ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Δημαρχείο Φιλιατών



Oderint, dum metuant , μτφρ : ας με μισούν, αρκεί να με φοβούνται  : ( Καλιγούλας )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Δημαρχείο Φιλιατών


















…( οσονούπω θα τους πάρουν και τα σώβρακα ) .Και όμως συνέβη και αυτό.Το πρωί της Τρίτης, υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) μετέβησαν στο κτήριο όπου στεγάζεται το Δημαρχείο Φιλιατών, και διέκοψαν την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω χρεών. Η διακοπή κράτησε λιγότερο από μία ώρα. Ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπύρος Παππάς, θα εκδώσει δελτίο τύπου, με αναλυτικά στοιχεία για το θέμα ΜΕ τους ειδικούς συνεργάτες του …ουάααου..! Είναι όμως άξιον του να ειπωθεί πως τα χρέη προς την ΔΕΗ έχουν προϊστορία από τις παλιές δημοτικές αρχές και μάλιστα τέτοια που απορούν οι πολίτες γιατί από πριν δεν παρέμβει κάποιος εισαγγελέας;..εκτός αυτού οι πολίτες ρωτούν την πολεοδομία αν κάθε καταγγελία από συμπολίτη τους θα έρχεται έλεγχος προς αυτοψία αφού οι συγκεκριμένες ιδιοκτησίες έχουν μετρηθεί πολλαπλές φορές υπάρχει φάκελος για αυτές και όλες των φιλιαταίων έχουν ενταχθεί στον νόμο ,αν υπήρξαν παραβάσεις.Διαφορετικά πρέπει να πούμε στους υπαλλήλους εκεί στην «Γκομενίτσα» - πρωτεύουσα… ‘’ στραπή να σας βάραγε παλιολινάτσες ‘’…?

Συνελήφθη 29χρονος ομογενής στη Φιλιππιάδα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών 


















Συνελήφθη, την 08-03-2016 το μεσημέρι στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 29χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν σε 29χρονο ομογενή, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν έξι συσκευασίες κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), συνολικού βάρους (6) γραμμαρίων, τις οποίες προόριζε προς πώληση στην ευρύτερη περιοχή της Φιλιππιάδας.Επίσης, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων
















Κάθε εβδομάδα, οι Υπηρεσίες Τροχαίας, με βάση τον κεντρικό επιχειρησιακό σχεδιασμό και συντονισμό, θα δίνουν προτεραιότητα σε επιλεγμένες «επικίνδυνες» τροχαίες παραβάσεις.Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο των προληπτικών δράσεων που αναπτύσσει στον τομέα της οδικής ασφάλειας, θέτει σε εφαρμογή και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποτροπής τροχαίων ατυχημάτων, μέσω της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των ιδιαιτέρως «επικίνδυνων» τροχαίων παραβάσεων.Πρόκειται για ένα επιχειρησιακό πρόγραμμα, με κεντρικό στόχο το δραστικό περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων, που έχουν ως επακόλουθο θανάσιμους και σοβαρούς τραυματισμούς πολιτών, μέσω της στοχευμένης και συντονισμένης δράσης των Υπηρεσιών Τροχαίας.Ο σχεδιασμός του προγράμματος πραγματοποιήθηκε βάσει της ποιοτικής ανάλυσης και αξιολόγησης στατιστικών στοιχείων και δεδομένων για τα τροχαία ατυχήματα και η εφαρμογή του αποσκοπεί ουσιαστικά, στην αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας.Ιδιαίτερη μέριμνα στο σχεδιασμό, αλλά πρωτίστως στην εφαρμογή του προγράμματος, έχει δοθεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των οδηγών για το θέμα των τροχαίων ατυχημάτων και των επιπτώσεων τους, με στόχο τη βελτίωση και την παγίωση ορθής οδηγικής νοοτροπίας και συμπεριφοράς. 
Οι «επικίνδυνες» παραβάσεις που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα είναι :
           Παραβίαση ερυθρού Σηματοδότη
           Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα
           Μη χρήση ζώνης ασφαλείας και μη χρήση παιδικών καθισμάτων
           Μη χρήση κράνους 
           Οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος
           Υπερβολική ταχύτητα
           Κυκλοφορία οχήματος που δεν έχει υποστεί τεχνικό έλεγχο
           Χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση
Με την εφαρμογή του προγράμματος και σε εβδομαδιαία βάση, κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας θα ενημερώνουν τους οδηγούς και θα ενεργούν ελέγχους στο οδικό δίκτυο αναφορικά με τις ανωτέρω «επικίνδυνες» παραβάσεις, υπό τον επιτελικό συντονισμό και εποπτεία της Διεύθυνσης Τροχαίας του Αρχηγείου.Σημειώνεται ότι ο σχεδιασμός του προγράμματος προβλέπει ακόμη την εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων για την υλοποίησή του, με τη διάθεση του απαραίτητου προσωπικού της Τροχαίας, του αναγκαίου αριθμού περιπολικών και συμβατικών οχημάτων, καθώς και μοτοσικλετών με ανάλογο εξοπλισμό. Η Ελληνική Αστυνομία υπενθυμίζει στους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.Η υλοποίηση του προγράμματος αρχίζει από την Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016.Περισσότερες συμβουλές και ενημέρωση για θέματα οδικής ασφάλειας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) στην ενότητα «Οδηγός του Πολίτη/Χρήσιμες συμβουλές/Τροχαία-Οδική ασφάλεια».

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ, ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ! ΜΕ 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Αν τολμήσουν να φέρουν το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ
























Συγκεντρώνουμε υλική βοήθεια για τους πρόσφυγες κάθε μέρα στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας.
Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες, Άνεργοι,
Η μεγάλη επιτυχία απεργίας στις 4 Φλεβάρη  φανέρωσε τις δυνατότητες που υπάρχουν   για   να   αποτρέψουμε   το   νέο   έγκλημα   στο   ασφαλιστικό,   να   βάλουμε μπρος για νέες διεκδικήσεις! Αποκάλυψε το μεγάλο όπλο του λαού: Τη συμμαχία εργαζομένων,   αυτοαπασχολούμενων,   φτωχομεσαίας   αγροτιάς,   γυναικών   και νεολαίας   που   έχει  δυσκολέψει   τα   σχέδια   των   μεγαλοεπιχειρηματιών   και   της κυβέρνησης.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!! Σημαίνουμε συναγερμό παντού! Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά.   Οργανώνουμε παντού την πάλη μας!Υψώνουμε τη φωνή και τη γροθιά μας. Προετοιμάζουμε 48ωρη απεργία για να μην περάσει ο νόμος λαιμητόμος για την Κοινωνική Ασφάλιση. Το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό διαλύει ότι έχει απομείνει από τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, καταδικάζει τη νέα γενιά, δεν εξαιρεί κανένα κλάδο!
Δε διορθώνεται! Δεν παίρνει τροποποιήσεις!  Μόνο ανατρέπεται!
Απαιτούμε Κοινωνική ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική! Δουλειά με δικαιώματα, ασφάλιση και αυξήσεις που να καλύπτουν τις ανάγκες μας, συλλογικές συμβάσεις, δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία για μας και τα παιδιά μας!Να πληρώσει τώρα το κράτος και η μεγαλοεργοδοσία που καταλήστευσαν τα ταμεία, που τσακίζουν μισθούς και μεροκάματα, φέρνουν την ανεργία, ευθύνονται για την κρίση! Δούλοι στον 21ο αιώνα δεν θα γίνουμε! Με την οργάνωση και την πάλη μας, δίπλα στα ταξικά σωματεία, δίπλα στο ΠΑΜΕ, παίρνουμε τη ζωή μας στα  χέρια μας.  Παλεύουμε για όλες μας τις ανάγκες.
ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Κάθε μέρα οι λαϊκές οικογένειες σπρώχνονται από την αντιλαϊκή πολιτική στη φτώχεια και την ανέχεια. Την ίδια ώρα ΔΕΗ και  ΔΕΥΑ  αυξάνουν  τα τιμολόγια. Δεν θα επιτρέψουμε κανένα σπίτι να μείνει χωρίς ρεύμα και νερό.Να σταματήσουν τώρα οι διακοπές. Να μην επιτρέψουμε κανένα σπίτι να βγει σε πλειστηριασμό, κανένας εργαζόμενος να δουλεύει απλήρωτος. Υψώνουμε φωνή   αλληλεγγύης στους ξεριζωμένους πρόσφυγες και μετανάστες. Υψώνουμε μέτωπο ενάντια στη βαρβαρότητα της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, των μονοπωλίων, που γεννά τους πολέμους,   δημιουργώντας στρατιές ανθρώπινων ψυχών που ξεριζωμένοι από τις πατρίδες τους πνίγονται στο Αιγαίο, στοιβάζονται και εγκλωβίζονται στην Ελλάδα, χωρίς ανθρώπινες   συνθήκες διαβίωσης. Τους «ξεδιαλέγουν» ανοιγοκλείνοντας τα σύνορα για να στέλνουν φτηνό εργατικό δυναμικό στους επιχειρηματίες και τα μονοπώλια της ΕΕ. Η πολιτική που από τη μία σε όλες τις χώρες της ΕΕ μειώνει τα μεροκάματα, καταργεί  τις   Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, διαλύει το Κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα είναι η ΙΔΙΑ  που μαζί με το ΝΑΤΟ δε διστάζει να ισοπεδώσει χώρες ολόκληρες με βομβαρδισμούς, προκειμένου να διασφαλιστεί το καπιταλιστικό κέρδος και η καπιταλιστική ανάπτυξη.Η ελληνική κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες, όπως και οι προηγούμενες που   εμπλέκουν τη   χώρα στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους κι επεμβάσεις. Δε δίστασε να ζητήσει μέχρι και την εμπλοκή των φονιάδων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, υπονομεύοντας κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα των ιμπεριαλιστών. Δεν θα αφήσουμε να κυριαρχήσουν οι ρατσιστικές, ξενοφοβικές κραυγές. Να σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό των προσφύγων, των μανάδων και των παιδιών τους.Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Μας ενώνει ο κοινός εχθρός, τα μονοπώλια και το καπιταλιστικό σύστημα που πάνω στις δικές μας πλάτες και ζωές αυξάνει τα κέρδη του.Απαιτούμε να σταματήσει ο εγκλωβισμός των προσφύγων, μεταναστών.
Να εξασφαλιστεί η ασφαλής και απευθείας μεταφορά των προσφύγων από τις χώρες πρώτης υποδοχής (Τουρκία, Ιορδανία, Λίβανος) και από την Ελλάδα στις χώρες τελικού προορισμού τους. Μέχρι τότε να διαμένουν προσωρινά σε αξιοπρεπή κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας, που θα τους παρέχουν σίτιση, ιατροφαρμακευτική φροντίδα, διερμηνεία και νομική βοήθεια. Να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και να κλείσουν οι βάσεις.
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !













Δεν υπάρχουν σχόλια: