ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Πρόσκληση στην Λαμπαδηδρομία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016»



Αν ένα πρόβλημα δεν έχει λύση, ίσως δεν είναι πρόβλημα, αλλά ένα δεδομένο που δεν χρειάζεται να λυθεί, αλλά να αντιμετωπισθεί με τον καιρό  :  ( Σιμόν Πέρεζ )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Πρόσκληση στην Λαμπαδηδρομία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016»













Η λαμπαδηδρομία συμβολίζει το πέρασμα του Ολυμπιακού ιδεώδους από τη μια γενιά στην επόμενη. Σεβόμενοι την παράδοση αιώνων, ας είμαστε όλοι πιστοί στο ραντεβού με την ιστορία, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, στην λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων «Ριο 2016» που θα διεξαχθεί στην πόλη της Ηγουμενίτσας.Η έναρξη της λαμπαδηδρομίας θα γίνει στην οδό Πάργης και ώρα 08:30 το πρωί, με κατεύθυνση προς την Πλατεία Δημαρχείου (τελετή ανάμματος του βωμού), ενώ ο τερματισμός της θα γίνει στην οδό Εθν. Αντιστάσεως, διαμέσου των οδών Κύπρου και Φ. Μιχαλά.
Ας είμαστε όλοι εκεί  !
Ιωάννης Σ. Λώλος, Δήμαρχος Ηγουμενίτσας

δημοσ φιλιατων : Πρόσκληση μελών σε Ειδική  Συνεδρίαση 8η  έτους 2016



















ΠΡΟΣ  : Όλους τους  Πολίτες του Δήμου Φιλιατών,Όλους τους Φορείς του Δήμου Φιλιατών,τον Δήμαρχο , τους Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους του  Δήμου  Φιλιατών, Προέδρους και Εκπροσώπους Δ.Κ & Τ.Κ. Δήμου Φιλιατών.
Πρόσκληση  σε Ειδική Συνεδρίαση
Καλείστε να προσέλθετε σε Ειδική Συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες)  την 4η του μηνός Μαίου του έτους 2016, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 19:00, σύμφωνα με τις με αριθμ. 75 και 83/2016 αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου και όπως ορίζουν οι διατάξεις του  άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.).
1.ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΤΟΥΣ  2014 (01-09-2014 έως 31-12-2014) και 2015 (01-01-2015 έως 31-12-2015),Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Παππάς.
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία την 26 και 27 Απριλίου 2016.
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ : Γκίζας Ν.  Χρήστος

Εξιχνιάστηκε ακόμη μία υπόθεση κλοπής από σπίτι στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας 




















Δράστης είναι ο 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, που συνελήφθη από αστυνομικούς την 15.04.2016.Σε συνέχεια του από 16.04.2016 Δελτίου Τύπου μας, σχετικά με σύλληψη 24χρονου υπηκόου Αλβανίας για κλοπές στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας, ανακοινώνεται ότι εξιχνιάστηκε ακόμη μία υπόθεση κλοπής από σπίτι. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας προέκυψε ότι ο 24χρονος εμπλέκεται και σε άλλη μία υπόθεση κλοπής από σπίτι στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 07 έως 15-04-2016, απ’ όπου είχαν αφαιρεθεί διάφορα είδη ένδυσης ενώ είχαν προκληθεί και φθορές.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας προς συσχέτιση με την ήδη υποβληθείσα δικογραφία.

Σταθερή επιλογή η Ήπειρος για τους Κύπριους τουρίστες































Το ενδιαφέρον των Κυπρίων για την Ήπειρο, επαναβεβαιώθηκε και αναζωπυρώθηκε με τη συμμετοχή της Περιφέρειας (για 13η συνεχή) φορά στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση "Ταξίδι" που οργανώθηκε στη Λευκωσία και η οποία έκλεισε τις πύλες της το βράδυ της Κυριακής. Τα επίσημα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποίησε ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος στη συνέχεια  επισκέφτηκε το Περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, δηλώνοντας ότι στις προθέσεις του είναι να επισκεφθεί στο μέλλον την περιοχή μας. Ιδιαίτερα σημαντικές και αποδοτικές ήταν οι συναντήσεις  που είχε το διήμερο Σάββατο- Κυριακή, ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, με  μεγάλα τουριστικά γραφεία της Κύπρου και ιδιαίτερα με  ορισμένα που μετακινούν μεγάλο αριθμό τουριστών προς την Ήπειρο,  όπως TOP KINISIS, XENOS TRAVEL κ.ά., με εκπροσώπους της αεροπορικής εταιρίας  Tus  Airways,  ως επίσης και με τον  Ιωάννη Μουζενίδη. Από τους Κύπριους επιχειρηματίες τονίστηκε ότι το ενδιαφέρον των Κυπρίων για την Ήπειρο είναι πάντα έντονο,  επεσήμαναν ωστόσο ότι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η μεγαλύτερη διάχυση τουριστών και στις τέσσερις εποχές του χρόνου  προϋποθέτει την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, προκειμένου να είναι δυνατή η εκτέλεση πτήσεων από τη Λάρνακα τόσο μέσω αυτού, όσο και μέσω Ακτίου, που σήμερα εξυπηρετεί κατά κόρον τα αεροπορικά δρομολόγια από την Κύπρο.  Η επιτυχημένη παρουσία και συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στη Διεθνή Έκθεση της Λευκωσίας, για μια ακόμη φορά οφείλεται στην άψογη συνεργασία και την αμέριστη βοήθεια που υπήρξε από το Γραφείο Κύπρου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, το οποίο και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Να σημειωθεί ακόμη ότι εκ μέρους της Ελληνικής Πρεσβείας την έκθεση επισκέφθηκε ο Γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων κ. Μιχάλης Χαροκόπος. Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, συνοψίζοντας τις εντυπώσεις του από τη Έκθεση "Ταξίδι" δήλωσε τα εξής:
"Η Κύπρος είναι ένα χειροπιαστό παράδειγμα στοχευμένης προβολής της Ηπείρου, το οποίο παράλληλα αποδεικνύει ότι  για να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα απαιτείται βάθος χρόνου. Η Ήπειρος είναι μια από τις πρώτες επιλογές στις προτιμήσεις των Κυπρίων και φέτος με τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης στη Μεγαλόνησο, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε αύξηση αφίξεων. Αυτό ωστόσο μας ικανοποιεί εν μέρει, γιατί  γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα ακόμη περιθώρια αύξησης των επισκεπτών, που προσκρούουν όμως στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Εκείνο που πρέπει να αντιληφθεί η Πολιτεία και επί του προκειμένου η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, είναι ότι δεν χωράει καμία άλλη καθυστέρηση για την εξασφάλιση της απόλυτης πτητικής λειτουργίας του Αεροδρομίου Ιωαννίνων. Πρέπει επιτέλους να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, να σταματήσει η διαχρονική κοροϊδία που επιφυλάσσεται στους Ηπειρώτες".










Δεν υπάρχουν σχόλια: