ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΑ



Είναι απίστευτο πόσα μπορείς να πετύχεις όταν δεν σε απασχολεί ποιος θα πιστωθεί την επιτυχία : ( Χάρυ Τρούμαν )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΑ



















Το Καραβάνι της Χαράς μετά αφού επισκέφθηκε τα κέντρα υποδοχής προσφύγων στην Κόνιτσα στα Δολιανά και στην Φιλιππιάδα, συνεχίζει το ταξίδι του στον Κατσικά.Την Κυριακή 3/4 στις 4μμ καλλιτέχνες αλλά και εθελοντές θα παίξουν με μικρούς και μεγάλους στο Κέντρο υποδοχής στον Κατσικά.Στις δύσκολες στιγμές που περνάνε τα προσφυγόπουλα, ο καλλιτεχνικός κόσμος δεν μπορεί να μένει παθητικός θεατής. Πρέπει να σταθεί στο δράμα των συνανθρώπων μας.Εδώ και κάποιο καιρό έχει ξεκινήσει εθελοντικά από καλλιτέχνες των Ιωαννίνων μια προσπάθεια για τη δημιουργία του «Καραβανιού της Χαράς» με σκοπό αυτό να επισκεφθεί τους πρόσφυγες στα κέντρα υποδοχής. Στο πρόγραμμα των επισκέψεών του προγραμματίζεται να υπάρχουν παραστάσεις, δρώμενα, συναυλίες, παραμύθια, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες που θα απευθύνονται κατά κύριο λόγο στα παιδιά.Ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ντόπιους και ξένους καλλιτέχνες. Ποτέ όμως δεν είμαστε αρκετοί. Γι’ αυτό καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτή την κίνηση, είτε οργανωτικά, είτε συμμετέχοντας στο καραβάνι μας.
Τηλ. επικοινωνίας: 6996446021, e-mail: karavanitisharas@gmail.com, Facebook: ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ - THE CARAVAN OF JOY .

Δήμος Ηγουμενίτσας : ‘’ Παράταση για την εξόφληση ή ρύθμιση οφειλών για το σχέδιο Πόλεως Συβότων  ‘’



















Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων εντός σχεδίου Πόλεως Συβότων που προσέρχονται να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μας και λόγω μεγάλης προσέλευσης, δίνεται παράταση μέχρι και την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016. Σε διαφορετική περίπτωση η Υπηρεσία  μας  θα προβεί στην βεβαίωση των οφειλόμενων εισφορών με  την νόμιμη  προσαύξηση. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά εργάσιμες  ημέρες  και  ώρες με τον  κ. Σπυρίδωνα Δρίμτζα, 2ος όροφος τηλέφωνο 2665 3 61215.
Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών : Ρεγγίνα Δηλαβέρη

Δήλωση του κ. Προκόπη Ρέβη























Φίλες και Φίλοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,
Σε προηγούμενη δήλωσή μου είχα ανακοινώσει την πρόθεσή  μου να  κατέλθω υποψήφιος στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές για τη θέση του Πρόεδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσπρωτίας.Οι λόγοι που το έκανα, ανταποκρινόμενος  στο κάλεσμα του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη,  ήταν για να συμμετέχω στην προσπάθεια για αλλαγή προσώπων, για άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και για περισσότερο «οξυγόνο» στην οργάνωσή μας στη Θεσπρωτία, με ενότητα χωρίς αποκλεισμούς και με διαφάνεια.Από τη στιγμή  που ένα νέο πρόσωπο συμμετέχει πλέον στη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη και διασφαλίζεται έτσι η ανανέωση και η προοπτική, δεν χρειάζεται να συνεχίσω και να θέσω υποψηφιότητα. Σας καλώ να συμμετάσχετε μαζικά και δυναμικά  στις  εκλογές της επόμενης Κυριακής  ώστε να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη Νέα Δημοκρατία στο νομό μας. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλες και όλους εσάς που μου εκφράσατε το προηγούμενο διάστημα τη συμπαράστασή σας
Με εκτίμηση, Προκόπης Ρέβης
ΣΧΟΛΙΟ : Για πιο « νέο πρόσωπο » κάνει θέμα ο κ. Ρέβης;;;

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθη 37χρονος υπήκοος Αλβανίας στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, αναζητούμενος με ένταλμα σύλληψης, για ληστεία
Συνελήφθη, την 29-03-2016 αργά το απόγευμα στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών και Διάταξη του κ. Προέδρου Εφετών Αθηνών, για το  αδίκημα της ληστείας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. 

Εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής από σχολείο και κλοπής μοτοποδηλάτου στον Κατσικά και στο Κουτσελιό Ιωαννίνων
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο 21χρονων ημεδαπών και  δύο 27χρονων υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι εμπλέκονται κατά περίπτωση στις κλοπές
Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, μία υπόθεση κλοπής από σχολείο και μία υπόθεση κλοπής μοτοποδήλατου στον Κατσικά και στο Κουτσελιό Ιωαννίνων αντίστοιχα.Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες  δύο 21χρονοι ημεδαποί και δύο 27χρονοι υπήκοοι Αλβανίας,  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.Ειδικότερα, οι δράστες εμπλέκονται με διαφορετική σύνθεση, στις παρακάτω κλοπές:
•κατά το χρονικό διάστημα από 22/02 έως 23/02/2016, παραβίασαν παράθυρο σχολείου στον Κατσικά και αφού ερεύνησαν τους χώρους των γραφείων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και δύο φορητούς υπολογιστές.
•βραδινές ώρες της 22/23-01-2016, αφαίρεσαν από πυλωτή κατοικίας στο Κουτσελιό Ιωαννίνων, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού.
Οι δράστες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές Ρομά, ηλικίας 31 και 29 ετών, για κλοπή στα Ιωάννινα

















 
Συνελήφθησαν, την 29.03.2016 το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαπές Ρομά,  ηλικίας 31 και 29 ετών, κατηγορούμενες για κλοπή. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, οι κατηγορούμενες την 29.03.2016 το μεσημέρι  αφαίρεσαν από αυτοκίνητο  47χρονου ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των (80) ευρώ και τρεις κουδούνες, τις οποίες επιχείρησαν να πουλήσουν σε κοντινό κατάστημα.Σημειώνεται ότι η 31χρονη κατηγορούμενη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του παθόντα για εξύβριση, ο οποίος συνελήφθη.Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Παρεμπόριο στην Καμαρίνα Πρέβεζας
Την 29-03-2016 το πρωί στην Καμαρίνα Πρέβεζας, κατελήφθη από αστυνομικούς της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 24χρονος ημεδαπός να διαθέτει προς πώληση διάφορα αντικείμενα, στερούμενος την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.Σε βάρος του 24χρονου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ενώ τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν.
Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, την 29-03-2016 αργά το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της  Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Πρέβεζας, μία 35χρονη ημεδαπή  διότι εκκρεμούσαν σε  βάρος της τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Γ΄ και Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, συνολικής ποινής φυλάκισης τριών μηνών και συνολικής χρηματικής ποινής (550) ευρώ, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, 27, 31 και 23 ετών,  για κλοπές και διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας



















 Οι δράστες εντοπίσθηκαν στο Κομπότι Άρτας να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα αντικείμενα και διαρρηκτικά εργαλεία.Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ενέχονται σε δύο κλοπές, τις οποίες διέπραξαν το χρονικό διάστημα 21/22-03-2016 στην περιοχή της Άρτας .Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας,  συνελήφθησαν σήμερα (30-03-2016) τα ξημερώματα στο Κομπότι Άρτας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 27, 31 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και διαρρήξεων κατά συναυτουργία  και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι σήμερα τα ξημερώματα στο Κομπότι Άρτας, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε,  βρέθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου πλήθος αντικειμένων,  τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπών.Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις μπαταρίες οχημάτων, ένας φορητός μετρητής τάσης μπαταρίας, πέντε κλειδιά αυτοκινήτων, μία μονάδα κλιματιστικού, μία θήκη με διαρρηκτικά εργαλεία (κατσαβίδια, κλειδιά, τσιμπίδα, λίμα, σφυριά και πένσες), δύο πτυσσόμενα μαχαίρια και ένα ζευγάρι γάντια ενώ στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα. Από την έρευνα, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι ενεργώντας από κοινού και δρώντας με συγκεκριμένη μεθοδολογία αφού εξειδικεύονταν σε κλοπές μπαταριών οχημάτων, ενέχονται σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις κλοπών και συγκεκριμένα: 
• νυχτερινές ώρες της 21/22-03-2016, αφαίρεσαν δύο μπαταρίες από Ι.Χ.Φ  αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στην πόλη της Άρτας
• κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, διέρρηξαν αποθήκη αμαξοστασίου του Δήμου Αρταίων στην Περιφερειακή Οδό Άρτας και αφαίρεσαν οκτώ μπαταρίες οχημάτων, δύο τηλεοράσεις και διάφορα σίδερα.Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της εγκληματικής τους δραστηριότητας καθώς επίσης και τα κλοπιμαία, τα μαχαίρια και τα διαρρηκτικά εργαλεία.Οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: