ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Μαγκιά τους : Το πρόγραμμα « Γηράσκω εν δράσει » στα Γιάννενα



Ένας σοφός ανάμεσα σε αμαθείς είναι σαν ένα ωραίο κορίτσι ανάμεσα σε τυφλούς : ( Σααντί )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Μαγκιά τους : Το πρόγραμμα « Γηράσκω εν δράσει » στα Γιάννενα






















Παράδειγμα προς μίμηση στους ανεγκέφαλους που δεν ξέρουν τι να κάνουν με «βοήθεια στο σπίτι»-ΚΑΠΗ-και άλλα παρεμφερή.
Π.Χ. : Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής, «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών με την ομάδα έργου «Γηράσκω εν δράσει, πρόταση για δημιουργικά γηρατειά», της ΕΨΕΠ έχει ξεκινήσει την υλοποίηση δράσεων στα ΚΑΠΗ του Δήμου με βιωματικά εργαστήρια, ενημερώσεις και άλλες δράσεις. Στόχος του Προγράμματος «Γηράσκω εν δράσει» είναι να βελτιώσει την επαγγελματική και κοινωνική ζωή των ηλικιωμένων. Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Γηράσκω εν δράσει» υλοποιούνται οι εξής δράσεις:
. Νομική Συνηγορία
. Κατάθλιψη στην Τρίτη Ηλικία
. Πρώτες Βοήθειες και Πρόληψη Πτώσεων
. Διατροφή στην Τρίτη Ηλικία
. Ασφάλεια και Πρόληψη κινδύνων στην Τρίτη Ηλικία
. Δικαιώματα των ηλικιωμένων

Κλοπή στο εξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου στην Αετόπετρα Κόνιτσας


















Την 02-03-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας, κλοπή στο εξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου, στην Αετόπετρα Κόνιτσας. Ειδικότερα,  κατά το χρονικό διάστημα από 06-12-2015 έως 02-03-2016, άγνωστοι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο της εκκλησίας και αφαίρεσαν  έξι εικόνες–αγιογραφίες. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας.

Είναι κοινό μυστικό ότι στο ελληνικό Κράτος επικρατεί η ασυδοσία και το μπάχαλο από της ίδρυσής του
Στην Νέο-Ελλάδα ισχύει το : φάτε πιείτε και γλεντάτε όλοι ρε παιδιά ...όποιος πάει στον κάτω κόσμο δεν ξαναγυρνά … ή ... ότι αρπάξουμε…?...άντε τώρα τράβα για εγχείρηση χωρίς παράδες..!!!!


























Κι άλλος βαθμοφόρος του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας με έναν ιδιώτη, κάτοικο Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης, στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζεται για το κύκλωμα με τα λαθραία.Την έρευνα διενεργεί κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας.Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη, με την κατάσχεση στο λιμάνι μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων.Ακολούθησε η σύλληψη του επικεφαλής του Ειδικού Κλιμακίου Ελέγχων την Παρασκευή και στη συνέχεια η σύλληψη ενός τελωνειακού υπαλλήλου.Σήμερα κι όσο το κουβάρι ξετυλίγεται ακολούθησαν δύο ακόμη συλλήψεις και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν δεν θα είναι οι τελευταίες.Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός στο Μέτσοβο, για κλοπή στο Μέτσοβο


















Συνελήφθη, την 01-03-2016 το απόγευμα στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, ένας 33χρονος ημεδαπός, με την κατηγορία της κλοπής. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στο Μέτσοβο, ο 33χρονος, αφαίρεσε από ιατρείο, δύο σφραγίδες και ένα μπλοκ συνταγογράφησης ναρκωτικών φαρμάκων.Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τον 33χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου.

Σύλληψη φυγόποινου στην Άρτα

















Συνελήφθη, την 01-03-2016 το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε  Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας, για παράβαση εκτέλεσης ποινών και καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Θήβας,  για παραβάσεις του ΚΟΚ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: