μέσω αφισών και βίντεο. Επίσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας βρίσκεται σε εξέλιξη Κυνήγι Θησαυρού, με τις πληροφορίες να διατίθενται είτε επί επιτόπου στους προαναφερόμενους χώρους, είτε στον δικτυακό τόπο https://www.espa.gr/el/Pages/EuropeInMyRegion.aspx#treasurehunt. Στόχος της πρωτοβουλίας «Europe in my Region 2016» είναι η προβολή των συγχρηματοδοτούμενων έργων και η ανάδειξη των αποτελεσμάτων και των ευκαιριών τους στην καθημερινότητά των πολιτών.Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου (http://www.peproe.gr/m-bulleting/m-news/220-open_eu_projectdays.html) και στο site συμμετοχής της Ελλάδας https://www.espa.gr/el/Pages/EuropeInMyRegion.aspx.  Εξετάσεις α) φυσικού νοσοκομείου-ακτινοφυσικού ιατρικής, και β) φυσικού νοσοκομείου εκτός περιοχής ιοντιζουσών ακτινοβολιών.
Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για συμμετοχή στις εξετάσεις
α)ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ- ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ και
β) ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΟΝΤΙΖΟΥΣΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ IOYNIOY 2016  είναι από Δευτέρα 23-05-2016 έως και Παρασκευή 03-06-2016.
Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά, τα οποία έχουν καθοριστεί με την αριθ.Υ7α/Γ.Π. οικ.13475/11-2-2014 υποβάλλονται στις κατά τόπους Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και  Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων. Για κάθε επάγγελμα απαιτείται ξεχωριστή αίτηση συνοδευόμενη με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και στις εξής ημερομηνίες:
Α. ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ-ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Οι εξετάσεις  θα πραγματοποιηθούν  στην Ιατρική Σχολή Αθηνών-Εργαστήριο  Ιατρικής Φυσικής –κτίριο Ανατομίας   (Μικράς Ασίας 75,  Γουδή) την ΠΕΜΠΤΗ 23-06-2016 και ώρα 10.00π.μ
Β. ΦΥΣΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΙΟΝΤΙΖΟΥΣΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ
Οι εξετάσεις  θα πραγματοποιηθούν  στην Ιατρική Σχολή Αθηνών-Εργαστήριο  Ιατρικής Φυσικής –κτίριο Ανατομίας   (Μικράς Ασίας 75, Γουδή) την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-06-2016 και ώρα 10.00 π.μ.
Υποψήφιοι, που επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις και είχαν γίνει δεκτοί για εξετάσεις κατά τη δημοσίευση του Ν. 4058/2012 και είχαν δοκιμασθεί με επιτυχία έστω και σε ένα μάθημα ή έχουν δοκιμασθεί με επιτυχία σε ένα μάθημα μετά την δημοσίευση του Ν. 4058/2012, δεν θα καταθέσουν εκ νέου δικαιολογητικά. Απαιτείται η υποβολή μόνο σχετικής αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις. Όσοι υποψήφιοι δεν εμπίπτουν στην προαναφερόμενη κατηγορία υποχρεούνται στην υποβολή νέας αίτησης, μετά των απαραίτητων δικαιολογητικών όπως αυτά έχουν καθοριστεί στην Υ7α/ΓΠ.οικ. 13475/11-2-2014 εγκύκλιό μας.Αιτήσεις υποψηφίων, που έχουν υποβληθεί μέχρι τη δημοσίευση του Ν. 4058/2012 (22-3-2012), δεν ισχύουν.Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα:
1)         Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Ιωαννίνων
               –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26510-87131
2)         Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Άρτας
                –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26813-63512
3)         Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Θεσπρωτίας
4)              –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26650-99986 & 99984
5)         Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Πρέβεζας
                  –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26823-62113& 62112
6)         Υπουργείο Υγείας, Δ/νση Επαγγελματιών Υγείας 213-2161523 .

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στο 1ο Forum  Διαμόρφωσης της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής  για την Μακρο-Περιφέρεια Αδριατικής και Ιονίου

H Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος & Υποδομών Περιφέρειας Ηπείρου, κυρία Τατιάνα Καλογιάννη, εκπροσώπησε την Περιφέρεια Ηπείρου στο 1ο Forum για την Ευρωπαϊκή Στρατηγική της μακρο-περιφέρειας Αδριατικής - Ιονίου που πραγματοποιήθηκε στις 12 & 13 Μαΐου 2016 στο Dubrovnik Κροατίας.H εκδήλωση οργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Κροατική προεδρία, ενώ την έναρξη των εργασιών της διήμερης εκδήλωσης κήρυξε η Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική, Κα Corina Cretu. Η Αντιπεριφερειάρχης κα Τ. Καλογιάννη δήλωσε: «Από τον Νοέμβριο του 2011 η Περιφερειακή Αρχή της Ηπείρου συμμετέχει ενεργά στη συνδιαμόρφωση των προτεραιοτήτων της στρατηγικής της μακρο-περιφέρειας Αδριατικής – Ιονίου, πεπεισμένη ότι η στρατηγική αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα συνδεδεμένα, με αυτή, χρηματοδοτικά πλαίσια, θα προσδώσουν νέα ώθηση για συνεργασίες και επενδύσεις στους τομείς των υδατοκαλλιεργειών, της αλιείας, του περιβάλλοντος, των οδικών μεταφορών και του τουρισμού, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, με παράλληλη προστασία των οικοσυστημάτων της περιοχής, προσφέροντας στις τοπικές κοινωνίες και στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σχετικά, νέα πρόσθετα οφέλη» .Η κα Καλογιάννη συμπλήρωσε ότι: «Η Περιφέρεια Ηπείρου, μέσω της συστηματικής της δραστηριοποίησης στις διαδικασίες του οικονομικού πλαισίου αυτού, επιδιώκει κατ’ αρχάς και όχι αποκλειστικά:
1.Την ενσωμάτωση του παράκτιου οδικού Μεσογειακού Διαδρόμου (Mediterranean Corridor) από τη Rjieka Κροατίας – Bar Μαυροβουνίου – Durres Αλβανίας μέχρι Ηγουμενίτσα Ελλάδας, στο κεντρικό δίκτυο Διευρωπαϊκών Μεταφορών, με στόχο την πλήρη κατασκευή και τη θέση του σε λειτουργική διαθεσιμότητα το συντομώτερο δυνατόν.
2.Την δημιουργία δικτύων (networks) μεταξύ των Περιφερειών της μακρο-περιφέρειας για τη διαμόρφωση μιας κοινής αναγνωρίσιμης ταυτότητας (branding) της μακρο-περιφέρειας, όπως το δίκτυο των τουριστικών μαρίνων, των αρχαίων θεάτρων & κάστρων, των προστατευόμενων  περιοχών κτλ, ώστε κοινές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά, να διέπουν βιώσιμες, επιχειρηματικά, λειτουργικές μονάδες, υπό ανταγωνιστικό καθεστώς.
Για την εξασφάλιση της διαρκούς απαιτούμενης διοικητικής υποστήριξης των συμφερόντων της Περιφέρειας Ηπείρου, αλλά και για την γενικότερη γνώση των αναμενόμενων ωφελειών, την Αντιπεριφερειάρχη συνόδευσαν στην, εν θέματι, εκδήλωση:
•η Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου, κα Εύη Παπανικολάου,
•ο Προϊστάμενος της Α’ Μονάδας Α της Ειδικής Υπηρεσίας Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου, κος Νίκος Μπαλντογιάννης,
•η υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ηπείρου, κα Ελένη Καλαμπόκα,
•ο σύμβουλος της Αντιπεριφερειάρχη για θέματα εναρμόνισης στην Περιβαλλοντική Νομοθεσία, κος Γιάννης Παπαγιάννης, καθώς και
•ο εκπρόσωπος, εκ μέρους της Ένωσης Ξενοδόχων Π. Ε. Ιωαννίνων, κος Γιώργος Τάσσος.
Η Αντιπεριφερειάρχης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και τον κο Αποστόλη Αρλέτο, ο οποίος επέδειξε την απαραίτητη υπομονή και προσήλωση στους κανονισμούς οδικής κυκλοφορίας του παράκτιου διεθνικού οδικού δικτύου, κατά τη μετακίνηση των προαναφερόμενων, καθ’ ότι αυτή καλύφθηκε με ίδια (της Περιφέρειας Ηπείρου) μεταφορικά μέσα.

Συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε σωρεία καταδικαστικών Αποφάσεων Συνελήφθη, την 20-05-2016 το πρωί στο Κουκλέσι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, ένας 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δεκαεπτά (17) καταδικαστικές Αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Συγκεκριμένα ο 59χρονος είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης (17) ετών, (5) μηνών και δέκα (10) ημερών καθώς και συνολική χρηματική ποινή (3.673) ευρώ, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Περιφέρεια Ηπείρου : Η ΄Ηπειρος κέρδισε τις εντυπώσεις και στη Ρουμανία


Ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο προκάλεσε η παρουσίαση της Περιφέρειας Ηπείρου στο Βουκουρέστι, την Τρίτη 17 Μαΐου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για την κοινή προώθηση του τουρισμού και των τοπικών της προϊόντων.Το Ελληνο-Ρουμανικό  Parteneriat Επιχειρηματικών Συναντήσεων συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Ηπείρου ( η οποία όπως υπογραμμίστηκε ήταν η  πρώτη της Ελλάδος που προωθεί οργανωμένο άνοιγμα  της αγοράς στα Βαλκάνια), το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας στο Βουκουρέστι, το Γραφείο ΕΟΤ στο Βουκουρέστι με την υποστήριξη του Διμερούς Ελληνο-Ρουμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.Στην αντιπροσωπεία από την Περιφέρεια Ηπείρου, της οποίας επικεφαλής ήταν ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, συμμετείχαν 28 επιχειρήσεις από τον τουριστικό τομέα και τον κλάδο παραγωγής τροφίμων και ποτών, στελέχη της Περιφέρειας και οι Δήμαρχοι Νικολάου Σκουφά κ. Ευστ. Γιαννούλης και Γεωργίου Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος.Οι επιχειρηματίες είχαν τη δυνατότητα, αμέσως μετά την παρουσίαση της Ηπείρου, να  πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις με tour operators και με τους μεγαλύτερους ομίλους εταιριών, κατά τις οποίες εκδηλώθηκε στοχευμένο ενδιαφέρον για σύναψη συμφωνιών  διακίνησης τουριστών, όσο και για εμπορικές συναλλαγές.  Παράλληλα σε πολιτικό επίπεδο, ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης σε συναντήσεις που είχε με θεσμικούς παράγοντες της Ρουμανίας, συζήτησε τρόπους ευρύτερης συνεργασίας  στον τουρισμό και στην προώθηση των αγροτικών προϊόντων, επισημαίνοντας ιδιαίτερα την ποιότητα και την ταυτότητά τους. 
 Χαιρετισμοί
Στον χαιρετισμό του ο Έλληνας Πρέσβης στην Ρουμανία κ. Γρηγόριος Βασιλοκωνσταντάκης,  χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου, σημειώνοντας ότι υπάρχουν ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη διμερών εμπορικών σχέσεων αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για να προσελκύσει η Ήπειρος με τις μοναδικές ομορφιές μεγάλο αριθμό τουριστών από την Ρουμανία.Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο εκπρόσωπος του Δημαρχείου Βουκουρεστίου και Εκτελεστικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Εξωτερικών & Εθιμοτυπίας κ. Cătălin Grosu, ο Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Ρουμανίας κ. Liviu Moraru και ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ρουμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Σωτηρίου.
Ο Περιφερειάρχης
Στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στους δεσμούς της Ηπείρου με τη Ρουμανία, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός ότι "στο  Βουκουρέστι σε δύσκολες εποχές για το Ελληνικό έθνος έζησαν, έδρασαν και μεγαλούργησαν ορισμένοι από τους μεγάλους Ηπειρώτες Εθνικούς Ευεργέτες,  που στη συνέχεια στήριξαν την ανοικοδόμηση του Ελληνικού κράτους και την Ήπειρο ειδικότερα". Στη συνέχεια τόνισε ότι "Η  Ρουμανία αποτελεί για τους Ηπειρώτες έναν σταθερό προορισμό: Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα Πανεπιστήμιά της φοίτησε ένας σημαντικός αριθμός Ηπειρωτών φοιτητών, που σήμερα δραστηριοποιούνται με επιτυχία στους επαγγελματικούς τομείς που επέλεξαν. Η Ρουμανία αποτελεί επίσης έναν από τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς των Ηπειρωτών, έστω και αν μπορεί να  υπάρχει μια πρόσκαιρη κάμψη, λόγω και της οικονομικής κρίσης.  Αντίστοιχο ενδιαφέρον διαπιστώνεται όμως και για επίσκεψη Ρουμάνων πολιτών σε περιοχές της Ελλάδος και ιδιαίτερα της Ηπείρου. Τα τελευταία καλοκαίρια διαπιστώνεται ότι σημαντικός αριθμός τουριστών από τη Ρουμανία, περνά μέρος των διακοπών του στην Ήπειρο". Ο Περιφερειάρχης, συνεχίζοντας, κάλεσε τους Ρουμάνους να επιλέξουν την Ήπειρο για τις διακοπές τους, με συνδυασμένο πρόγραμμα που μπορεί  να καλύψει όλα τα ενδιαφέροντα, τόσο για καλοκαιρινό, όσο και για χειμερινό τουρισμό. Πρόσθεσε ότι η  Περιφέρειά μας είναι συνυφασμένη με την παραγωγή τοπικών προϊόντων, που κερδίζουν τις διεθνείς αγορές, αλλά και τα οποία έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν όσοι επισκέπτονται την Ήπειρο. "Για μας- πρόσθεσε- ο τουρισμός δεν είναι αυτοσκοπός: Επιδίωξή μας, είναι οι τουρίστες, οι επισκέπτες να γνωρίσουν τον πολιτισμό, τα προϊόντα μας, τα ήθη και τα έθιμά μας. Πρόκειται για ένα πεδίο που καλύπτει τα ενδιαφέροντα του συνόλου σχεδόν των τουριστών και ιδιαίτερα του φίλου Ρουμανικού λαού, που μπορεί να διαπιστώσει κοινά ενδιαφέροντα και κοινά στοιχεία που έχουν προκύψει στο πέρασμα των αιώνων".Καταλήγοντας ο Περιφερειάρχης, υπογράμμισε ότι "οι συνδυασμένες δράσεις οδηγούν κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερους επισκέπτες να γνωρίσουν τα "κρυμμένα μυστικά" της Ηπείρου. Οι εντυπώσεις και οι εμπειρίες που αποκτούν είναι ανεξάντλητες. Από τη δική μας πλευρά επιδιώκουμε ώστε ο κάθε επισκέπτης της  Περιφέρειάς μας, να αισθάνεται σα να βρίσκεται στην πατρίδα του και να γίνεται στη συνέχεια ο "πρεσβευτής" της Ηπείρου. Καλούμε λοιπόν τους Ρουμάνους φίλους μας, που μας ενώνουν κοινοί δεσμοί, να επισκεφτούν την Ήπειρο και  να απολαύσουν τις διακοπές τους  σε ένα φιλόξενο περιβάλλον".  
Hπειρωτικές γεύσεις
Μετά την παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος,    οι προσκεκλημένοι δοκίμασαν τοπικά εδέσματα και Ηπειρωτικά προϊόντα, με προσφορές και των επιχειρήσεων: Γαλακτοβιομηχανία "ΚΑΡΑΛΗΣ", Κτήμα Ευδοξία, Κτήμα Γκλίναβος, Τυροκομείο Ιδρύματος Τοσίτσα, Κατώγι- Αβέρωφ. Την προετοιμασία επιμελήθηκε το Τμήμα Μαγείρων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.Η εκδήλωση καλύφθηκε με εκτενείς αναφορές από τα Μ.Μ.Ε. της Ρουμανίας. Η επόμενη δράση της Περιφέρειας θα είναι η φιλοξενία και η ξενάγηση δημοσιογράφων και tour  operators από τις χώρες στις οποίες έγινε παρουσίαση της Ηπείρου.  Η Περιφέρεια Ηπείρου ευχαριστεί για την σημαντική βοήθεια που προσέφεραν, το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας μας στο Βοκουρέστι, το Γραφείο ΕΟΤ στο Βουκουρέστι, καθώς επίσης όλους τους επιχειρηματιες που συμμετείχαν στην αποστολή.Οι επιχειρήσεις που εκπροσωπήθηκαν στο Βουκουρέστι είναι οι εξής:
•Αρωματικά φυτά- βότανα Κομίνη & Komini Hearbs
•Κτήμα Γκλίναβος
•Φάρμα Μετσόβου
•Κτήμα Ευδοξία
•Παραδοσιακά ζυμαρικά Μονολίθι
•Κολιός φρούτα
•Γαλακτοβιομηχανία ΚΑΡΑΛΗΣ
•Δημήτριος Γιογλής Ο.Ε.- ελιές
•Ελιές Άρτας
•Τριανταφύλλου γλυκά
•ΑΣΕΑ Άρτας
•Κίτσος Αιθέρια έλαια
•Orini gea Highlandς
•Ένωση Ακτινιδίων Ηπείρου
•Κόνιτσα Mountain
•Small Papigo 1700
•Σπίτι του Ορέστη
•Αγροτουριστικά καταλύματα Άρτας "ο Άραχθος"
•Villa Ionio
•Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων
•Ένωση Ξενοδόχων Μετσόβου
•Kassaros travel
•Arhontariki Hotel
•Grand Forest


Δεν υπάρχουν σχόλια: