ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Σημαντικό σεμινάριο για τον Αυτισμό από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου με δωρεάν συμμετοχή



Διαβολήν μίσει.μτφρ: να μισείς τη συκοφαντία :  ( Περίανδρος )


ΘΕΜΑΤΑ…@...

Σημαντικό σεμινάριο για τον Αυτισμό από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου με δωρεάν συμμετοχή






















Ακόμη μία σημαντική πρωτοβουλία από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, ειδικό κέντρο Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής, που διοργανώνει το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στα Ιωάννινα το δωρεάν επιστημονικό σεμινάριο με θέμα: «Αυτισμός. Στρατηγικές πρόληψης και αντιμετώπισης συμπεριφορών στο φάσμα του Αυτισμού». Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Φωτεινή Μιδούχα, η οποία είναι πιστοποιημένη αναλύτρια συμπεριφοράς (BCBA) και πρώην συνεργάτιδα του Πανεπιστημίου Ουαλίας, στη Μεγάλη Βρετανία.Το σεμινάριο εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου για την ενημέρωση και εκπαίδευση των ειδικών και του ευρύτερου κοινού και απευθύνεται σε επαγγελματίες, σε φοιτητές  και σε γονείς. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη και αυτή γίνεται συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση στο diepistimoniko.gr.Να σημειωθεί πως το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων, με έδρα τα Ιωάννινα. Ως κορυφαίος φορέας εκπαίδευσης, με τα ποιοτικά σεμινάρια που διοργανώνει, έχει, επί σειρά ετών, επωμισθεί, ως μια διαρκή πρόκληση, ένα σημαντικό μέρος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, δίνοντας ένα λαμπρό και επιτυχημένο παράδειγμα του έγκυρου επιστημονικού του λόγου.

Τροχαίο στους Φιλιάτες μεταξύ ΒΑΝ και Τζιπάκι



















Το απόγευμα της πέμπτης στις 28-04-2016 απέναντι από την εκκλησία του Αι Δημήτρη Φιλιατών στους Φιλιάτες συνέβη τροχαίο ατύχημα σε σταυροδρόμι.Σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι αφού ακούστηκε " κάπως γνωστός " ήχος δηλαδή " γράγκαρααα " . Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν αστραπιαία και γίνανε άψογα οι κατάλληλες διαδικασίες.Δεν αναφέρθηκαν τραυματισοί και ευχόμαστε πάση υγεία και χρόνια πολλά στους άτυχους επισκέπτες.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS















Συνελήφθη αλλοδαπός με ένταλμα σύλληψης, στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας
Συνελήφθη, την 29-04-2016 μετά τα μεσάνυχτα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης  Φιλιατών, 20χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Ζακύνθου.Ο 20χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ενώ παράλληλα ήταν καταχωρημένος στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών.Ο 20χρονος θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Συνελήφθησαν δύο άτομα, για μεταφορά μίας παράνομης αλλοδαπής στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας
Συνελήφθησαν, την 28-04-2016 το πρωί, στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 61χρονος ημεδαπός και ένας 51χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι μετέφεραν μία παράνομη αλλοδαπή.Ειδικότερα, η σύλληψη των διακινητών πραγματοποιήθηκε όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ως οδηγός και συνοδηγός και διαπίστωσαν ότι μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, μία 48χρονη υπήκοο Αλβανίας, η οποία στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα  Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.
Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εμπλέκεται σε παράνομη διακίνηση μεταναστών
Διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά (4) αλλοδαπών.Συνελήφθη, την 28.04.2016 το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.Ειδικότερα, χθες το πρωί, στη διασταύρωση Νεγράδων, εντοπίστηκε να κινείται όχημα με οδηγό τον 22χρονο και σε σχετικό σήμα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί για έλεγχο, αυτός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να τον αποφύγει. Στη συνέχεια, αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα, με αποτέλεσμα την ακινητοποίησή του λίγο αργότερα. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο διακινητής μετέφερε τέσσερις ομοεθνείς του παράνομοι μετανάστες (τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 20, 30, 35 και 51 ετών αντίστοιχα), με σκοπό τη  διευκόλυνση της παράνομης μεταφοράς τους στο εσωτερικό της χώρας.Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων του 30χρονου λαθρομετανάστη προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (3000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το αυτοκίνητο ανήκει σε 36χρονο υπήκοο Ρουμανίας, ο οποίος αναζητείται καθώς διαπιστώθηκε ότι παραχώρησε το αυτοκίνητο στον 22χρονο διακινητή, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη λαθρομεταφορά.Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.











Δεν υπάρχουν σχόλια: