ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Υπουργός Υγείας: κανένα νέο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας



ΘΕΜΑΤΑ…@...

Υπουργός Υγείας: κανένα νέο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας
Απάντηση σε Ερώτηση του Β. Γιόγιακα






























Δεν προβλέπεται να παραδοθεί  νέο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, από τα 11 που έχει προγραμματιστεί να παραδοθούν στην Υγειονομική Περιφέρεια Ηπείρου, σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργού Υγείας σε σχετική ερώτηση του Β. Γιόγιακα. Στο κείμενο της απάντησης σημειώνεται ότι νέο όχημα προορίζεται για τις ανάγκες του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Ιωαννίνων ενώ η τελική κατανομή των 11 οχημάτων θα γίνει με βάση τις ανάγκες λειτουργίας του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια Ηπείρου. Επίσης ο Υπουργός Υγείας αμφισβητεί ότι υπάρχουν περιστατικά τα οποία εξυπηρετούνται μόνο από τους οδηγούς ασθενοφόρων του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας και χωρίς τη συνοδεία εξειδικευμένου νοσοκόμου και γιατρού, καθώς απαντά ότι η εξυπηρέτηση των ασθενών γίνεται πάντα με τη συνοδεία υγειονομικού προσωπικού του Κ.Υ. Ηγουμενίτσας."Ο Υπουργός Υγείας θεωρεί ότι ένα παλιό όχημα αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες ολόκληρου νομού, όταν το άλλο Κέντρο Υγείας στο Μαργαρίτι δε διαθέτει καν όχημα. Η πραγματικότητα όμως δε συμφωνεί μαζί του. Ας ρωτήσει τους πολίτες της Θεσπρωτίας και τους εργαζόμενους στα Κέντρα Υγείας του Νομού μας για τις πραγματικές συνθήκες και τα πραγματικά προβλήματα", δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ















 

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας  Β. Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση για τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν ενόψει του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας:«Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας για τη μαζική συμμετοχή τους στη διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο./ΟΝΝΕΔ, μελών των Τοπικών Επιτροπών και αντιπροσώπων στο επικείμενο Εθνικό Συνέδριο. Απέδειξαν το μεγάλο ενδιαφέρον τους για το νέο ξεκίνημα της παράταξής μας και έστειλαν μήνυμα απαξίωσης της σημερινής Κυβέρνησης.Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους, Στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή των εκλογών και, ασφαλώς, σε όσους και όσες εξελέγησαν.Όλοι μαζί, καλούμαστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εργαστούμε σκληρά για να χτίσουμε μια Νέα Δημοκρατία που θα εκφράζει όλο και περισσότερους πολίτες, μια Νέα Δημοκρατία που θα μπορεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα ζητήματα της χώρας».

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS 









 




Εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής μοτοσικλέτας στην Παραμυθιά
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου αλλοδαπού για κλοπή.Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς, υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή.Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος εμπλέκεται σε κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 27-08-2011 έως την 28-11-2011 στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Συνελήφθη 40χρονος υπήκοος Αλβανίας στα Ιωάννινα, για μεταφορά ενός μη νόμιμου μετανάστη
Συνελήφθη, την 05-04-2016 λίγο μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμου αλλοδαπού.Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 40χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας έναν 25χρονο ομοεθνή του, ο οποίος στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 40χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη δύο φυγόποινων στα Ιωάννινα
Συνελήφθησαν, την 04-04-2016 το βράδυ, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας  37 και 56 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
• Την το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης  δύο ετών και τριών μηνών  και χρηματικής ποινής (7.500) ευρώ, για επιταγές.
• Την το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστικά απόφαση  του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δώδεκα μηνών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί φορολογίας.Οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σύλληψη τριών ημεδαπών στα Ιωάννινα, για κατοχή   ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, την 04-04-2016 το βράδυ στα Ιωάννινα, σε δύο διαφορετικές υποθέσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 30, 33 και 34 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες περιέχουσες μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.





Δεν υπάρχουν σχόλια: