ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Σημαντικό βήμα εξωστρέφειας για Ηπειρωτικές επιχειρήσεις η συμμετοχή της Περιφέρειας στην 3η FOOD EXPO



Από την ελευθερία δεν μπορείς να κόψεις ούτε ένα κομματάκι, γιατί αμέσως όλη η ελευθερία συγκεντρώνεται μέσα σ’ αυτό το κομματάκι :  ( Μιχαήλ Μπακούνιν )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Σημαντικό βήμα εξωστρέφειας για Ηπειρωτικές επιχειρήσεις η συμμετοχή της Περιφέρειας στην 3η FOOD EXPO












 




Σημαντικό βήμα για την εξωστρέφεια των προϊόντων τους έκαναν Ηπειρωτικές επιχειρήσεις που, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου, συμμετείχαν στην  3η FOOD EXPO που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 19 έως 21 Μαρτίου. Σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία η φετινή έκθεση αναδείχτηκε ως η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών που έγινε ως τώρα στην Ελλάδα, καθώς την επισκέφτηκαν περίπου 55.000 επισκέπτες από 22.000 επιχειρήσεις του Αγροδιατροφικού τομέα και των κλάδων της οργανωμένης λιανικής. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός από τους επισκέπτες της FOOD- EXPO επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, ενημερώθηκε, αλλά και γεύτηκε τα προϊόντα των επιχειρήσεων που εκπροσωπήθηκαν σε αυτό. Το σημαντικότερο ίσως στοιχείο που προέκυψε από την Έκθεση, είναι ο μεγάλος αριθμός συναντήσεων που είχαν οι  Ηπειρώτες εκθέτες με   Έλληνες και ξένους αγοραστές  και την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών, το ακριβές αντίκρισμα των οποίων θα διαφανεί στην πορεία.Ιδιαίτερα θετικά, για την προβολή των Hπειρωτικών προϊόντων λειτούργησε  εκδήλωση που διοργανώθηκε την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Έκθεσης με τη βοήθεια της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, αναφερόμενος, στη συμμετοχή της Περιφέρειας στην Έκθεση δήλωσε τα εξής:
 "Το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε για τα Ηπειρωτικά προϊόντα, δικαιώνει απόλυτα την στρατηγική κατεύθυνση της Περιφέρειας Ηπείρου να στηρίξει με κάθε τρόπο και μέσον την εξωστρέφεια των τοπικών προϊόντων, τόσο σε επίπεδο υποδομών (μέσα από το νέο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης), όσο και σε επίπεδο προβολής σε επιλεγμένες διεθνείς εκθέσεις σε συνδυασμό και με το γενικότερο τουριστικό προϊόν. Η μεγάλη επιτυχία της φετινής συμμετοχής των Ηπειρωτικών επιχειρήσεων στην FOOD- EXPO, πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες επιχειρήσεις- και υπάρχουν πολλές ακόμη- ώστε να αξιοποιήσουν κάθε ευκαιρία προβολής που υπάρχει, προκειμένου να ενισχύσουν την εξωστρέφεια των προϊόντων τους, που είναι απόλυτα απαραίτητη τη σημερινή οικονομική δύσκολη περίοδο που διανύουμε, προς όφελος του συνόλου της τοπικής οικονομίας".   Οι επιχειρήσεις της Ηπείρου, που προβλήθηκαν μέσω του περιπτέρου της Περιφέρειας του οποίου το συντονισμό είχε η υπάλληλος κ. Σοφία Φούκη, ήταν οι εξής: Βίκος- Νερά, Μπάφας-Γαλακτοκομικά, Τάτσης-Γαλακτοκομικά, Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, Καράλης Α.Ε, Ελιές Άρτας, Λουκάνικα Μετσοβίτα, Μπακλαβαδάκια Κολιονάσιος, Αρωματικά Φυτά και βότανα Verum Herb, Ovo Fresco, Kρασιά Ζοίνος, Γιαννιώτισα –Ζυμαρικά, Μονολίθι Ζυμαρικά, Χάρμα- Μπαχαρικά, Πανδώρα Γαία-Γλυκά, To μέλι σας- Μέλι.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός : « Περιφερειακό Τμήμα Ηγουμενίτσας »




















Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσπρωτίας και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τμήμα Ηγουμενίτσας συλλέγουν φάρμακα για τους Σύριους Πρόσφυγες από Δευτέρα 28 Μαρτίου ως και την Παρασκευή 1 Απριλίου στα Κέντρα Υγείας Ηγουμενίτσας, Παραμυθιάς και Μαργαριτίου και καλούν τους Θεσπρωτούς πολίτες σε προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους, θύματα ενός ακόμα παράλογου πολέμου!
Συλλέγουμε:
-αντιβιοτικά ευρέως φάσματος για ενήλικες και παιδιά
-αντιπυρετικά και παυσίπονα (χάπια και σιρόπια)
-αντιισταμινικά και κορτιζόνη
-αντιδιαρροικά
-εισπνεόμενα βρογχοδιασταλτικά για ενήλικες και παιδιά
-αντισηπτικά
-αντιβηχικά
Προσφέρουμε φάρμακα καινούργια που δεν χρειαζόμαστε, αρκεί να μην έχει περάσει η ημερομηνία λήξης τους και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε παιδιατρικά φάρμακα (αντιβιώσεις, αντιπυρετικά, βρογχοδιασταλτικά) για τα οποία υπάρχουν μεγάλες ανάγκες!
Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΥΝΟΡΑ, Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ!
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τμήμα Ηγουμενίτσας,Ιατρικός Σύλλογος Θεσπρωτίας,Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσπρωτίας,Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας,Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς,Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου.

Συμμετοχή της Περιφέρειας στην Έκθεση "Ελλάδος Γεύση"


















Στο πλαίσιο της συνδυασμένης προβολής της Ηπείρου για τουρισμό, γαστρονομία και πολιτισμό, η Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει στην Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" που διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, το διάστημα 15-18 Απριλίου 2016. Η Έκθεση στοχεύει στην ευρεία προβολή των περιοχών και των προϊόντων  τους, με ειδικές αναφορές στην ελληνική κουζίνα, με  επιτόπου μαγειρική και  ελληνικό μπαρ. Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού κάθε περιοχής, με στόχο της ενδυνάμωση του εσωτερικού τουρισμού. Την έκθεση θα πλαισιώσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις με εκθέσεις φωτογραφίας και παραδοσιακά μουσικοχορευτικά δρώμενα.Οι παραγωγοί που θα συμμετάσχουν στην Έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις με μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες, με σκοπό την ανάπτυξη και την βελτίωση των καναλιών διανομής των προϊόντων τους, καθώς και να προβούν στην πώληση τους.Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο περίπτερό της, θα φιλοξενήσει επαγγελματίες που   θα  δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους να  συμμετάσχουν το αργότερο ως τις 1-4-2016 στo e-mail: e.virou@php.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 26510-87212 (κ. Ελένη Βήρου), 26510-87111 (κ. Σοφία Φούκη) και 26510-87141 (κ. Βασιλική Μπάρκα).

Δράσεις τουριστικής προβολής της Ηπείρου σε Κύπρο- Ιταλία
















Για το επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Ηπείρου  προγραμμάτισε   δύο  ακόμη δράσεις τουριστικής προβολής και συγκεκριμένα:
1.Συμμετοχή στην έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ» στη Λευκωσία το διάστημα 15-17/4/2106.
2.Διοργάνωση εκδήλωσης παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής στη Ρώμη στις 21-4-2016, σε συνεργασία με το γραφείο του Ε.Ο.Τ. Ιταλίας.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
-Διαδραστική παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος στα ΜΜΕ και τουριστικούς πράκτορες της Ιταλίας μέσω της χρήσης Cardboard video player. Θα αναπτυχθεί μία android εφαρμογή, η οποία θα αφορά σε branded menu, που θα περιλαμβάνει τα θεματικά βίντεο της Ηπείρου, για προβολή σε 3d περιβάλλον στο κινητό κάθε επισκέπτη.
-Οργάνωση μπουφέ με Ηπειρώτικα εδέσματα.
-Matching συναντήσεων ανάμεσα σε ξενοδόχους της Ηπείρου και τουριστικούς πράκτορες της Ιταλίας.
-Κέρασμα με ηπειρώτικα προϊόντα.
Οι επαγγελματίες, οι Δήμοι και οι φορείς που επιθυμούν να παραστούν στις παραπάνω δράσεις, θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους το αργότερο ως τις 31-3-2016 στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (e-mail: v.barka@php.gov.gr.), ώστε να έχουν στη διάθεσή τους επαρκή χρόνο για την οργάνωση του ταξιδιού τους. Επίσης, ως την παραπάνω ημερομηνία θα πρέπει να αποστείλουν υλικό που επιθυμούν  να διανεμηθεί στις δράσεις (ελληνικά για την Κύπρο, ιταλικά ή αγγλικά για τη Ρώμη).  Τα Επιμελητήρια και οι Επαγγελματικές ενώσεις παρακαλούνται να ενημερώσουν σχετικά τα μέλη τους.

Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών
















Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ιωαννίνων, ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίων ραδιοερασιτεχνών Α΄ περιόδου 2016 θα διεξαχθούν την Τετάρτη 24 Μαΐου, ώρα 9 π.μ.. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά στην υπηρεσία (Δομπόλη 30) μέχρι την 16η Μαΐου. Οι εξετάσεις θα γίνουν με τη μορφή ερωτηματολογίων πολλαπλών επιλογών (ηλεκτρονική εξέταση).

Τοποθέτηση απινιδωτή στην πλατεία Κιλκίς Άρτας

















Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 και ώρα 11.30 μ., η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, στα πλαίσια πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Ηπείρου και σε ειδική εκδήλωση στην πλατεία ΚΙΛΚΙΣ Άρτας (Ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ), θα τοποθετήσει έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή.Ο απινιδωτής είναι χορηγία της επιχείρησης «Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας» και θα τοποθετηθεί για την αντιμετώπιση τυχόν αιφνιδίων καρδιακών επεισοδίων σε χώρους μαζικής συνάθροισης.

Εξετάσεις για άδεια άσκησης φαρμακευτικού επαγγέλματος


















Σύμφωνα με  σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Υγείας, η τελευταία προθεσμία για την αποστολή των  δικαιολογητικών των υποψηφίων Φαρμακοποιών για τις Εξετάσεις για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, περιόδου  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 στο Γενικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας (Αριστοτέλους 17) είναι μέχρι την Δευτέρα 11-04-2016. Ημερομηνία έναρξης των εξετάσεων είναι η Δευτέρα 18-04-2016.Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα:
1) Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Ιωαννίνων–Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26510-87130.
2) Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Άρτας –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26813-63512.
3) Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Θεσπρωτίας –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26653-60186 & 60184) Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Πρέβεζας –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26823-62113& 62112.
5) Υπουργείο Υγείας, Δ/νση Επιστημονικής Τεκμηρίωσης & Διοικητικής &  Γραμματειακής  Υποστήριξης ,  κ. Ζαχαράκης: 210-8208827,  210-8833459 & 210-8216480.
ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ (ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 40 ΑΘΗΝΑ).

Hμερήσια Διάταξη Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου


















Την Πέμπτη 24-03-2016 και ώρα 9.30  συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής: 
Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 17-03-2016 συνεδριάσεως.
1.         Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Διαπλάτυνση και ανακατασκευή γέφυρας Σαΐτας επί του ποταμού Τύρια», προϋπολογισμού € 150.000,00 με Φ.Π.Α.
2.         Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 01-03-2016 ανοιχτής δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση οδού στο Θεογέφυρο Ζίτσας», προϋπολογισμού  € 65.000,00 με Φ.Π.Α.
3.         Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 09-02-2016 δημοπρασίας με πρόχειρο διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση οδού (κατασκευή τεχνικών) Αχλαδέα - Κάτω Λίππα», προϋπολογισμού  € 35.000,00 με Φ.Π.Α.
4.         Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συντήρηση-αποκατάσταση Ιεράς Μονής Φανερωμένης Κερασώνος», αναδόχου Κ/Ξ Κων/νου Μ. Ζάγκου – Πέτρου Στ. Γερογιάννη, μέχρι την 25-05-2016.
5.         Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Τ.Δ. Παρακαλάμου του Δήμου Άνω Καλαμά», αναδόχου «ΑΡΛΕΤΟΣ ΑΤΕΕ», μέχρι την 30-06-2016.
6.         Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την εκτέλεση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση γέφυρας στο Παλαιοκάτουνο», προϋπολογισμού 24.600,00 € με Φ.Π.Α.

7.         Έγκριση του Πρακτικού 3ο/22-03-2016 (έλεγχος δικαιολογητικών κατακύρωσης) της Επιτροπής Διενέργειας του διεθνούς ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για την ανάδειξη προμηθευτών πετρελαιοειδών, για τις ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων και Νομικών Προσώπων χωρικής αρμοδιότητάς της για το έτος 2016 και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
8.         Έγκριση του από 18-03-2016 Πρακτικού της Επιτροπής διενέργειας του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια γραφικής ύλης, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου, για το έτος 2016 και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
9.         Έγκριση ανάθεσης της επισκευής και συντήρησης, της γέφυρας στη θέση Βάλτος.
10.       Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τη μεταφορά υλικών ανθρωπιστικής βοήθειας από Θεσσαλονίκη στα Ιωάννινα.
11.       Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής Μηχανημάτων και Οχημάτων, και ειδών συνεργείου (ανταλλακτικά – αναλώσιμα κλπ) της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.
12.       Έγκριση δαπανών και διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων για το διάστημα Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο του 2016, των υπαλλήλων της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Ιωαννίνων.
13.       Έγκριση δαπανών και διάθεσης πιστώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων (οδοιπορικά μηνός Απριλίου).
14.       Έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσης για τον τουρισμό και τα παραδοσιακά προϊόντα της Περιφέρειας Ηπείρου στα Σκόπια στις 30/03/2016 και έγκριση των σχετικών δαπανών.
15.       Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την εκτέλεση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση οροφής στο κέντρο υγείας Θεσπρωτικού», προϋπολογισμού 24.600,00 € με Φ.Π.Α.
16.       Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 15-03-2016 ανοιχτής δημοπρασίας, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση επικίνδυνου σημείου – κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο δρόμο Σκοτωμένο - Καταρράκτης», προϋπολογισμού € 65.000,00 με ΦΠΑ.
17.       Έγκριση απευθείας ανάθεσης εκτέλεσης των εργασιών του έργου της Π.Ε Άρτας: «Επένδυση πρανών με ελεύθερο πλέγμα στη θέση «Κρυονέρι» της υπ’ αριθμ. 18 επαρχιακής οδού», προϋπολογισμού δαπάνης € 24.599,99 με ΦΠΑ.
18.       Διαδικασία εκμίσθωσης του δημόσιου ιχθυοτροφείου Άγριλλος της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
19.       Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων της Π.Ε. Άρτας, με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας, και έγκριση των σχετικών δαπανών.
20.       Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού και των όρων της διακήρυξής του, για την εκτέλεση του έργου καταπολέμησης κουνουπιών για τη περιοχή της Π.Ε. Άρτας, για το έτος 2016, προϋπολογισμού € 25.000,00 με Φ.Π.Α.
21.       Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 08-03-2016 ανοιχτής δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Αποκατάσταση ζημιών οδού Μορφάτι – Σπαθαραίοι - Τσάρα», προϋπολογισμού € 40.000,00 με ΦΠΑ.
22.       Ορισμός των μελών της Επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής του έργου καταπολέμησης των κοινών και ανωφελών κουνουπιών για το έτος 2016 στην Π.Ε. Θεσπρωτίας.
23.       Έγκριση α) τροποποίησης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Θεσπρωτίας, και β) δαπάνης χορήγησης Μαθητικών Δελτίων για την μεταφορά μαθητών, από Ιανουάριο έως Ιούνιο έτους 2016.
24.       Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ/11-03-2016 (Αποσφράγισης & Ελέγχου Οικονομικών Προσφορών) της Επιτροπής Διενέργειας του ανοικτού διεθνή μειοδοτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και των Νομικών Προσώπων χωρικής αρμοδιότητάς της» για το έτος 2016.
25.       Έγκριση ανάθεσης των δαπανών για τις εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.









Δεν υπάρχουν σχόλια: