ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στην «φάκα της ΕΛ.ΑΣ. 75 κιλά κάνναβη στον Τσαμαντά



Όταν είναι κανείς νέος, είναι πολύ νωρίς. Όταν είναι γέρος, είναι πολύ αργά : ( Διογένης )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Στην «φάκα της ΕΛ.ΑΣ. 75 κιλά κάνναβη στον Τσαμαντά














 


Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, εντόπισαν σε αγροτικό δρόμο στον Τσαμαντά Φιλιατών Θεσπρωτίας, τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν (68) δέματα με κάνναβη βάρους (74.336) γραμμαρίων, τα οποία την 12-04-2016 το μεσημέρι κατασχέθηκαν.Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Bραδιά School cinema : «ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ»









Το σχολείο μας, στα πλαίσια του ανοίγματος στην τοπική κοινωνία, αλλά και τον εμπλουτισμό  του διδακτικού του προγράμματος με διάφορες μορφές τέχνης, προγραμματίζει βραδιά School cinema και για το λόγο αυτό καλεί, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς στην προβολή της ταινίας: ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.“Το καναρινί ποδήλατο” είναι μια ταινία προβληματισμού για διάφορα ζητήματα, τα οποία αφορούν στην   εκπαίδευση, όπως τα αναλυτικά προγράμματα, η επίσημη γνώση που προωθεί το σχολείο, τα στερεότυπα και οι παγιωμένες νοοτροπίες, η υποδοχή των νέων εκπαιδευτικών, κ.α. Η ταινία, πιστή στην πραγματικότητα (βασίζεται άλλωστε σε αληθινή ιστορία), δεν τελειώνει με «επαίνους», αλλά τονίζει ιδιαίτερα την ανάγκη εμπιστοσύνης των ανθρώπινων σχέσεων και την αξία της ανθρώπινης θέλησης. (Βραβείο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 1999: Καλύτερης ταινίας & Α΄ Ανδρικού ρόλου).Η ταινία  θα προβληθεί το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ηγουμενίτσας και η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.
Για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας
Γεώργιος Κύλλας

6η Υ.ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ
















1. Από σήμερα 13-04-2016 υπηρετεί στο Νοσοκομείο μας, ιατρός ειδικότητας Μαιευτικής – Γυναικολογίας και λειτουργεί κανονικά το Μαιευτικό – Γυναικολογικό Τμήμα.Κατόπιν των ανωτέρω οι ενδιαφερόμενες, μπορούν να προγραμματίσουν επίσκεψη στο Νοσοκομείο  κλείνοντας ραντεβού στο τηλέφωνο 2664360228 και 2664360284.
2. Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν.-Κ.Υ Φιλιατών εκφράζει τη λύπη των μελών του ΔΣ και όλων των εργαζομένων για το θάνατο της κ. Κάρμεν Ματεέσκου, Επιμ. Α΄ ΩΡΛ του νοσοκομείου μας και αποφάσισε σε ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της πολυετούς προσφορά της στον τόπο μας να τελεστεί 40ήμερο μνημόσυνο στη μνήμη της την Κυριακή 17-04-2016 στην Ιερά Μονή Γηρομερίου, μετά τη Θεία Λειτουργία.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου θα εκπροσωπήσει ο Αντιπρόεδρος ΔΣ  κ. Παναγιώτης Πάντος  και η κ. Μαίρη – Μερόπη  Μουσελίμη,  εκπρόσωπος των ιατρών στο Δ.Σ.
 ΕΚ  ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας 



















Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω και δημόσια όλους εσάς, που το ειλικρινές ενδιαφέρον και οι ευχές σας για υγεία και δύναμη με συνόδεψαν αυτές τις ημέρες που χρειάστηκε να περάσω στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων για θέματα υγείας μου.Εύχομαι σε όλους μας υγεία, ευτυχία, δύναμη και θετική σκέψη προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας. 
Ιωάννης Λώλος : Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ,Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου

Let's do it Greece!!!!..Let's do it 1ο !!!!





















To A΄ Δημοτικό σχολείο Ηγουμενίτσας θα πάρει μέρος στη Δράση «Let's do it Greece» και καλεί μαθητές και γονείς στο ΔΡΕΠΑΝΟ την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ώρα 10.30΄.
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» . Να κάνουμε πιο όμορφο και καθαρό τον τόπο μας !
Η συμμετοχή  είναι πράξη ευθύνης απέναντι στον εαυτό μας και στο περιβάλλον. Αποτελεί καθήκον και ταυτόχρονα ικανοποίηση ! Μαθαίνουμε να ζούμε υπεύθυνα και συλλογικά!
Σας περιμένουμε !!                                                                                                               

Ειδικοί Ποινικοί  Νόμοι


















Την 12-04-2016 το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 21χρονος υπήκοος Σενεγάλης, διότι διέθετε προς πώληση διάφορα αντικείμενα, στερούμενος την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.Τα παραπάνω προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: