ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ : « Βραδιά έντεχνης μουσικής »



Όποτε με προσβάλει κάποιος, προσπαθώ να ανυψώσω την ψυχή μου τόσο ψηλά, ώστε η προσβολή να μην τη φτάνει : ( Καρτέσιος )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ : « Βραδιά έντεχνης μουσικής »























Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο φιλοξενίας της περιοδικής έκθεσης "ΗΧΟΙ ΑΡΧΑΙΩΝ", σας προσκαλεί, τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 και ώρα 7.30 μ.μ., στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας σε μία βραδιά έντεχνης μουσικής.Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύγχρονο Ωδείο Ηγουμενίτσας.Το πρώτο μέρος του μουσικού προγράμματος είναι αφιερωμένο στον Μάνο Χατζηδάκη,ενώ το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει έργα των Δ. Παπαγιανόπουλου, Π. Γαβαλά, Στ. Κουγιουμτζή, Μ. Πλέσσα, Στ. Ξαρχάκου, Γ. Χατζηνάσιου.Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη .Μέχρι την Τρίτη 31 Μαΐου 2016, παρατείνεται η λειτουργία της έκθεσης "ΗΧΟΙ ΑΡΧΑΙΩΝ", που φιλοξενείται στην αίθουσα "Σωτήρης Δάκαρης" στο ισόγειο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας από τις 16 Δεκεμβρίου 2015.
O Προϊστάμενος της Εφορείας : Ιωάννης Χουλιαράς, Aρχαιολόγος

Συνάντηση των Δήμων με τις διοικήσεις των Οργανισμών Λιμένων και τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ  











 




Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για τον συντονισμό των Δήμων με Οργανισμούς Λιμένων στην επικράτεια τους και προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα ζητήματα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, κοινή συνάντηση μεταξύ των Δήμων και των αντίστοιχων Οργανισμών Λιμένων στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ στην Αθήνα.Η συνάντηση επικεντρώθηκε στα θέματα που έχουν τεθεί με το κοινό πλαίσιο διεκδικήσεων των Δήμων και στα οποία εμπλέκεται το ΤΑΙΠΕΔ, όπως οι χερσαίες ζώνες που δεν χρησιμοποιούνται για λιμενικές δραστηριότητες, η επαναφορά του μέτρου των ανταποδοτικών τελών προς τους Δήμους, καθώς και η συμμετοχή των Δήμων στα Διοικητικά Συμβούλια των Οργανισμών Λιμένων. Απόρροια της συνάντησης ήταν να τεθεί ένα χρονοδιάγραμμα προκειμένου οι Δήμοι και οι αντίστοιχοι Οργανισμοί Λιμένων μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να καταγράψουν τα προβλήματα και να βρουν τις κοινές γραμμές προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επίλυσης. Θα ακολουθήσουν και νέες συναντήσεις προκειμένου να εξειδικευθούν για κάθε περίπτωση οι προτεινόμενες λύσεις στα ειδικά προβλήματα.Τον Δήμο Ηγουμενίτσας εκπροσώπησαν στη σύσκεψη, λόγω της ασθένειας του Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήριος Μήτσης και ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Δήμου κ. Γεώργιος Β. Ντάνης. Στη Συνάντηση ήταν επίσης παρόντες ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, οι Δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης κ. Βασίλειος Λαμπάκης, Καβάλας κα. Δήμητρα Τσανάκα, Ραφήνας - Πικερμίου κ. Βασίλειος Πιστικίδης, Ελευσίνας κ. Γεώργιος Τσουκαλάς, Κέρκυρας κ. Κωνσταντίνος Νικολούζος, Βόλου κ. Θάνος Θεοδώρου, Λαυρίου κ. Δημήτριος Λουκάς, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Ιωάννης Αναστασάκης, Ελευσίνας κ. Μαυρογιάννης Αθανάσιος και Κέρκυρας κ. Νικόλαος Αναστασόπουλος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βόλου κ. Στέλιος Διαμαντίδης. Και οι Προέδροι των Οργανισμών Λιμένων Ηγουμενίτσας κ. Ανδρέας Νταής, Κέρκυρας κ. Σπυρίδων Στεφανίδης, Λαυρίου κ. Εμμανουήλ Μαραγκουδάκης, Βόλου κ. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, Πάτρας κ. Νικόλαος Κοντοές, Ελευσίνας κ. Μιχαήλ Σπυρίδων, Καβάλας κ. Χρήστος Ηλιάδης, Ηρακλέιου κ. Απόλλων Φιλιππής, Ραφήνας κ. Γεώργιος Ορκόπουλος και Αλεξανδρούπολης κ. Χρήστος Δούκας.
Let’s do it Greece 2016
Την Πέμπτη 07 Απριλίου 2016 και ώρα 20:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση φορέων και εθελοντών, προκειμένου να συνταχθεί το πρόγραμμα για το Let’s do it Greece 2016 στο Δήμο μας.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας





Δεν υπάρχουν σχόλια: