ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις την αντιπολίτευση είναι να την καθοδηγείς :  ( Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


















Με αφορμή περιστατικά απόπειρων εξαπάτησης πολιτών, στην Περιφέρειά μας, από επιτήδειους που επικοινωνούν τηλεφωνικά με άτομα και προσπαθούν να τους αποσπάσουν χρήματα, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς και με το πρόσχημα ότι συγγενικό τους πρόσωπο έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με σοβαρό ή θανάσιμο τραυματισμό, για το οποίο ευθύνεται, κρατείται σε Αστυνομικές Υπηρεσίες και χρειάζεται μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να απαλλαγεί από τις κατηγορίες, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου υπενθυμίζει ξανά ορισμένες χρήσιμες συμβουλές:
•Να μην πείθεστε εύκολα από άτομα, τα οποία σας “πλησιάζουν” ως γνωστοί συγγενικών - φιλικών προσώπων.
•Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν να σας πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού - φιλικού προσώπου (π.χ. νοσηλεία σε νοσοκομείο).Το ίδιο μπορεί να προσπαθήσουν και τηλεφωνικά. Για τους ίδιους λόγους να μην ενδίδετε σε προτροπές για συνάντηση (ραντεβού κ.λπ.).
•Σε περιπτώσεις που άγνωστοι επικαλούνται έκτακτη ανάγκη γνωστού - συγγενικού σας προσώπου, να επιδιώκετε πάντα οι ίδιοι να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το γνωστό-συγγενικό σας πρόσωπο, προς επιβεβαίωση των όσων επικαλούνται. Η επικοινωνία να γίνεται με δικό σας τηλέφωνο και κατόπιν δικής σας πρωτοβουλίας και να μην δέχεστε να μιλάτε με άτομο, το οποίο κάλεσαν οι άγνωστοι.
•Σε κάθε περίπτωση, να δηλώνετε ότι δεν πρόκειται να παραδώσετε χρήματα, εάν δεν εμφανιστούν οι γνωστοί-συγγενείς σας.
•Να έχετε πάντα διαθέσιμους τους τηλεφωνικούς αριθμούς, με τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε σε περίπτωση ανάγκης (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Νοσοκομεία, στενοί συγγενείς κ.α.).
•Να ενημερώνετε πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας. Σε ανάλογες περιπτώσεις, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν άμεσα με το "100" ή με τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα.

Ευχές για το Πάσχα - Μάριος Κάτσης - βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας






















ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - 1η ΜΑΗ 130 χρόνια. 1886-2016 - ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ …: ενάντια στην καπιταλιστική σκλαβιά, στον πόλεμο, στην ανεργία, στη φτώχια.

























Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας καλεί τους εργαζόμενους , τους άνεργους , τους συνταξιούχους , τη νεολαία και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα του νομού να πάρουν μέρος στο φετινό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μάη και να δώσουν μαχητικό αγωνιστικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10:00 το πρωί στον Πεζόδρομο- ΟΤΕ στην Ηγουμενίτσα.130 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τον ηρωικό ξεσηκωμό των εργατών του Σικάγου. Το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης , κομμάτων του ευρωμονόδρομου, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., Ε.Κ.Τ. , κεφαλαίου εξαπολύει ανελέητη επίθεση σε δικαιώματα και κατακτήσεις που με αγώνες και θυσίες κατέχτησε η εργατική τάξη όλα τα προηγούμενα χρόνια.Η ανεργία, η φτώχεια , η εξαθλίωση όλο και διευρύνονται. Οι εργαζόμενοι που έχουν μεροκάματο αναγκάζονται να εργάζονται με όρους μεσαίωνα , χωρίς ωράρια, χωρίς δικαιώματα, κακοπληρωμένοι και πολλές φορές απλήρωτοι. Οι απειλές , η τρομοκρατία , οι εκβιασμοί από μεριάς της εργοδοσίας σε κάθε χώρο δουλειάς , σε κάθε κλάδο δεν έχουν τελειωμό.Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το νομοσχέδιο λαιμητόμο που έφερε για το ασφαλιστικό έχει σαν στόχο να βάλει ταφόπλακα σε ό,τι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης , ανοίγοντας δρόμους, στα κοράκια που καιροφυλακτούν, για την ιδιωτική ασφάλιση. Συνάδελφοι, σ’ αυτή την επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη, τιμώντας τον ηρωικό ξεσηκωμό του Σικάγου το 1886 κι όλους αυτούς που έπεσαν στα πεδία της ταξικής πάλης , συνεχίζει να οργανώνει την πάλη της μαζί με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα .Να παρθεί πίσω ο νόμος λαιμητόμος. Προετοιμάζουμε καθημερινά, μ’ όλες τις δυνάμεις μας, την επιτυχία της 48ωρης απεργίας, όταν τολμήσουν να τον φέρουν στη βουλή για ψήφιση.
·  Δίνουμε απάντηση στην προκλητική απόφαση της κυβέρνησης για αργία την Τρίτη του Πάσχα.
· Συμμετέχουμε όλοι στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση  του ΠΑΜΕ την Κυριακή 8 Μάη και ώρα 10:00 στον Πεζόδρομο- ΟΤΕ στην Ηγουμενίτσα.
Μ’ αγώνες τιμάμε τους νεκρούς μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι τη νίκη , την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.Διεκδικούμε ο πλούτος που παράγουν η εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα να αξιοποιείται για τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας.
Το Δ.Σ.

Επιστρέφουν οι ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών

















Το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις, το οποίο έχει οδηγήσει σε νέο αδιέξοδο την ελληνική οικονομία, μεγάλωσε τις ανησυχίες των πολιτών.Η αβεβαιότητα από τη μία και οι αυξημένες ανάγκες των νοικοκυριών από την άλλη, λόγω της πασχαλινής εξόδου, δημιούργησαν από το πρωί, ουρές στα ΑΤΜ των τραπεζών.Έναν περίπου χρόνο μετά τη δραματική τροπή των διαπραγματεύσεων Βαρουφάκη και δέκα μήνες μετά το δημοψήφισμα και το capital control φαίνεται να επαναλαμβάνονται οι ίδιες εικόνες. Με την διαφορά ότι φέτος οι οικονομίες των νοικοκυριών έχουν συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο και οι υποχρεώσεις έχουν πολλαπλασιαστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια: