ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : « Καθαρισμός οικοπέδων που βρίσκονται εντός οικισμών »



Αν μπορείς, να βοηθάς τους άλλους. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, τουλάχιστον μην τους προκαλείς κακό  : ( Δαλάι Λάμα )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

ΔΗΜΟΣ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : « Καθαρισμός οικοπέδων που βρίσκονται εντός οικισμών »




















Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 4/2012 Πυροσβεστική Διάταξη (ΦΕΚ 1346/25-04-2012/Β’ - Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών), οι ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους, υποχρεούνται στην αποψίλωση αυτών από τα ξερά χόρτα και στην απομάκρυνση τους, την απομάκρυνση τυχόν άλλων εγκαταλελειμμένων καυστών ή εκρήξιμων υλικών ή αντικειμένων που βρίσκονται μέσα σε αυτούς, προς αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασής της, καθώς και στη λήψη κάθε άλλου κατά περίπτωση μέτρου που αποβλέπει στην αποφυγή αιτίων και τη μείωση του κινδύνου από πυρκαγιά.Στους παραπάνω χώρους, απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς, η απόρριψη αναμμένων τσιγάρων−σπίρτων και άλλων υλών από 1ης Μαΐου μέχρι 31ης Οκτωβρίου κάθε έτους.Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τις παραπάνω υποχρεώσεις, ισχύουν και εφαρμόζονται  διοικητικές και ποινικές κυρώσεις.Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής
…Ηλίας Λώλης

Ευχές του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για το Πάσχα




















Συνδημότισσες και Συνδημότες ,
Εύχομαι αυτές τις Άγιες ημέρες του Πάσχα να γεμίσουν οι καρδιές όλων μας με αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία, αλλά και δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της καθημερινότητάς μας.Ας είναι η ανιδιοτελής αγάπη του Χριστού παράδειγμα προς όλους μας, ώστε να σκύψουμε με ανθρωπιά στα προβλήματα αυτών που μας έχουν πραγματική ανάγκη.Το Φως της Ανάστασης ας αποτελέσει τον φάρο οδηγό για να ξεπεράσουμε τον σκόπελο της κρίσης και με σωφροσύνη να χτίσουμε μια Νέα Ελλάδα. Εύχομαι όλες και σε όλους σας.  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ..!
Ιωάννης Σ. Λώλος , Δήμαρχος Ηγουμενίτσας-Πρόεδρος ΠΕΔ Ηπείρου

Σύλληψη 29χρονου ημεδαπού Ρομά για κλοπή πορτοφολιού στην Ηγουμενίτσα


















Συνελήφθη, χθες (24-04-2016) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα,  στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 29χρονος ημεδαπός Ρομά, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή.Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο Κοιμητήριο Ηγουμενίτσας, ο 29χρονος αφαίρεσε το πορτοφόλι 65χρονης ημεδαπής, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ.Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον 29χρονο δράστη και να τον συλλάβουν.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Κλοπή στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μερόπη Ιωαννίνων



















Χθες (24-04-2016) το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου, κλοπή που έγινε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μερόπη Ιωαννίνων.Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως 24-04-2016, άγνωστοι δράστες παραβίασαν παράθυρο του ανωτέρω Ιερού Ναού και αφαίρεσαν δώδεκα (12) ξύλινες εικόνες - ελαιογραφίες.Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου.

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στο Μέτσοβο















Συνελήφθη σήμερα (25-04-2016) το πρωί στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης δώδεκα μηνών, για παραβάσεις του Δασικού Κώδικα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: